Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Master Series Impaler Locking CBT Kivesrengas var 1

Master Series Impaler Locking CBT Kivesrengas

Sinful.fi suosittelee
Sinful Silk Silikonipohjainen Liukuvoide 100 ml
13,99 €
Sis. ALV
Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml
9,99 €
Sis. ALV
72,99 €62,04 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Yhteenveto

Master Series Impaler Locking CBT Kivesrengas on huikean kinky seksilelu, jolla saatte uutta potkua BDSM-leikkeihinne.

Tämä upea, ruostumattomasta teräksestä valmistettu rengas on uusi ja paranneltu versio suositusta Kalis Teeth Locking CBT -renkaasta. Se tuntuu sopivan painavalta käytössä ja voit asettaa sen peniksen, kivesten tai molempien ympärille.

Renkaan sisäpuolella on 18 metallipiikkiä, jotka stimuloivat herkkiä alueitasi juuri oikealla tavalla.

Voit sulkea Impalerin paikalleen mukana tulevalla riippulukolla, jonka avaimen voit antaa valtiaasi tai valtiattaresi hellään huomaan.

Impaler on huippuluokan BDSM-lelu, jota suosittelemme ainoastaan kokeneille käyttäjille, joille kipu- ja aistileikit ovat jo ennestään tuttuja.

TuotemerkkiMaster Series
Tuotteen paino (g)118
MukanaRiippulukko avaimilla
Kokonaispituus (cm)0.6
Halkaisija (cm)4.5
Sisähalkaisija (cm)3
Joustava sisähalkaisijaEi
Leveys (cm)2
Ensisijainen materiaaliRuostumaton teräs
VäriHopea
LiukuvoidesuositusKaikki tyypit
Pakkauksen kieliEnglanti
SKU16108
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Piikikäs pettymys
BoundDomino - 3. aug. 2022
Ideasta pisteet mutta soveltuvuus on melko heikkoa. Miehillä kivespusseihin saa yleensä hyvin sen verran löysää, että sen juureen voi asettaa kyllä painoja, kiristimiä sekä monenlaisia renkaita. Näin se onnistuu myös tälle laitteelle. Sen jälkeen tämän laitteen parhaimmat ilot on saatu. Löysä iho asettuu piikkien väliin ja aiheuttaa kyllä hiertymiskipua ja epämiellyttävyyttä niihin ihon kohtiin mutta se on melko vaatimaton lohtu. Jos piikit olisivat sen sijaan olleet suunnattuina alaspäin, olisivat ne tuoneet kivun tuntemukset kiveksiin ja silloin myös menestys taattu harrastajien keskuudessa. Nyt laite nipistelee aivan vääristä kohdista ja jää pelkäksi pettymykseksi. Kokeilin sitä myös peniksen ympärillä ja ei hyvä. Piikit ovat aivan liian pitkät, liian suuret ja niitä on liikaa. Erektiossa penikseni huomattavasti on paksumpi kuin itse laiteen halkaisija. Se ei luonnollisesti myöskään pysy paikallaan kuten penishäkki, joten sitä ei voi käyttää muutoin kuin vain subin ollessa liikkumatta. Nyt laitteen käyttötarkoitus jää leikeissäni siihen, että dominani saa painella sillä ja sen piikeillä lisäkiusaa sukuelimiini mutta sen suunniteltu käyttötarkoitus jää täyttymättä ja niihin toivottuihin kiputuntemuksiin on paljon parempia leluja saatavilla. Nämä ovat mainioita leluideoita, joita seksimaailma on toistaiseksi hyödyntänyt harmittavan suppeasti ja jäävätkin useimmin vain tiettyjen harrastajien mittatilaustöiksi. Jos olisikin valmistaja, joka valmistaisi erilaisia paksuuksia erilaisin piikkirivistöin ja piikkikorkeuksin sekä penikselle että kiveksille kiusaa aiheuttaen, olisi tuotteille sijaa markkinoilla. Tämän tuotteen hankintaa harkitsevien kannattaa pohtia, mihin kohtaan tuotettu kipu antaa toivottua nautintoa. Minä haluan sen joko kiveksiin tai penikseen ja siksi tämä on pettymys tuotteena.
Liian suuri halkaisija, joten putoaa kiveksistä.
Jan - 25. dec. 2019
Varmasti nerokas tuote, jos koko olisi ollut oikea. Minusta näyttää siltä, että halkaisija on melko suuri useimmille ihmisille. Jos kivekset kiertyvät hieman, se yksinkertaisesti putoaa. Eli kaiken kaikkiaan huono sijoitus
0
Ihanan kivulias
Pussymother - 6. feb. 2021
Olen transsukupuolinen ja käytän sitä penikseni juuren ympärillä, suljen sen vain ja se on minulle täysin ilkeää: puhdasta nautintoa, olen melkein hurmiossa siitä
0
Ekstaattinen kipuhelvetti!
DefiledMorality - 30. jun. 2018
Tämä on ollut minulla toivelistallani pitkään ja nyt kun olen vihdoin ostanut sen, kiveksissäni on jatkuvasti mitä mahtavinta kipua! Lukitsin sen paikoilleen heti kun sain sen kotiin postista, enkä aio ottaa sitä pois lähiaikoina. Niin hyvältä se tuntuu. Voit laittaa sen kivesten ympärille, jos haluat jatkuvaa pistelyä tai peniksen ympärille, jos pidät äärimmäisistä nautinnoista. 18 pirullista piikkiä porautuvat ihoon, ja jokainen sykkivä erektio aiheuttaa jotain, jota voin kuvailla vain "kipuorgasmiksi". Rengas on laadukas, vain yksi valituksen aihe: mukana tuleva lukko ei mahdu tiukasti reikiin. Rengas voi siten avautua hieman ja nipistää ihoa ikävällä tavalla sen sulkeutuessa uudelleen. Tämä on kuitenkin pieni valitus, joka ei heikennä kokonaisarviotani. Impaler on fantastinen tuote kokeneille kivunharrastajille.
0
Erittäin suositeltava! Ouch! Erittäin perverssi vekotin.
Anonymous - 13. mar. 2024
Inhottava pikku paha paskiainen, jota suositellaan lämpimästi. Aseta se peniksen akselille ja tulet "katumaan" jokaista erektiota ;-) Vähemmän innostunut sen asettamisesta kivespussin ympärille... ei anna paljon vaikutusta, mutta se on vain minun mieltymykseni. Kokeile itse. Laatu on varsin korkea! Huom: Huhtikuusta 2023 alkaen BAUHAUS:lla on pieni karabiini, joka sopii TÄYDELLISESTI tuotteeseen, jos et pidä arvokkaimman omaisuutesi lukitsemisesta pieneen riippulukkoon :-)
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful