Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Lovense Nora Sovelluksella Ohjattava Rabbit Vibraattori var 1

Yhteenveto

Lovense Nora Rabbit -vibraattoria voi käyttää sellaisenaan tai sitä voi ohjata Bluetoothin kautta älypuhelimen sovelluksella. Se sopii siksi erinomaisesti myös parileikkeihin, sillä kumppanisi voi ottaa ohjat käsiinsä vaikka toiselta puolelta maailmaa.

Lovensen Noraa voi myös käyttää yhdessä saman sarjan Max-masturbaattorin kanssa. Nämä kaksi tuotetta voivat "kommunikoida" toistensa kanssa älypuhelimienne avustuksella riippumatta siitä kuinka kaukana toisistanne olette. Kun olette yhdistäneet laitteet toisiinsa sovelluksen avulla, ne tunnistavat tekemänne liikkeet ja välittävät ne toiseen laitteeseen. Eli jos Noraa käyttävä nainen liikuttaa vibraattoria sisällään edestakaisin, Maxia käyttävä mies tuntee samat liikkeet masturbaattorin holkissa, ja päinvastoin.

Noran sisällä olevat pyörivät helmet liikkuvat kolmella eri tavalla G-pistettä vasten samalla kun sen varressa oleva kiihotin värisee nautinnollisesti klitoriksella. Kaikkia Noran toimintoja voi käyttää älypuhelinsovelluksen kautta, mutta niitä voi myös hallita kahvassa olevien painikkeiden avulla.

Vibraattorin värinän voi myös kytkeä älypuhelimen kautta kuuntelemasi musiikin rytmiin, joten voit nauttia lempimusiikkisi rytmistä ihan uudella tavalla.

Voit myös käyttää tuotemerkin sovelluksella ohjattavia tuotteita yhdessä Lovense Media Playerin kanssa. Toista sen avulla mitä tahansa laitteeltasi löytyvää 2D- tai VR-videota, luo omia värinärytmejä ja synkronoi ne videon kanssa, jaa omat rytmisi muiden käyttäjien kanssa ja käytä muiden luomia itse. Eläydy täysillä videoon, kun Lovense-tuotteesi värisee sen tahtiin. Huomioithan, että Lovense Media Player on yhteensopiva vain Windowsin kanssa.

Nora on valmistettu lääketieteellisestä silikonista ja se on täysin vesitiivis. Voit ottaa sen huoletta mukaan suihkuun. Suosittelemme käyttämään sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, jotta kokemuksesi on paras mahdollinen.

Käytön jälkeen voit puhdistaa sen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

TuotemerkkiLovense
Tuotteen paino (g)290
Kokonaispituus (cm)18
Sisään asetettava pituus (cm)12
Halkaisija (cm)3.4
VirtalähdeMagneettinen USB-johto
Käyttöaika (min)120
Värinärytmit3
Värinänopeudet3
Ensisijainen materiaaliSilikoni
VäriPinkki
LiukuvoidesuositusVesipohjainen
Pakkauksen kieliEspanja, Saksa, Kiina, Englanti, Ranska
SKU15154
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Lovense Nora
Juke - 16. jul. 2018
Aivan upea leiikikalu pareiille. Voin olla ehkä väärässä mut en saa tallennettua muistiin ohjelmia. Miehenä sillä lelulla saa fantasiasoimalla itselle hyvän olontuntemuksia. Noran pintamateriaali on mielyttävä . Värinöitä vois olla myös lelun kärjessä.
Hyvä vibraattori, mutta huonot käyttöohjeet
Lotte - 7. jun. 2020
Itse vibraattori on ihanan laadukas ja toimii hyvin. Mutta ohjeet sovelluksen käyttöönotosta ovat lähes olemattomat, ja sen yhdistäminen vibraattoriin kesti muutaman tunnin. Mutta kun saat sen toimimaan, sovellus toimii heti hyvin. Todella ärsyttävä aloitus kuitenkin.
0
Hyvin tehty työ
Anja - 25. apr. 2020
Minun on sanottava se. Se ajaa minut hulluuden partaalle.... Se todella tekee työn ja odotan innolla, että saan antaa muiden hallita sitä ;)
0
Täydellinen kaikissa mahdollisissa yhteyksissä
Max - 2. jan. 2018
Yllätin vaimoni tällä joululahjana, ja sitä on käytetty useita kertoja suurella nautinnolla! On erityisen hauskaa hallita värinää sovelluksen kautta, jos sinulla ei ole mahdollisuutta olla huoneessa, mutta haluat silti "olla mukana". Se on helppokäyttöinen ja tarkoitukseensa tehokas, ja jopa ilman sovellusta se toimii erinomaisesti tavallisena "leikkikaverina", joka voi piristää monia hetkiä. Aluksi vaimoni ajatteli, että itse dildon pää oli hieman liian iso, kun sitä ensin työnnettiin sisään, joten meidän temppu on joko olla ensin todella kiimainen tai käyttää liukuvoidetta. Sisään päästyään sekä pyörivä pää että vibraattori toimivat täydellisesti! Lyhyesti sanottuna suosittelemme tuotetta ehdottomasti - joko itsetyydytyksen apuvälineeksi, lisämausteena "tavalliseen seksiin" tai hauskana asiana eri paikoissa.
0
Fantastinen kokemus
Anonymous - 13. mar. 2024
Tuo tuote on paljon odotettua parempi! Se on tehty superpehmeästä silikonista ja tuntuu ihanan tuntuiselta. Sovellus toimii todella hyvin ja on jännittävää, että voin käyttää tuotetta poikaystäväni kanssa, joka asuu toisessa maassa! Saa elämyksen luovuttaa hallinta hänelle! Erittäin suositeltavaa!!!
Konekäännös sivustolta sinful.no
Rakastan sitä
Anonymous - 2. jan. 2019
Se toimii hyvin Huawein matkapuhelimen kanssa, ja se on myös hyvä sovellus-toimintovibraattori. Toimii hyvin suihkussa. Hyvä ostos minun puoleltani
Konekäännös sivustolta sinful.no
Täydellinen kaikenlaisissa yhteyksissä
Anonymous - 1. feb. 2018
Yllätin vaimon tällä joululahjaksi, ja sitä on käytetty useita kertoja suurella ilolla! On erityisen hauskaa ohjata tärinää sovelluksen kautta, jos et voi olla huoneessa, mutta haluat silti osallistua. Se on helppokäyttöinen ja tehokas tarkoitukseensa, ja jopa ilman sovellusta se toimii erinomaisesti tavallisena leikkikaverina, joka voi parantaa hetkiä. Ensimmäisillä kerroilla vaimoni oli sitä mieltä, että itse dildon pää oli hieman liian suuri, kun se työnnettiin sisään, joten temppu meille on joko olla todella nälkäinen etukäteen tai käyttää liukuvoidetta. Kun se on kerran laitettu sisään, sekä pyörivä pää että vibraattori toimivat täydellisesti! Yhteenvetona voimme ehdottomasti suositella tuotetta - joko masturbaation apuvälineeksi, lisämausteeksi tavalliseen seksiin tai hauskaksi jutuksi, kun olette eri paikoissa.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Ihana
Anonymous - 13. mar. 2024
Ainoa negatiivinen asia Noranissa on se, että se on hieman meluisa, mutta muuten se on yksi parhaista kokeilemistani leluista, helppo liittää se sovellukseen ja vielä parempi, kun kumppanisi ohjaa sitä.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Lovense Nora Sovelluksella Ohjattava Rabbit Vibraattori

Sinful.fi suosittelee
Sinful Aqua Vesipohjainen Liukuvoide 100 ml
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
Lovense Bluetooth USB-adapteri
19,99 €
Sis. ALV
105,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful