Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Satisfyer Endless Love Parivibraattori var 1

Satisfyer Endless Love Parivibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Satisfyer Endless Love Parivibraattori tarjoaa teille tuntikausia tuhmia leikkejä.

Tämä tavallisesta poikkeava vibraattori on erikoinen muodoltaan, jonka tavoitteena on antaa erogeenisille alueillenne runsaasti ansaittua huomiota niin esileikin kuin yhdynnänkin aikana. Pakkauksesta saatte monenlaista inspiraatiota sen käyttöön.

Kokeilkaa esim. asettaa se peniksen ympärille yhdynnän ajaksi. Sen tehokas värinä hemmottelee niin miehen penistä ja kiveksiä kuin naisen tuntoherkkää klitoristakin, jolloin teidän on helpompaa saavuttaa kliimaksi yhdessä.

Vibraattorissa on 3 voimakkaasti värisevää moottoria, joista yksi on leveässä tyviosassa ja kaksi joustavissa siivekkeissä, jolloin värinä osuu aina oikeaan kohtaan. Siivekkeissä ja tyviosassa on 10 tehokasta värinäasetusta, joten tarjolla on yhteensä jopa 100 yhdistelmää räätälöityä stimulaatiota.

Endless Love Parivibraattori on valmistettu ABS-muovista ja silikonista, jonka pinta tuntuu silkkiseltä. Se on vesitiivis ja ladataan mukana tulevalla USB-latausjohdolla.

Palkittu German Design Award -palkinnolla kategoriassa Excellent Product Design vuonna 2020 sekä Good Design Award -palkinnolla vuonna 2019.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
No joo
Lipido - 21. feb. 2022
Ei oikein vastannut odotuksia. Jotenkin miehenä koen, että menettää tuntoa, kun joku värisee peniksen juuressa eikä pystynyt keskittymään olennaiseen. Vaatii ehkä vielä totuttelua.
Takaapäin
Lipido - 15. feb. 2022
Toimii hyvin esim. suihkussa takaapäin rakastellessa ja sormivibra antaa mukavan lisämausteen. Itse tykkään aina siitä, kun myös nainen nauttii.
Parivibraattori
Kari - 25. dec. 2021
Käytimme yhdessä ja laite tekee molemmille hyvää, erittäin hyvä ostos.
Paras käyttämäni parilelu
Tupu - 9. jun. 2021
Vibraattorin monikäyttöisyydestä lupailtiin paljon, eikä turhaan! Käyttötapoja on oikeasti todella monia ja vibra sopii monin päin käteen ja kehojen väliin. Kahden ihmisen yhteiskäyttäessä ähräämistä tuli hieman tärinöiden voimakkuuden säätämisessä (lelussa on käytännössä kolme eri värisevää osaa ja kaksi säätöpainiketta) ja lelun asemoimisessa, mutta parin kokeilun jälkeen vibraattorista sai jo paljon enemmän irti. Voin suositella kaikille sukupuolille ja kaikenlaisten sukupuolielinten ja erogeenisten alueiden stimuloimiseen!
Ihana paska
Kaapo - 10. apr. 2021
Laatu aivan surkea kehutaan aivan liikaa moista kapistusta ei tuota mitään nautintoa kummalleekkaan liikaa toimintoja vielä
Fantastinen
AC - 2. sep. 2021
Todella ihana monilla "vaihteilla". Olen nyt ostanut kaksi, koska ne sopivat erinomaisesti nänneihin kiinnitettäviksi. Toimii todella hyvin, hyvä, että se on ladattava. On luettava käyttöohjeet, jotta sen saa sammumaan ;-)
0
Hullu
Shaky Stevens - 2. sep. 2021
Erinomainen ja todella hyvin tehty. Olimme todella vaikuttuneita ja yllättyneitä siitä, kuinka paljon se värisee
0
Syntymäpäivälahja
The lady of the house - 5. nov. 2020
Mikä loistava lahjaidea miehelle
0
Täydellinen käytettäväksi
Anonymous - 1. jan. 2022
Ehdottomasti täydellinen tuote käytettäväksi yhdessä. Rakastin tätä.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Ei ongelmaa.
Anonymous - 13. mar. 2024
Olimme hieman pettyneitä tuotteeseen, sillä meillä oli korkeat odotukset. Värähtelyt olivat melko hyviä ja toimivat kohtuullisen hyvin soolopelissä. Pariskuntana itse lelu oli hieman liian kova ja nautimme toisistamme paremmin ilman sitä :)
Konekäännös sivustolta sinful.no
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful