TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Orgasmisuihkeet

Valikoimastamme löydät monia erilaisia orgasmisuihkeita ja -geelejä, jotka voivat tehdä aistillisista kokemuksistasi parempia, kestävämpiä, tuhmempia ja rentouttavampia. Valitse esimerkiksi rentoutussuihke, stimuloiva geeli, suorituskykyä kohottava suihke tai lämmittävä intiimigeeli. Kannattaa tutustua mm. suosittuihin Durex Intense -tuotteisiin, joiden avulla orgasmin saaminen helpottuu.

Myydyimmät tuotteet

Orgasmisuihke ja muut parempia orgasmeja tarjoavat tuotteet

Mikä on orgasmisuihke?

Kun puhutaan orgasmisuihkeista, tarkoitetaan tuotteita, jotka lisäävät aistiherkkyyttäsi ja tekevät sinut alttiimmaksi ottamaan vastaan ihania ja kokonaisvaltaisia orgasmeja. Vaikka tämä saattaisikin kuulostaa samanlaiselta ihmeaineelta kuin lemmenjuomat, orgasmisuihkeiden, -geelien ja -voiteiden vaikutus on loppujen lopuksi selvää biokemiaa.

Orgasmeja lisäävä tuote sisältää usein ainesosia, kuten esimerkiksi piparminttuöljyä, riisiniöljyä tai jopa chiliöljyä, jotka kiinnittyvät ihon aistireseptoreihin aiheuttaen aistillista lämmön tai viileyden tunnetta, mikä tuntuu useimmista uskomattoman kiihottavalta. Sen lisäksi tuotteissa käytetyt ainesosat lisäävät usein verenkiertoa erogeenisilla alueilla, jolloin esimerkiksi peniksen, nännien tai klitoriksen tuntoherkkyys kasvaa huomattavasti.

Yhteisvaikutukseltaan nämä ainesosat kasvattavat nautinnon ja kiihottumisen tunnetta ihanasti. Näin ollen orgasmisuihke tarjoaa sinulle nimensä mukaisesti parempia orgasmeja, eikä kyse ole mistään sen ihmeellisemmästä kuin oman kehosi aistien stimuloinnista, samalla tavoin kuin vaikka värisevän seksilelun kanssa. Ja leluista puheen ollen, kannattaa kokeilla miltä tuntuu käyttää suosikkileluasi yhdessä leluille sopivan stimuloivan suihkeen kanssa!

Viivästysvoiteet, stimulointiöljyt ja tiukentavat geelit

Osa valikoimamme tuotteista vaikuttaa myös tuntoherkkyyttä vähentävästi, kuten viivästyssuihkeet, -geelit ja -voiteet. Päin vastoin kuin orgasmisuihkeen, viivästystuotteiden tarkoituksena on rauhoittaa peniksen tuntoherkkyyttä esimerkiksi miedosti puuduttamalla, jotta kestäisit pidempään. Se ei tarkoita kuitenkaan sitä, että saisit vähemmän nautintoa, vaan saatat jopa saada parempia orgasmeja pitkän rakastelusession päätteeksi. Viivästysvoiteet sisältävät usein myös viilentäviä tai muita ihania aisteja herättäviä stimulantteja, jotta kokemus olisi mahdollisimman nautinnollinen.

Lisäksi löydät valikoimastamme tuotteita anuksen rentouttamiseen, jotka auttavat anaaliseksistä ja -leluista nauttimiseen ja ovat täydellisiä aloittelijoille, kuin myös geelejä vaginan tiukentamiseen sekä stimulointiöljyjä, jotka toimivat samalla periaatteella kuin orgasmigeelit, -suihkeet ja -voiteet. Osalla miehille suunnatuista tuotteista on myös hieman peniksen kokoa suurentava vaikutus, joka perustuu verenkierron lisäämiseen alueella. Valikoimassamme on luonnollisesti myös liukuvoiteita, jotka toimivat samoilla aisteja joko kiihottavilla tai rauhoittavilla tavoilla, jotta seksi olisi sujuvaa ja ihanaa.

Kohti parempia orgasmeja

Vaikka nämä tuotteet ovat vaikutuksiltaan hyvin moninaisia ja erilaisia, kaikkia tältä sivulta löytämiäsi tuotteita yhdistää se, että niiden tarkoituksena on tarjota teille parempaa seksiä ja parempia orgasmeja. Ne ovat laadukkaita ja turvallisia käyttää, ja monet tuotteista sisältävät pitkälti täysin luonnollisia ainesosia. Valikoimasta löytyy myös luomuvaihtoehtoja, kuten joutsenmerkitty Kaerlig. Osa tuotteista on allergiatestattuja, mutta ón aina hyvä idea tutustua tarkemmin niiden ainesosiin, jos tiedät esimerkiksi olevasi yliherkkä tietyille kasviuutteille. Osa tuotteista on myös kondomiturvallisia ja harmittomia seksileluille, mutta esimerkiksi öljyjä ei suositella kondomien eikä seksilelujen kanssa käytettäväksi, koska ne saattavat haurastuttaa ja vahingoittaa niiden pintaa.

Jos haluat tietää enemmän tietystä tuotteesta, esimerkiksi mitä haluamasi orgasmisuihke sisältää, voit klikata tuotekuvaukseen. Jos sinulla on jotain kysyttävää koskien orgasmigeelejä, viivätysvoiteita, rentoutussuihkeita tai muita tältä sivulta löytyviä mielenkiintoisia tuotteita, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Neuvomme ja opastamme mielellämme tuotteiden käytössä ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful