Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Kahleet

Tältä sivulta löydät laajan valikoiman sekä käsi- että jalkakahleita bondage-leikkeihin. Kahleet on valmistettu erilaisista kestävistä materiaaleista kuten nahasta, neopreenistä ja nylonista. Kaikki valikoimamme kahleet sopivat intensiivisiin bondage-leikkeihin. Osa niistä sopii aloittelijoille, kun taas toiset soveltuvat parhaiten kokeneemmille käyttäjille.

Kahleet ihanan tuhmiin bondage-leikkeihin

Kinky treffi-ilta kumppanisi kanssa voi päättyä sidontaan

Jos olet ennakkoluuloton ja aavistuksen seikkailunhaluinen, voi bondage olla hyvinkin sinun juttusi. Ehkä uskaltaudut antautumaan sidottavaksi tai kenties haaveilet kumppanisi dominoinnista hänen ollessaan avuttomana edessäsi. Oli miten oli, Sinfulin valikoimasta löydät varmasti juuri teille sopivat kahleet, joiden avulla sidontaleikit käyvät, no, kuin leikki. Meiltä löydät kahleet ranteisiin ja nilkkoihin, tai miksei vaikka molempiin yhtä aikaa. Päättäkää itse, mikä on teille sopivin tuote.

Jos bondage-leikit kiinnostavat, kannattaa aina ensimmäisenä keskustella siitä, mitä tuleman pitää ja millaiset asiat ylipäänsä kiihottavat teitä molempia. On tärkeää päättää etukäteen, mitä kummankin rooliin liittyy (ja ylipäänsä kumpi dominoi ja kumpi alistuu). Sidontaleikit voivat olla todella upeita kokemuksia, mutta perusasioista on hyvä sopia ennen kuin leikit pääsevät alkuun. Ja etenkin jos kahleet ovat leikeissä mukana, sillä niistä ei niin vain karata ilman toisen apua. Bondagessa on kyse ennen kaikkea luottamuksesta toiseen, ja silloin toisen on oltava luottamuksen arvoinen.

Miten päästä alkuun bondage-, S/M- ja BDSM-leikeissä?

Se on varsin helppoa, mutta vaatii etukäteistyötä keskustelun ja suunnittelun merkeissä. Kaikista tärkeintä on keskustella kumppanisi kanssa teidän molempien odotuksista ja mielenkiinnon kohteista. Haluatteko vain pientä lisämaustetta tavalliseen esileikkiin esim. silmänaamion tai pehmeiden kahleiden merkeissä? Vai onko sidonnan tarkoitus olla illan päänumero, joka alkaa pikkuhiljaa kahlitsemisella ja vaikkapa höyhenkutittimella jatkuen sitten pehmeisiin piiskoihin, nänninipistimiin ja ehkä myös BDSM-kaulapannan, BDSM-valjaiden ja suukapulan käyttöön? Vain mielikuvitus on rajana, ja vain te tiedätte, mikä teitä kiinnostaa ja mihin olette valmiita.

Hankaluuksia tulee vasta siinä vaiheessa, jos odotuksia ei oteta huomioon ja joko ilta päättyy pettymykseen kun mitään ei tapahtunutkaan, tai pahimmassa tapauksessa ylitetään sellaisia rajoja, joita ei todellakaan olisi pitänyt ylittää. Siksi onkin tärkeää muistaa kahleleikkien aikana, että kumpi tahansa teistä voi missä tahansa leikin vaiheessa käyttää turvasanaa leikin lopettamiseen, ja mikäli turvasana sanotaan, tulee leikin loppua välittömästi. Silloin kumppani irrotetaan kaikista sidontavälineistä välittömästi sen enempiä kyselemättä ja tilanne puretaan yhdessä keskustelun kautta. Bondage ja S/M-leikit ovat aina ennen kaikkea vapaaehtoista toimintaa, jossa osallistujien rajoja on kunnioitettava.

Sido minut, ota minut

Kun olette päässeet hellän bondagen makuun, voi hyvinkin olla, että ruokahalu kasvaa syödessä ja kiinnostus kinkympiä seksileikkejä kohtaan herää. Bondage-kahleet ovat ehdottomasti olennainen osa myös hardcore-tyyppisiä BDSM-leikkejä, mutta yleensä siinä vaiheessa käytössä on jo muutakin. Kahleiden sijasta voi käyttää myös esim. metallisia käsirautoja, bondage-teippiä tai köysiä, jos solmujen sitominen luonnistuu. Sidontaa voi myös maustaa silmänaamioilla ja maskeilla, jotka sulkevat näköaistin pois pelistä (ja joskus myös kuuloaistin). Levitystangoilla jalat tai kädet voi levittää levälleen, sidontaseteillä kumppanin voi kiinnittää sänkyyn tai vaikka oveen, ja hog-tie -kahleet puolestaan kiinnittävät ranteet ja nilkat toisiinsa.

Jos sadomasokistinen leikki kiinnostaa, voi bondageen yhdistää esim. nipistimiä nänneille tai klitorikselle, erilaisia piiskoja pehmeistä floggereista koviin raippoihin ja lujasti lyöviin läimäyttimiin, erilaisia sähköimpulsseja välittäviä seksileluja tai ihan perinteisiä vibraattoreita ja dildoja niin vaginaaliseen kuin anaalikäyttöönkin. Jotkut nauttivat lääkärileikeistä, jolloin sessioihin voi ottaa mukaan erilaisia levittimiä tai virtsaputkea stimuloivia leluja. Tärkeintä on kuitenkin pitää huolta siitä, että leikit ovat molempia miellyttäviä ja että keskusteluyhteys säilyy koko ajan.

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful