Metalliset Penisrenkaat

Metalliset penisrenkaat tarjoavat tiukkaa puristusta peniksen ja kivesten ympärille. Penisrenkaan avulla saat tukevamman erektion, joka tarjoaa täyttävämmän tunteen yhdynnän aikana. Metalliset penisrenkaat tuntuvat myös viileiltä ihoa vasten, mikä tuo leikkiin pienen nautinnollisen lisäulottuvuuden.

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Ominaisuudet
Hollow (1)
Materiaali
Metalli (2)
PVC (1)
Silikoni (2)
Teräs (3)
TPE (1)
Tuotemerkki
Blue Line (1)
Bound (1)
Doc Johnson (1)
Kiotos (1)
Malesation (1)
Master Series (1)
NMC (1)
Rimba (1)
Seven Creations (1)
Näytä kaikki 9 tuotetta

Metalliset penisrenkaat tarjoavat haastetta kokeneille käyttäjille

Miksi valita metallinen penisrengas?

Olet kenties kokeillut penisrenkaita jo aiemmin, mutta uskallamme luvata, että metallinen penisrengas tarjoaa aivan erilaisen käyttökokemuksen. Metallinen penisrengas nimittäin haastaa käyttäjänsä ihan toisella tavalla kuin joustava rengas, mikä puolestaan antaa uusia vivahteita niin itsetyydytykseen kuin yhdyntäänkin. Kannattaa myös huomioida, että metalliset penisrenkaat on tarkoitettu ensisijaisesti kokeneille käyttäjille, jotka ovat harrastaneet penisrenkaita jo pitempään ja hallitsevat joustavat versiot sujuvasti.

Metallisille penisrenkaille on tyypillistä se, että ne painavat jonkin verran enemmän kuin joustavat versiot, jotka on useimmiten valmistettu silikonista tai kumista. Renkaan paino ja joustamattomuus tuovat sen käyttöön haastetta, sillä jo yksin sen päälle pukeminen vaatii harjoitusta. Siinä kannattaakin käyttää apuna liukuvoidetta. Metallinen penisrengas puetaan yleensä sekä peniksen että kivesten ympärille peniksen ollessa lepoasennossa. Se puristaa molempia nautinnollisesti tarjoten sinulle kookkaamman ja kestävämmän erektion. Se myös näyttää kiihottavan rajulta päällä. Se on kuitenkin vaikeampi sekä pukea että riisua kuin joustava rengas, joten sen käyttöä kannattaa harjoitella ennen tositoimia.

Miksi käyttää penisrengasta ylipäänsä?

Penisrenkaan käyttöön on monia hyviä syitä. Jotkut käyttävät sellaista ihan omaksi nautinnokseen, koska he pitävät puristuksen tunteesta peniksen ja mahdollisesti myös kivesten ympärillä. Renkaan avulla on myös mahdollista kokea voimakkaampi orgasmi niin itsetyydytyksessä kuin yhdynnässäkin. Toiset käyttävät rengasta myös kumppaninsa iloksi, sillä renkaan avulla mies saa pitkäkestoisemman erektion, eli jos aikainen siemensyöksy on ongelma, renkaan avulla voi saada siihen helpotusta. Penisrengas antaa käyttäjälleen myös tavallista kookkaamman erektion, mikä on monen miehen mieleen - ja voipa siitä olla iloa kumppanillekin.

Renkaan vaikutus erektion kokoon ja kestoon johtuu siitä, että sen puristus saa veren pysymään paremmin peniksen sisällä. Silloin erektio pysyy tanassa helpommin ja tavallista voimakkaammin, ja siemensyöksyäkin on helpompi pidätellä. On kuitenkin mainittava, että penisrengasta suositellaan käytettäväksi vain enintään 20 minuuttia kerrallaan, sillä pitkäkestoinen verenkierron hidastaminen ei ole hyväksi. Muista myös valita itsellesi sopiva rengas, joka ei purista liikaa tai liian vähän.

Koe seksi uudella tavalla

Erilaiset seksivälineet, kuten nyt vaikka sitten se metallinen penisrengas, voivat avata aivan uusia ovia omassa tai yhteisessä seksielämässä. Seksilelujen avulla on helpompaa ottaa puheeksi omat halut ja fantasiat, sillä silloin kommentit voi kohdistaa nimenomaan leluun eikä esim. kumppanin ominaisuuksiin. Yksinkertainen penisrengas on helppoa ottaa leikkeihin mukaan ilman että kenenkään tarvitsee kokea sen suhteen negatiivisia tuntemuksia, ja silti se voi parantaa seksielämän laatua todella merkittävästi. Muitakin vaihtoehtoja toki on, kuten vaikka liukuvoiteen tai pienen vibraattorin mukaan ottaminen. Ylipäänsä seksileluilla saa aina vaihtelua aikaan, mikä auttaa pitämään kipinää yllä.

Sinfulin valikoimasta löydät monia erilaisia pareille sopivia tuotteita, mutta myös runsaasti monenlaisia itsetyydytystuotteita, joiden avulla omiin nautintoihin voi tuoda vaihtelua. Huolehdimme aina siitä, että löydät meiltä uusimmat ja suosituimmat seksilelut kilpailukykyisiin hintoihin. Lähde siis löytöretkelle laajaan valikoimaan ja klikkaa omat suosikkisi ostoskoriin. Niiden myötä luvassa on nautinnollisia hetkiä aina kun siltä tuntuu.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi