Luomu­liukuvoiteet

Jos luonnonmukaisuus ja luonnolliset, puhtaat ainesosat ovat sydäntäsi lähellä, luomuliukuvoiteet ovat juuri sinulle tarkoitettuja tuotteita. Tältä sivulta löydät valikoimamme korkealaatuiset ja vartaloystävälliset luomuliukuvoiteet valikoiduilta tuotemerkeiltä. Niistä jokainen on parabeeniton. Luomuliukuvoide on myös ympäristöystävällinen ja allergiaa aiheuttamaton valinta.

Suosio
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Intimate Organics (4)
Joydivision (1)
Kaerlig (3)
Sinful (1)
Sliquid (1)
System JO (2)
Viamax (1)
Näytä kaikki
Näytä kaikki 13 tuotetta

Luomuliukuvoide on vartalo- ja ympäristöystävällinen valinta

Vältä ihoärsytys ja tarpeettomat lisäaineet

Luonnonmukaisuus on ollut jo pitkään pinnalla erityisesti elintarvikkeissa, ja mm. luonnonkosmetiikkaa on nykyisin saatavilla ihan eri tavalla kuin vain muutamia vuosia sitten. Vaan ei luomubuumi siihen pääty, sillä monet intiimituotteita valmistavat tahot ovat heränneet miettimään, josko markkinoille voisi tuoda myös luonnonmukaisia versioita liukuvoiteista, intiimisaippuasta ja hierontaöljyistä. YES oli ensimmäinen tuotemerkki, joka toi markkinoille sertifioidusti luonnonmukaisen liukuvoiteen, joka löytyy meidänkin valikoimastamme. Sen jälkeen mm. System JO, Joydivision, Sliquid, Intimate Earth ja Viamax ovat seuranneet perässä, ja me täällä Sinfulillakin olemme luoneet omia versioita luomuliukuvoiteista.

Luomuliukuvoiteet sisältävät luonnonmukaisia ja luonnollisia ainesosia, jotka eivät aiheuta allergiaa tai ihoärsytystä. Siksi luomuliukuvoide on aivan erityisen fiksu valinta herkkäihoiselle. Kaikki valikoimastamme löytyvät luomuliukkarit ovat täysin parabeenittomia, eikä niistä löydy muitakaan vahingollisia kemikaaleja.

Tarjolla myös Joutsenmerkitty luomuliukuvoide

Sinful suunnittelee useita omia tuotesarjoja, jotka ovat osoittautuneet todella menestyksekkäiksi. Yksi suurimmista ylpeyden aiheistamme on Kaerlig, joka on Tanskassa valmistettu luonnonmukainen intiimituotesarja. Kaerlig tarkoittaa “rakastavaa”, ja se kuvaa tuotesarjaa täydellisesti, sillä sen tuotteet keskittyvät nimenomaan vartalon hyvinvointiin. Tuotesarjaan kuuluu maailman ensimmäinen Joutsenmerkitty liukuvoide, jolle on myönnetty lisäksi kansainvälinen AllergyCertified -sertifikaatti. Tämä hajusteeton, glyseriinitön, parabeeniton ja alkoholiton liukkari sopii kaikenlaiseen seksiin ja kaikenlaisille käyttäjille.

Vesipohjaisesta luomuliukuvoiteesta on saatavilla myös anaalikäyttöön tarkoitettu versio, joka on koostumukseltaan paksumpaa. Lisäksi tuotesarjaan kuuluu mm. luonnonmukainen hierontaöljy, luomuorgasmigeeli ja vaahtoava intiimisaippua, joka sekin on tietenkin luomua. Tuotteiden muotoilu on pohjoismaisen yksinkertainen ja hillitty, joten pulloja ja tuubeja kehtaa hyvin pitää yöpöydällä näkyvillä.

Vinkkejä liukuvoiteen hankintaan ja käyttöön

Luomuliukuvoiteiden valikoimastamme löydät erilaisia vesi- ja öljypohjaisia vaihtoehtoja. Jos kaipaat perusliukkaria, joka sopii monenlaiseen käyttöön, vesipohjainen on varmempi valinta, sillä se sopii yhteen sekä kondomien että kaikista materiaaleista valmistettujen seksilelujen kanssa. Sen luistavuus ei kuitenkaan kestä yhtä pitkään kuin öljypohjaisen, mutta sen voi aktivoida uudelleen muutamalla pisaralla vettä. Öljypohjaisen suurin rajoite on se, ettei sitä voi käyttää kondomin tai minkään kumista valmistetun seksilelun kanssa. Se kuitenkin sopii erinomaisesti mm. hierontaan ja tarjoaa pitempikestoista liukastavuutta kuin vesipohjaiset variantit.

Anaaliseksiin kannattaa luonnollisesti valita nimenomaan siihen suunniteltu liukuvoide, sillä sen paksumpi koostumus tekee siitä helpommin hallittavaa ja se liukastaa pitempään. Anaaliseksissä kannattaa aina käyttää kondomia, joten valitse liukuvoiteeksi vesipohjainen versio. Silloin sitä voi käyttää huoletta myös kaikenlaisten anaalilelujen kanssa.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi