TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Vixen Creations Outlaw Ruskea VixSkin Dildo 24 cm var 1

Vixen Creations Outlaw Ruskea VixSkin Dildo 24 cm

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Vixen Creations -tuotemerkin suklaansävyinen Outlaw-dildo tarjoaa villiä ja täyttävää kyytiä. Se on käsinvalmistettu rakkaudella platinasilikonista ja sen pehmeän pintakerroksen alla tuntuu kiinteä ydin, aivan kuin aidossa erektiossa.

Jos kaipaat muhkeaa rakastajaa, Outlaw on sinun dildosi. Sen kokonaispituus on 24 cm, josta 20,3 cm on sisään asetettavaa, joten tiedossa on tyydyttäviä hetkiä. Eikä sen 5 cm paksuista halkaisijaa suinkaan tule väheksyä, vaan kannattaa lisätä reippaasti vesipohjaista liukuvoidetta, ennen kuin otat tämän lainsuojattoman vastaan joko vaginaalisesti tai anaalisesti.

Dildon litteässä pohjassa on pari kiveksiä, jotka toimivat stopperin tavoin peppuleikkien aikana, sekä mahdollistavat dildon käyttämisen strap-on-valjaissa yhteistä kivaa varten. Puhdista se lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella hyvän hygienian varmistamiseksi.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful