TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Anaalidildot

Jos nautitte anaalistimulaatiosta, nyt voisi olla hyvä hetki kokeilla anaalidildoa. Anaalidildot sopivat kokonsa puolesta hieman kokeneemmille käyttäjille, kun taas aloittelijoille suosittelemme pienikokoisempia anustappeja. Tältä sivulta löydätte monenlaisia, ‑muotoisia ja ‑värisiä anaalidildoja, joista osa on materiaaliltaan pehmeitä ja osa kovempia.

Myydyimmät tuotteet

Anaalidildot ja alkuun pääsy - vinkkejä pareille

Anaalidildot sopivat kaikille

Kun tiedätte miten toimia, anaaliseksi luottamuksellisessa parisuhteessa voi viedä seksielämän aivan uudelle tasolle ja saada aikaan ennenkokemattomia orgasmeja. Kannattaa pitää mielessä, että toisin kuin monesti luullaan, anaaliseksi tai -stimulaatio ei kuulu pelkästään homoseksuaalisiin suhteisiin. Anaaliseksilelujen sisällyttäminen esileikkiin tai seksiin johtaa sekä oman seksuaalisen kokemuksen kasvuun että oman orgasmiskaalan laajentamiseen. Sekä miehillä että naisilla on valtava määrä tuntoherkkiä hermopäätteitä niin anuksen sisällä kuin sen ympäristössäkin, ja kun niitä kiihotetaan esim. dildon avulla, lopputulos voi olla huikean nautinnollinen ja johtaa räjähtäviin orgasmeihin.

Yksi miesten erogeenisimmistä alueista on eturauhanen, mikä jää valitettavan usein kokonaan huomiotta, sillä monet ajattelevat, että anaaliseksi kuuluu ainoastaan miesten väliseen seksiin. Etenkin parileikeissä eturauhaseen on helpompi ulottua pitemmän miestenanaalidildon avulla kuin lyhyttä anustappia käyttäen. Naisilla puolestaan anaalidildolla on helppo ulottua G-pisteelle etenkin naisen ollessa nelinkontin. G-pisteen stimulointi tällä tavoin voi saada aikaan todella syviä ruiskuorgasmeja.

Anaaliseksilelujen kanssa liukuvoide on ehdoton vaatimus

On tärkeää pitää mielessä, että anaalidildot vaativat kaverikseen oikeanlaisen liukuvoiteen saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen - ja myös eniten nautintoa. Ensinnäkin on tärkeää muistaa, että toisin kuin emätin, anus ei liukastu luonnostaan.

Siksi liukkarista ei todellakaan saa tinkiä, sillä anus on myöskin emätintä tiukempi ja alttiimpi vaurioille. Toisekseen, oikeanlaisen liukasteen valinta riippuu anaalidildon materiaalista. Jos seksilelusi on valmistettu silikonista, sen kanssa ei kannata käyttää silikonipohjaista liukuvoidetta, sillä se voi vahingoittaa lelun pintaa. Silloin oikea valinta on vesipohjainen anaaliliukkari, joka on yleensä koostumukseltaan paksumpaa kuin tavallinen vesipohjainen voide. Jos taas dildon valmistusmateriaali on metalli tai lasi, silikonipohjainen liukaste on erinomainen valinta.

Silloinkin kannattaa valita nimenomaan anaalikäyttöön tarkoitettu liukuvoide koostumuksen paksuuden vuoksi. Anuksen tiukkuuden vuoksi paksumpi voide antaa kaikista parhaan lopputuloksen. Liukastetta tulee käyttää runsaasti sekä itse seksilelun pintaan, mutta myös anusaukolle ja mielellään myös anuksen sisään. Ennen leikkejä on hyvä peseytyä perusteellisesti. Esimerkiksi enema bulb -mallinen peräruiske on helppo käyttää, ja monille myös puhdistautuminen on itsessään stimuloiva kokemus.

Tässä tapauksessa koolla on väliä

Anaalistimulaatio ei ole kilpailu, joten ottakaa rauhallisesti ja edetkää hitaasti. Anaalistimulaatioon edetessä on jo hyvä olla kiihottuneessa tilassa, joten nauttikaa esileikistä ensin ja jatkakaa sitten vasta pepun puolelle. Ja kaikista tärkeintä on se, että aloitatte pienestä ja etenette vasta kun olette rentoutuneita ja valmiita. Pienuus tässä yhteydessä tarkoittaa nimittäin juurikin lelun kokoa, eli sen tulisi olla ensialkuun sekä lyhyt että kapea.

Meiltä löydätte laajan valikoiman anaalikäyttöön sopivia dildoja, joka kattaa sekä aloittelijan anaalileluksi sopivat pienet dildot että anaalileluja kokeneille, kuten XXL-dildot ja tupladildot.Valikoimasta löytyy luonnolliseksi muotoillut tekopenikset, jotka muistuttavat niin muodoltaan kuin tekstuuriltaankin aitoa asiaa, tai yksinkertaiset anaalidildot, joissa ei ole sen kummempia mutkia tai aaltoja. Ja tietenkin tarjolla on myös ne aaltoilevat mallit, joissa etenemistä voi säädellä lelun muodon avulla.

Jos tuotteen valitsemisessa on vaikeuksia tai teillä on muuten vain kysyttävää, olette aina tervetulleita ottamaan yhteyttä ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme. Meidän avullamme löydätte takuulla juuri teidän tarpeisiinne sopivat anaalidildot.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful