Anaalidildot

Jos nautitte anaalistimulaatiosta, nyt voisi olla hyvä hetki kokeilla anaalidildoa. Anaalidildot sopivat kokonsa puolesta hieman kokeneemmille käyttäjille, kun taas aloittelijoille suosittelemme pienikokoisempia anustappeja. Tältä sivulta löydätte monenlaisia, ‑muotoisia ja ‑värisiä anaalidildoja, joista osa on materiaaliltaan pehmeitä ja osa kovempia.

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Amaysin (2)
Baseks (2)
Chrystalino (1)
Crystal Jellies (2)
Fun Factory (4)
Love To Love (1)
NMC (1)
Sinful (4)
Tantus (1)
Vixen (1)
Näytä kaikki
Näytä kaikki 20 tuotetta

Anaalidildot ja alkuun pääsy - vinkkejä pareille

Anaalidildot sopivat kaikille

Kun tiedätte miten toimia, anaaliseksi luottamuksellisessa parisuhteessa voi viedä seksielämän aivan uudelle tasolle ja saada aikaan ennenkokemattomia orgasmeja. Kannattaa pitää mielessä, että toisin kuin monesti luullaan, anaaliseksi tai -stimulaatio ei kuulu pelkästään homoseksuaalisiin suhteisiin. Anaaliseksilelujen sisällyttäminen esileikkiin tai seksiin johtaa sekä oman seksuaalisen kokemuksen kasvuun että oman orgasmiskaalan laajentamiseen. Sekä miehillä että naisilla on valtava määrä tuntoherkkiä hermopäätteitä niin anuksen sisällä kuin sen ympäristössäkin, ja kun niitä kiihotetaan esim. dildon avulla, lopputulos voi olla huikean nautinnollinen ja johtaa räjähtäviin orgasmeihin.

Yksi miesten erogeenisimmistä alueista on eturauhanen, mikä jää valitettavan usein kokonaan huomiotta, sillä monet ajattelevat, että anaaliseksi kuuluu ainoastaan miesten väliseen seksiin. Etenkin parileikeissä eturauhaseen on helpompi ulottua pitemmän miesten anaalidildon avulla kuin lyhyttä anustappia käyttäen. Naisilla puolestaan anaalidildolla on helppo ulottua G-pisteelle etenkin naisen ollessa nelinkontin. G-pisteen stimulointi tällä tavoin voi saada aikaan todella syviä ruiskuorgasmeja.

Anaaliseksilelujen kanssa liukuvoide on ehdoton vaatimus

On tärkeää pitää mielessä, että anaalidildot vaativat kaverikseen oikeanlaisen liukuvoiteen saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen - ja myös eniten nautintoa. Ensinnäkin on tärkeää muistaa, että toisin kuin emätin, anus ei liukastu luonnostaan. Siksi liukkarista ei todellakaan saa tinkiä, sillä anus on myöskin emätintä tiukempi ja alttiimpi vaurioille. Toisekseen, oikeanlaisen liukasteen valinta riippuu anaalidildon materiaalista. Jos seksilelusi on valmistettu silikonista, sen kanssa ei kannata käyttää silikonipohjaista liukuvoidetta, sillä se voi vahingoittaa lelun pintaa. Silloin oikea valinta on vesipohjainen anaaliliukkari, joka on yleensä koostumukseltaan paksumpaa kuin tavallinen vesipohjainen voide. Jos taas dildon valmistusmateriaali on metalli tai lasi, silikonipohjainen liukaste on erinomainen valinta. Silloinkin kannattaa valita nimenomaan anaalikäyttöön tarkoitettu liukuvoide koostumuksen paksuuden vuoksi. Anuksen tiukkuuden vuoksi paksumpi voide antaa kaikista parhaan lopputuloksen. Liukastetta tulee käyttää runsaasti sekä itse seksilelun pintaan, mutta myös anusaukolle ja mielellään myös anuksen sisään. Apuvälineenä voi käyttää esim. ruiskun muotoista liukuvoideapplikaattoria, jolla voiteen saa helposti ruiskutettua syvemmälle.

Tässä tapauksessa koolla on väliä

Anaalistimulaatio ei ole kilpailu, joten ottakaa rauhallisesti ja edetkää hitaasti. Anaalistimulaatioon edetessä on jo hyvä olla kiihottuneessa tilassa, joten nauttikaa esileikistä ensin ja jatkakaa sitten vasta pepun puolelle. Ja kaikista tärkeintä on se, että aloitatte pienestä ja etenette vasta kun olette rentoutuneita ja valmiita. Pienuus tässä yhteydessä tarkoittaa nimittäin juurikin lelun kokoa, eli sen tulisi olla ensialkuun sekä lyhyt että kapea. Meiltä löydätte laajan valikoiman anaalikäyttöön sopivia dildoja, joka kattaa sekä aloittelijan anaalileluksi sopivat pienet dildot että XXL-dildot ja tupladildot kokeneemmille nautiskelijoille. Valikoimasta löytyy luonnolliseksi muotoillut tekopenikset, jotka muistuttavat niin muodoltaan kuin tekstuuriltaankin aitoa asiaa, tai yksinkertaiset anaalidildot, joissa ei ole sen kummempia mutkia tai aaltoja. Ja tietenkin tarjolla on myös ne aaltoilevat mallit, joissa etenemistä voi säädellä lelun muodon avulla.

Jos tuotteen valitsemisessa on vaikeuksia tai teillä on muuten vain kysyttävää, olette aina tervetulleita ottamaan yhteyttä ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme. Meidän avullamme löydätte takuulla juuri teidän tarpeisiinne sopivat anaalidildot.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi