TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Luomu­liukuvoiteet

Jos arvostat tuotteita, jotka sisältävät luonnonmukaisesti viljeltyjä ainesosia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Valikoimamme luomuliukuvoiteet tuntuvat silkinpehmeältä iholla ja lisäävät nautinnollista liukua aistillisiin leikkeihin. Löydä suosikkisi vesi- ja öljypohjaisista vaihtoehdoista.

Myydyimmät tuotteet

Luomuliukuvoide on vartalo- ja ympäristöystävällinen valinta

Vältä tarpeettomat lisäaineet

Luonnonmukaisuus on ollut jo pitkään pinnalla erityisesti elintarvikkeissa, ja mm. luonnonkosmetiikkaa on nykyisin saatavilla ihan eri tavalla kuin vain muutamia vuosia sitten. Vaan ei luomubuumi siihen pääty, sillä monet intiimituotteita valmistavat tahot ovat heränneet miettimään, josko markkinoille voisi tuoda myös luonnonmukaisia versioita liukuvoiteista, intiimisaippuasta ja hierontaöljyistä. YES oli ensimmäinen tuotemerkki, joka toi markkinoille sertifioidusti luonnonmukaisen liukuvoiteen, joka löytyy meidänkin valikoimastamme. Sen jälkeen mm. System JO, Joydivision, Sliquid, Intimate Earth ja Viamax ovat seuranneet perässä, ja me täällä Sinfulillakin olemme luoneet omia versioita luomuliukuvoiteista.

Luomuliukuvoiteet sisältävät luonnonmukaisesti viljeltyjä ainesosia, jotka eivät sisällä jäämiä torjunta-aineista tai synteettisistä kemikaaleista. Kaikki valikoimastamme löytyvät luomuliukkarit sopivat mainiosti monenlaisiin aistillisiin hetkiin.

Tarjolla myös Joutsenmerkitty luomuliukuvoide

Sinful suunnittelee useita omia tuotesarjoja, jotka ovat osoittautuneet todella menestyksekkäiksi. Yksi suurimmista ylpeyden aiheistamme on Kaerlig, joka on Tanskassa valmistettu luonnonmukainen intiimituotesarja. Kaerlig tarkoittaa “rakastavaa”, ja se kuvaa tuotesarjaa täydellisesti, sillä sen tuotteet keskittyvät nimenomaan vartalon hyvinvointiin. Tuotesarjaan kuuluu maailman ensimmäinen Joutsenmerkitty liukuvoide, jolle on myönnetty lisäksi kansainvälinen AllergyCertified -sertifikaatti. Tämä hajusteeton, glyseriinitön ja alkoholiton liukkari sopii kaikenlaiseen seksiin ja kaikenlaisille käyttäjille.

Vesipohjaisesta luomuliukuvoiteesta on saatavilla myös anaalikäyttöön tarkoitettu versio, joka on koostumukseltaan paksumpaa. Lisäksi tuotesarjaan kuuluu mm. luonnonmukainen hierontaöljy, luomuorgasmigeeli ja vaahtoava intiimisaippua, joka sekin on tietenkin luomua. Tuotteiden muotoilu on pohjoismaisen yksinkertainen ja hillitty, joten pulloja ja tuubeja kehtaa hyvin pitää yöpöydällä näkyvillä.

Vinkkejä liukuvoiteen hankintaan ja käyttöön

Luomuliukuvoiteiden valikoimastamme löydät erilaisia vesi- ja öljypohjaisia vaihtoehtoja. Jos kaipaat perusliukkaria, joka sopii monenlaiseen käyttöön, vesipohjainen on varmempi valinta, sillä se sopii yhteen sekä kondomien että kaikista materiaaleista valmistettujen seksilelujen kanssa. Sen luistavuus ei kuitenkaan kestä yhtä pitkään kuin öljypohjaisen, mutta sen voi aktivoida uudelleen muutamalla pisaralla vettä. Öljypohjaisen suurin rajoite on se, ettei sitä voi käyttää kondomin tai minkään kumista valmistetun seksilelun kanssa. Se kuitenkin sopii erinomaisesti mm. hierontaan ja tarjoaa pitempikestoista liukastavuutta kuin vesipohjaiset variantit.

Anaaliseksiin kannattaa luonnollisesti valita nimenomaan siihen suunniteltu liukuvoide, sillä sen paksumpi koostumus tekee siitä helpommin hallittavaa ja se liukastaa pitempään. Anaaliseksissä kannattaa aina käyttää kondomia, joten valitse liukuvoiteeksi vesipohjainen versio. Silloin sitä voi käyttää huoletta myös kaikenlaisten anaalilelujen kanssa.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful