TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Orgasmigeelit

Valikoimastamme löydät monenlaiset orgasmigeelit, orgasmivoiteet ja orgasmisuihkeet, joiden avulla voit tehdä eroottisista kokemuksistasi nautinnollisempia. Tuotteet tarjoavat sinulle lisäherkkyyttä, viilentävän tai lämmittävän tunteen klitoriksesi ympäristöön sekä muita stimuloivia tuntemuksia.

Orgasmigeeli - varma tie nautintoon

Mikä orgasmi oikein on?

Orgasmi on yksi elämän suurimmista mysteereistä - ja iloista. Mutta tiedätkö mikä se oikeastaan on? Kun nainen kiihottuu seksuaalisesti, sukupuolielimiin virtaa runsaasti verta, mikä johtaa siihen, että emätin turpoaa ja limakalvot kostuvat. Jos sinua stimuloidaan juuri sopivalla tavalla ollessasi kiihottuneena, voit olla niin onnekas, että saat orgasmin. Lyhyesti sanottuna se on sarja enemmän tai vähemmän lyhytkestoisia - ja huikean nautinnollisia - supistuksia lantionpohjan sekä emätintä ja anusta ympäröivissä lihaksissa. Naisen kliimaksi voi kestää peräti 20 sekuntia - ja joskus pitempäänkin - kun taas miehen siemensyöksy kestää yleensä vain 3-10 sekuntia.

Toisinaan nainen voi kokea myös useita orgasmeja peräkkäin, mutta naiseen verrattuna miehen on helpompi ylipäänsä saavuttaa kliimaksi. Orgasmin aikana vartalo vapauttaa sekä dopamiinia, joka saa aikaan ilon ja onnen tunteita, että oksitosiinia, joka vahvistaa läheisyyden tunnetta seksikumppanin kanssa. Jos kuulut siihen varsin suureen joukkoon naisia, jotka kokevat kliimaksin harvoin tai eivät ole koskaan saavuttaneet sitä, on ongelmaasi olemassa syy ja on olemassa myös monenlaisia tapoja tuoda siihen helpotusta. Vahvat lantionpohjalihakset ovat tärkeässä asemassa orgasmin saamisessa, ja siksi kaikille naisille suositellaankin niiden säännöllistä harjoittamista esim. geishakuulien avulla. Lisäksi yksi ehdottomasti kokeilemisen arvoinen asia on orgasmigeeli, orgasmivoide, orgasmisuihke tai kiihottava liukuvoide joka voi hyvinkin auttaa kliimaksin saavuttamisessa.

Kaiken takana on klitoris (ja orgasmivoide?)

Tiesitkö, että uusimmat tutkimukset osoittavat, että todella harva nainen saa orgasmin ILMAN klitorisstimulaatiota? Ja tiesitkö sen, että on huomattavasti tavallisempaa olla saamatta orgasmia seksin aikana kuin saavuttaa kliimaksi lakanaleikeissä? Tavallisimmat syyt orgasmivaikeuksiin ovat lantionpohjan lihasten heikkous, fyysinen ja psyykkinen stressi, rentoutumisen ja hallinnasta luopumisen vaikeus kumppanin seurassa, kiihottuneisuuden puute seksin aikana tai aivan yksinkertaisesti se, ettei klitorista stimuloida oikealla tavalla tai tarpeeksi intensiivisesti.

On olemassa naisia, joilla on vaikeuksia saavuttaa kliimaksi myös silloin, kun klitorista stimuloidaan voimakkaasti, mutta useimmiten puuttuva orgasmi johtuu siitä, että ulkoinen stimulaatio unohtuu sekä sinulta että kumppaniltasi yhdynnän aikana. Ja sen saaminen vaatii keskitettyä huomiota klitorikselle käsillä, kielellä tai stimuloivilla leluilla rakastelun aikana. Olipa kyseessä sitten itsetyydytys tai seksi kumppanin kanssa, ensimmäinen askel ratkaisun löytämiseen on keskittyä stimuloimaan omaa “orgasminappiasi” entistä enemmän. Ja kuten mainittu, tarjolla on myös aivan erinomaisia apuvälineitä, jotka helpottavat maaliin pääsemistä. Orgasmisuihkeet, -geelit ja -voiteet toimivat pitkälti samalla tavalla, joten erona on lähinnä koostumus. Ne kiihdyttävät paikallisverenkiertoa ja saavat siten klitoriksesi herkistymään.

Parempaa seksiä orgasmigeelin tai orgasmisuihkeen avulla

Sinful.fi:stä löydät Pohjoismaiden suurimman ja laadukkaimman valikoiman kiihottavia ja tehokkaita orgasmigeelejä ja -voiteita, joiden avulla saat kaiken irti nautinnostasi ja pääset kokemaan erityisen intensiivisiä orgasmeja yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa. Jos orgasmivoide ei ole sinulle ennestään tuttu tuote, voimme suositella esim. todella suosittua ja TV:stäkin tuttua Durex Intense ‑orgasmigeeliä, josta on tullut varsinainen hittituote. Ainutlaatuiseen koostumukseen pohjaava tuote lisää verenkiertoa klitorikseen ja tuntuu vaihtelevasti viilentävältä, lämmittävältä ja kihelmöivältä iholla. Se tekee ihon vastaanottavaisemmaksi, jolloin kliimaksin saavuttaminen helpottuu.

Muita hyviä vaihtoehtoja ovat mm. oma bestsellerimme, eli allergiaa aiheuttamaton, parabeeniton ja hajusteeton Sinful Stimuloiva Orgasmigeeli, joka sisältää risiiniöljyä ja mentolia. Jos taas luonnonmukaisuus on lähellä sydäntäsi, kannattaa tutustua Kaerlig Luomuorgasmigeeliin, jonka piparminttu-uute lämmittää ihanasti. Glyseriinitön, parabeeniton ja alkoholiton geeli sopii herkimmällekin iholle. Myös Sensuva-tuotemerkin valikoimassa on useita hyviä vaihtoehtoja. Stimuloivien orgasmigeelien lisäksi löydät valikoimasta kiihottavat G-pistegeelit ja emätintä tiukentavat voiteet. G-pistegeeli tekee pitkälti samaa kuin orgasmivoide, mutta G-pisteelle klitoriksen sijaan. Se saa G-pisteen turpoamaan, jolloin se on helpompi löytää. Tiukentavat geelit tunnetaan myös englanninkielisellä nimellä “tightening gel”, ja ne saavat emättimen supistumaan, jolloin seksi tuntuu nautinnollisemmalta sekä sinulle että kumppanillesi. Näiden apuvälineiden avulla pääset nauttimaan paremmasta seksistä.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful