Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Willie City Classic Aidonkaltainen Dildo 23,5 cm var 1

Willie City Classic Aidonkaltainen Dildo 23,5 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Toteuta kaikki fantasiasi pitkällä ja paksulla Willie City Classic -dildolla. Muhkea terska ja erottuvat suonet tuntuvat mahtavalta, kun liu'utat tämän aidonkaltaisen rakastajan sisällesi.

Kookkaan dildon sauvaosa on kauttaaltaan pullistelevien suonien peitossa. Yhdessä tyven kiinteiden kivesten kanssa se tarjoaa sinulle huikean eläväisiä nautintoja.

Tämän Willien sisään asetettava pituus on 17,5 cm ja halkaisija stimuloivat 4,7 cm, joten se on aina valmis toteuttamaan tuhmat haaveesi. Lisää sen pinnalle vesipohjaista liukuvoidetta, niin luvassa on ihanan liukuvaa nautintoa. 

Dildo on valmistettu joustavasta PVC:stä ja sen pohjassa on tehokkaasti kiinnittyvä imukuppi, jonka avulla voit käyttää sitä myös ilman käsiä. Kiinnitä se sileälle, puhtaalle pinnalle ja anna käsiesi vaeltaa muille erogeenisille alueille.

Vinkki! Voit käyttää Willie City -dildoasi strap-on -valjaissa, joiden O-rengas on halkaisijaltaan 5 cm.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Aidon oloinen ja jämäkkä.
Jamo - 6. apr. 2022
Aidon oloinen ja jämäkkä. Imukupin pitävyys arveluttaa, en ole testannut eri pinnoilla.
Liian iso
VK - 14. jul. 2021
Terskan reuna on liian jyrkkä ja liian iso. sopinut kummallekkaan sisään.
Liian iso
VK - 14. jul. 2021
Terskan reuna on liian jyrkkä ja liian iso. sopinut kummallekkaan sisään.
Ihan ok
VK - 7. jul. 2021
Lelu oli aidontuntuinen ja laadukas, mutta terskan reuna oli liian jyrkkä ja kova jolloin se ei mahtunut meille kummallekkaan että se ei olisi sattunut. Muuten tuote olisi hyvä.
Nautinnollinen, mutta epämiellyttävän hajuinen dildo
S_ - 18. dec. 2020
Tuote on mitä lupaa: iso, jämäkkä, mukavan tuntuinen ja imukuppi toimii. Mutta tuotteessa on hyvin epämiellyttävä haju, joka saa epäilemään tuotteen materiaalien turvallisuutta
Arvostelu
Satu - 2. oct. 2020
Ensimmäinen dildoni ja erittäin tyytyväinen. Imukuppi pitää hyvin paikallaan. Tällä aidon tuntuisella dildolla olen oppinut ratsastamaan
Oikeasti iso
Lotta - 23. sep. 2020
Vaatii paljon alkulämmittelyä tai liukkaria, mutta on sen arvoinen! Jotkut PVC:stä valmistetut lelut haisevat voimakkaasti muovilta, mutta tämä oli täysin hajuton. Pinta on miellyttävän pehmeä, mutta aavistuksen nahkea, esimerkiksi irtonaiset hiukset jäävät kiinni siihen. Ei kuitenkaan häiritse käyttöä. Varsi on taipuisa, siltikin napakka ja sopivan kova. Imukuppi toimi hienosti, vaikka sitä harvemmin tuleekaan käytettyä.
Hyvä kokeneelle
Jenni - 27. mar. 2020
Tää on todella hyvä kokeneelle käyttäjälle, imukuppi on hieman huonosti pysyvä niin siitä hieman miinusta mutta tästä tuli ehdottomasti uusi lemppari.
Erittäin suuri
Anonymous - 13. mar. 2024
En saanut edes päätä sisään, aivan liian leveä ja iso valitettavasti. Rakastin kaikkea muuta, materiaalia jne., mutta en voi käyttää sitä.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Erittäin tyytyväinen
Anonymous - 8. sep. 2021
Erittäin tyytyväinen tähän dildoon. Hyvä koko ja erittäin hyvä muoto. Käytetty pari kertaa ja ollut erittäin tyytyväinen joka kerta.
Konekäännös sivustolta sinful.no

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful