Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
obaie Säädettävät Nänninipistimet Ketjulla var 1

obaie Säädettävät Nänninipistimet Ketjulla

3 HINTAAN 27 €
14,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Yhteenveto

Miksi valita seksikkään lookin ja kiihottavan, intensiivisen stimulaation välillä, kun voit saada molemmat hankkiessasi obaie Säädettävät Nänninipistimet Ketjulla?

Nänninipistimien puristusvoimaa voi säätää, joten niiden avulla saat juuri sellaista stimulaatiota kuin itse haluat. Nipistimet sopivat erinomaisesti käytettäviksi kumppanin kanssa, sillä hopeanvärinen ketju koristelee rintasi kinkyn seksikkäästi, mikä miellyttää takuulla myös kumppaniasi.

Ketju antaa nipistimille lisäpainoa ja sen liikkeet stimuloivat nännejäsi entisestään.

obaie Säädettävät Nänninipistimet Ketjulla on valmistettu nikkelittömästä metallista ja näyttävät huipputyylikkäiltä.

Tuotemerkkiobaie
Tuotteen paino (g)20
Kokonaispituus (cm)40
Halkaisija (cm)0.5
Leveys (cm)0.5
Ensisijainen materiaaliMetalli
VäriHopea
Pakkauksen kieliTanska, Englanti, Norja, Ruotsi, Suomi, Ranska, Saksa, Hollanti
SKU19444
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Tykkään.
Milla - 29. jan. 2021
Tällaiselle aloittelijalle ihan kivat. Ei liian ”pelottavat”. Hieman hankala välillä kiinnittää... Varmaan hankin järeämmät jossain kohtaa.
"Pientä extraa"
Muru - 20. aug. 2020
Kiinnittäminen vois olla vähä helpompaakin, mutta muuten kiva - kannatti ehottomasti ottaa ketjulinen eikä erilliset riippuvat ;) Tuo kivaa pikku extra "arkiseen ahertamiseen" *virn* Näin ensikertalaisena voin sanoo, et ei ollu hukka ostos ja varmasti käyttöä tulee...
Kivat
Kissa - 15. jan. 2020
Mukavat, ei nipistä liikaa. Hieman kevyttä materiaalii, toivottavasti eivät hajoa. Voin suositella varsinkin ensikertalaisille.
Hankalat käyttää
tkr - 1. jan. 2020
En saanu kunnolla kiristettyä näitä, kun oli liukkaat sormet. Tyttöystävältä onnistu tosin ja nautti siitä, kun veti näistä. Plussaa siitä, että ei oo niin tiukat, kuin osa ja kun on kiinni, on niissä ihan riittävä pito.
Liian tiukka
Snut - 27. jan. 2021
Näyttää hyvältä, mutta on liian vaikea säätää. Tangot ovat kulmikkaita, mikä on luultavasti syy siihen, miksi säädettävä kannatin luistaa huonosti tai ei ollenkaan. Liian paljon sormivoimaa on käytettävä, ja tulee kipeämmäksi kuin on tarkoitettu, koska on mahdotonta säätää vähän kerrallaan.
0
Hienoa!
Anonymous - 13. mar. 2024
Pidän niistä erittäin paljon! Ainoa asia on, että koska minulla on nännilävistykset, minun on pidettävä niitä pystysuorassa, mutta se ei haittaa, koska sillä saavutetaan täsmälleen sama asia!
Konekäännös sivustolta sinful.no
Ei tarpeeksi tiukka
Anonymous - 8. oct. 2020
Näitä oli hieman hankala laittaa, eikä pientä rengasta voi siirtää tarpeeksi ylöspäin, jotta kiinnittimiin saataisiin tarpeeksi painetta (jos sitä haluat).
Konekäännös sivustolta sinful.no
Pettymys.
Anonymous - 7. may. 2018
Olin odottanut enemmän. Niitä on hyvin vaikea kiinnittää, koska pieni rengas, jonka pitäisi lukita, on liian pieni. Periaatteessa tarvitaan kolme kättä onnistumiseen... Irtoaa myös helposti.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Juuri oikein
Anonymous - 13. mar. 2024
Näyttää ihan hyvältä, kun ketjussa on oikea paino, mutta kiinnittäminen on hieman hankalaa ja ketju irtoaa helposti kiinnittimistä.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Superfine
Anonymous - 13. mar. 2024
Todella mukava tuote, jos haluat kokeilla puristimia, mutta et halua käyttää siihen paljon rahaa. Puristimet ovat säädettävissä, mutta vaativat jonkin verran sorminäppäryyttä, mikä voi olla vaikeaa, jos sormissa on voiteluainetta tai vastaavaa. Ketju ei ole liian raskas minun makuuni, ja se on valtavan tyylikäs lisä alusvaatteisiin olematta kuitenkaan liikaa.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful