TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Womanizer Duo var 1

Womanizer Duo

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Ratsasta mielihyvän aalloilla kohti upeita sekaorgasmeja Womanizer Duon avulla. Se hemmottelee klitoristasi stimuloivilla paineaalloilla ja hieroo G-pistettäsi rummuttavin värinöin. Tämä päivitetty versio on varustettu tehokkaammalla moottorilla, paremmin muotoillulla G-pistesauvalla ja fiksulla Smart Silence -toiminnolla, joka käynnistää stimulaation automaattisesti, kun laite on kosketuksissa ihoon.

Kuten edeltäjänsä Inside Out, myös Duo on varustettu kahdella moottorilla, jotka yhdistävät maailmankuulun Pleasure Air -teknologian ja perinteiset värinät. Leikittele 10 erilaisella värinärytmillä ja 12 intensiteetillä joko sellaisenaan tai yhdistä ne 12 sykkivään pulssiasetukseen, jotka stimuloivat klitorista koskematta siihen suoraan.

Ergonomisen G-pistesauvan muotoilua on paranneltu, joten se osuu täsmällisemmin juuri oikeaan kohtaan. Myös säätimen painikkeet ovat aiempaa intuitiivisemmat ja helpommat käyttää. Duo hyödyntää Womanizerin Smart Silence -toimintoa, joka käynnistää moottorit vasta kun laite saa ihokontaktin. Stimulaatio sammuu saman tien nostaessasi sen irti iholta.

Vesitiivis Duo on päällystetty sametinpehmeällä silikonilla, joka tuntuu entistäkin sulavammalta, kun sivelet vesipohjaista liukuvoidetta sen pintaan. Lataat sen helposti mukana tulevalla magneettisesti kiinnittyvällä USB-latausjohdolla. Saat stimulaattorin säilytystä varten myös elegantin satiinipussin.

Vuonna 2019 Womanizer Duo voitti Xbiz Europa -palkinnon kategoriassa “Sex Toy of the Year” sekä  StorErotica-palkinnon kategoriassa “Luxury Product of the Year”.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Joka ikisen euron arvoinen
Pakkaus, laatu ja ulkonäkö on niin luksusta että huh. Hieman joutuu nappeja tutkimaan jos ei ole teknisen maailman ystävä. Mutta kaikki on sen arvosta! Usea käy... Lue lisää
Sininen - 3. nov. 2020
Lifechanger
Aivan käsittämättömän voimakkaita orgasmeja. Laite muutti koko käsitykseni masturboinnista. Aivan huippu!Kirsi - 2. oct. 2020
Orkkutakuu
Sauvojen kunkku. Jokaisella naisella pitäisi olla tämä .SuosittelenSari - 11. feb. 2020
Fantastinen kokemus
En ole koskaan kokenut täydellistä orgasmiaDame - 22. jul. 2021
Fantastinen
Mitään vastaavaa en ole ennen kokeillutChristina - 17. jun. 2021

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful