Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kaerlig Luomuorgasmigeeli 15 ml var 1

Yhteenveto

Kaerlig on tanskaa ja tarkoittaa "rakastavaa". Kaerlig-tuotteiden avulla kohtelet vartaloasi sen ansaitsemalla rakkaudella.

Haaveiletko erityisen syvistä ja entistäkin intensiivisemmistä orgasmeista? Siinä tapauksessa Kaerlig Luomuorgasmigeeli on kuin sinua varten tehty.

Se on valmistettu luonnonmukaisista ainesosista ja sisältää mm. piparminttu-uutetta, jolla on lämmittävä vaikutus. Kaerlig-tuotteet tarjoavat vartalollesi sen ansaitsemaa rakkautta ja huolenpitoa.

Geeli lisää klitoriksen verenkiertoa, jolloin pienimmätkin kosketukset tuntuvat huikean kiihottavilta. Sivele nuppineulan pään kokoinen määrä geeliä klitoriksellesi ja nauti sen stimuloivasta vaikutuksesta. Jos haluat intensiivisempiä tuntemuksia, voit lisätä geeliä. Orgasmigeeli sopii käytettäväksi kondomin kanssa ja suuseksin yhteydessä.

Kaerlig Luomuorgasmigeeli on valmistettu Tanskassa eikä se sisällä glyseriiniä tai alkoholia.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Kokeilin sitä vaikka olen mies
Jukkis - 4. jan. 2023
Kokeilin sitä varovasti terskaani ja se auttoi hieman saada tuntea seksikkääksi kun housussa tuntuu pientä eloa ja sooloilua on mukavampi tuntea kun sain pieniä tuttuja tuntemuksia terskan alueella ja se lisäsi vähäsen nautintoa vaikka en saisi orgasmia selkäydinvammani takia, mutta jotain antaa hyvää mieltä siitä mitä koin sooloilun aikana. Tilasin lisää kun edelliseltä kohta loppuu.
Ei toimi
Nuppu - 13. feb. 2022
Valitettavasti ei toimi laisinkaan, kihelmöi kyllä, mutta ei mitenkään mukavalla tavalla. Aivan kuin olisi laittanut chiliä toosaansa.
Melko turha
Satunnainen harrastelija - 7. feb. 2022
Tuote ei juurikaan stimuloinut. Tuo lähinnä lievää polttoa. Hyvänä puolena on tuotteen maku, joka odotusten vastaisesti ei maistunut kemikaaleilta, vaan raikkaalta piparmintulta.
Ei toiminut minulla
Käyttäjä - 14. nov. 2021
Ei tehnyt mitään minulle, saattaa toimia sulle mutta ei kyllä mene jatkoon. Aion testata jotain saman kaltaista tuotetta tulevaisuudessa.
Meh
V - 26. jan. 2020
Ei tunnu juuri missään, käy "liukkarista" vibraa käytettäessä.
Kokeilun arvoinen
Me3125 - 30. dec. 2019
Ei ehkä kumppania kiihota, niin paljoa kun voisi odottaa. Jonkun verran voimakkaampia orgasmeja kylläkin.
Toimii joten kuten
V - 10. may. 2019
Tätä tuotetta oli arvosteltu aika hyvin arvosanoin, joten odotukset saattoivat olla turhan korkealla, mutta en oikeastaan huomannut mitään eroa perus kiihottumiseen - saattaa jopa toimia huonommin kuin jotkut muut orgasmigeelit.
Orgasmigeeli
Mikke69 - 24. mar. 2019
Vaimo sai tämän avulla voimakkaampia orgasmeja.
Viileän hyvä orgasmi!
happywife - 7. mar. 2019
Sormileikeissä ja suuseksissä todella kiva lisä! Viilentävä kihelmöivä tunne lisäsi orgasmin voimakkuutta. Tuotetta kannattaa kuitenkin laittaa todella pieni määrä, muuten tulee liian viileät tunnelmat.
Vauuuu
Jette - 12. jul. 2018
Fantastinen orgasmigeeli, oon tullut aivan riippuvaiseksi siitä :-) Kaikkien pitäisi kokeilla!!!!

Kaerlig Luomuorgasmigeeli 15 ml

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful