Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
obaie Metalliset Käsiraudat var 1

Yhteenveto

Jos haaveilet kumppanisi käsien sitomisesta, jotta voit lähteä tutkimusmatkalle hänen vartalolleen, obaie Metalliset Käsiraudat ovat juuri sinua varten.

Käsiraudat sopivat erinomaisesti bondage-leikkeihin. Kiinnitä kumppanisi ranteet toisiinsa tai esim. sängynpäätyyn ja leikit voivat alkaa.

Käsirautojen mukana saat kaksi avainta. Käsiraudoissa on myös turvavivut, joilla ne saa auki ilman avaimia, jotta voitte leikkiä turvallisesti.

obaie Metalliset Käsiraudat tuntuvat miellyttävän viileiltä ja painavilta ihoa vasten.

Tuotemerkkiobaie
Tuotteen paino (g)175
MukanaAvaimet
Kokonaispituus (cm)17
Ympärysmitta (cm)14 | 19
Ensisijainen materiaaliMetalli
VäriHopea
Pakkauksen kieliTanska, Englanti, Norja, Ruotsi, Suomi, Ranska, Saksa, Hollanti
SKU19418
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Huipputuote hintaisekseen
Inkeri - 29. oct. 2020
Alkuun hieman opettelua käytön suhteen, mutta ollut jo vuosia vakiokaluste. Jättää käsiin pariksi tunniksi-päiväks vähä jälkiä joiden peittely saattaa olla haastavaa ;)
Käsiraudat
Janne - 12. oct. 2020
Käsiraudat on kyllä muuten hyvät, mutta se lukitus vipu on aivan liian löysä. Sekä aukaisu vipu. Aukeaa monesti vahingossa.
Laatua 12 eurolla
Maui - 1. feb. 2019
Varsin hyvät käsiraudat ottaen huomioon halvan 12 euron hinnan. Tarpeeksi jämäkät, ettei pääse vain livahtamaan ulos vaikka kuinka rimpuilee. Aivan eri tunne kuin vaikkapa köysisidonnassa, eikä yhtään hullumpi! Hieno pakkauskin, jos sillä on jotain väliä.
Lapsille
Anonymous - 11. may. 2022
Ohut metalli. Olivat liian pienet. Voidaan helposti avata ilman avainta.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Ei ongelmaa.
Anonymous - 8. jun. 2019
Yksinkertaiset käsiraudat, jotka voivat olla epämukavat ranteissa. Laatu ei ole paras mahdollinen, mutta mitä voi odottaa, kun hinta on niin alhainen. Jos haluat jotain, joka kestää hieman, kannattaa käyttää siihen muutama ylimääräinen punta. Lukitusmekanismi ja tulppa eivät ole aivan hyviä. Tulpan olisi pitänyt olla tiukempi, sillä se avautuu ja sulkeutuu liian helposti. Muuten hyvä tuote
Konekäännös sivustolta sinful.no
Petty epämukava
Anonymous - 4. sep. 2020
Niitä oli hieman hankala pitää ranteiden ympärillä, mutta ne olivat seksikkäät, ja hän piti niistä. Ne eivät olleet liian tiukat, joten ne irtosivat helposti.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hyvä laatu 99 kruunua
Anonymous - 12. may. 2018
Tämä on hyvä käsiraudat vain £ 99. Ne ovat tarpeeksi kovat, jotta niistä ei pääse irti, vaikka vääntyisitkin niitä käyttäessäsi. Se on aivan erilainen tunne kuin esimerkiksi sidottuna oleminen, eikä se todellakaan ole paha! Todella hieno pakkaus myös, jos sillä on jollekin merkitystä.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Käsiraudat
Anonymous - 13. mar. 2024
Toimi hyvin. Hieman vaikea saada radalle kiire ja halu, mutta hyvin meni. Validoitu
Konekäännös sivustolta sinful.se
Todellinen!
Anonymous - 13. mar. 2024
On melko karkea ranteet ja nämä toimivat joka tapauksessa, avaimet ovat mukana, mutta niitä ei oikeastaan tarvita, koska on pieni piikki päästää irti, on myös pysäytys, jotta sitä ei kiristetä enemmän kuin laitat alusta alkaen. Tuntuu tukevalta kun ne on päällä ja ei mitään mikä katkeaa aluksi. Erittäin joustavat!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Todellinen!
Anonymous - 13. mar. 2024
Nämä käsiraudat ovat kiinteitä, ja saat kaksi avainta, joita ei oikeastaan tarvita, on salpa, jota painamalla voit vapauttaa ne, on myös salpa, joka estää kahleiden kiristämisen edelleen. Minulla on melko suuret ranteet, ja nämä toimivat edelleen, ja ne tuntuvat kiinteiltä eivätkä muovisilta.
Konekäännös sivustolta sinful.se

obaie Metalliset Käsiraudat

3 HINTAAN 27 €
9,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful