Satisfyer Curvy 2+ Sovelluksella Ohjattava Paineaaltokiihotin

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Satisfyer Curvy 2+ Sovelluksella Ohjattava Paineaaltokiihotin tuote ja sovellus 1
 • Satisfyer Curvy 2+ App-Styret Klitoris Stimulator Product app 2
 • Satisfyer Curvy 2+ Sovelluksella Ohjattava Paineaaltokiihotin tuotekuva 3
 • Satisfyer Curvy 2+ Sovelluksella Ohjattava Paineaaltokiihotin tuotekuva 4
 • Satisfyer Curvy 2+ Sovelluksella Ohjattava Paineaaltokiihotin tuotekuva 5
 • Satisfyer Curvy 2+ App-Styret Klitoris Stimulator Hand 50
 • Satisfyer Curvy 2+ App-Styret Klitoris Stimulator Hand 51
 • Satisfyer Curvy 2+ Sovelluksella Ohjattava Paineaaltokiihotin kuva tuotepakkauksesta 100

Satisfyer Curvy 2+ Sovelluksella Ohjattava Paineaaltokiihotin

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

39,90 €

31,90 €

  Kuvaus

  Satisfyer Curvy 2+ Sovelluksella Ohjattava Paineaaltokiihotin yhdistää Satisfyerin muista suosituista tuotteista tunnetun ja rakastetun paineaaltostimulaation innovatiiviseen sovellukseen.

  Pehmeillä kurveilla ja ylellisellä mattasilikonisella pinnalla varustettu Curvy+2 on todella tyylikäs ja houkutteleva. Se on kaunis lisä yöpöydänlaatikon lelukokoelmaan.

  Ja tietenkin tämä klitoriskiihotin on muutakin kuin ilo silmälle. Sen sykkivät ilmanpaineet ja värinät stimuloivat klitoristasi tehokkaasti täysin vailla kosketusta, lähettäen nautinnon aaltoja pitkin kehoasi.

  Kun yhdistät Curvy 2+ Paineaaltokiihottimen Satisfyer Connect -sovellukseen, voit ohjata sen paineaaltostimulaatiota ja värinöitä älypuhelimellasi. Sovelluksen kautta voit suunnitella aivan omat asetukset ja rytmit stimulaattoriisi. Sovelluksen avulla voit jopa yhdistää lelun mikrofoniisi ja musiikkiin, jolloin voit rytmittää nautintoasi suosikkibiisisi tai rakkaasi äänen tahtiin. Jotain kertoo sekin, että fiksu sovellus voitti arvostetun Twice Pick Award -palkinnon CES 2020 -tapahtumassa.

  Nimensä mukaisesti Curvy 2+ on muotoilultaan kaartuva, joten se pysyy hyvin otteessa. Sen pinta ja suutin on valmistettu lääketieteellisestä silikonista ja se on vesitiivis. Voit ladata sen helposti mukana tulevalla USB-latausjohdolla.

  HUOM! Tämän tyyppiset klitoriskiihottimet eivät sovellu käytettäväksi vartalon alueille, joissa on lävistyksiä. Suosittelemme sen sijaan käyttämään vibraattoria, kun kaipaat orgasmintäyteisiä seikkailuja.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  KOKONAISPITUUS: 14,7 cm.
  HALKAISIJA: 4,3 cm (leveimmästä kohdasta).
  SISÄHALKAISIJA: 1,5 cm.
  SOVELLUS: Satisfyer Connect.
  PULSSIASETUKSET ILMAN SOVELLUSTA: 11.
  VÄRINÄASETUKSET ILMAN SOVELLUSTA: 10.
  AKKU: Ladattava (magneettisesti kiinnittyvä USB-latausjohto mukana).
  KIELI: Mm. englanti, saksa, espanja, ranska.

  HUOM: Mikäli tuotetta käytetään ehdotetun sovelluksen kanssa, pyydämme huomioimaan, että sovellus voi kerätä tietoa sen ja tuotteen käytöstä. Tietojen jakamista voi rajoittaa sovelluksen asetuksista. Lisätietoja varten pyydämme tutustumaan sovelluksen omistajan tietosuojaselosteeseen. Sinful ei ole vastuussa sovelluksen käytöstä.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Uskomatonta teknologiaa Päädyimme tähän paineaaltokiihottimeen sen sopivan hinnan, kauniin ulkomuodon ja sovelluksen takia. Vaimo sanoi, että Curvy tekee perinteiset vibraattorit turhiksi, ja paineaallot ovat verrattavissa taidokkaaseen suihinottoon. Iso plussa siitä, että lelu toimii sovelluksella tai ilman. Sen voi vain napata soololeikkeihin, mutta sovelluksen kanssa meillä oli todella hauskaa yhdessä. Pieni miinus hieman epäintuitiivisista nappuloista, mutta muutaman harjoituskerran jälkeen kontrollit kyllä muistuvat mieleen ;) Jos sinulla on klitoris, niin sijoita paineaaltokiihottimeen ja saa vihdoinkin se tajunnanräjäyttävä orgasmi <3
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  KYLLÄ KIITOS Olen ollut tosi tyytyväinen omaan Satisfyer Pro 2:eeni, mutta on sitä jo käytettykin. Joten kun näin tämän, ajattelin, että tuota täytyy kokeilla. Ja ei voi muuta sanoa kuin VAU. Tämä on vähintään yhtä hyvä, ja sovellus on itse asiassa tosi hauska. Poikakaverini asuu eri kaupungissa, joten hän latasi sovelluksen itselleen, jotta voimme käyttää sitä yhdessä. Suosittelemme ehdottomasti!!!!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Hyvä hinta-laatusuhde Laadukas ja muodoltaan tyylikäs lelu, joka laittaa kyllä kropan kiemurtelemaan. Pidän erityisesti siitä, että tätä voi käyttää sovelluksen avulla. Periaatteessa kumppani voi jopa hallita laitetta etänä, mutta tähän mennessä sovellus on temppuillut/kaatunut sitä kokeillessa. Omassa käytössä se on kuitenkin ollut mieluisa ja toiminut moitteettomasti.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Ihana kuukausipäivä Sain kuukausipäivän kunniaksi tämän lahjaksi poikaystävältä ja otimme sen heti käyttöön. Oli hauskaa että voin antaa hänelle oman Iphoneni käyttöön ja antaa ohjata koko homman. Voin sanoa että siitä tuli onnistunut vuosipäivä ja tulin monta kertaa enemmän kuin olin sille päivälle suunnitellut.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Hyvä hinta Hintaan nähden tämä on mielestäni todella loistava tuote. Sovelluksen kanssa tuntuu ihan kunnon seksilelulta. En meinannut malttaa odottaa että pääsee kokeilemaan, kun tilaus saapui. Ei ole vielä tullut kokeiltua mikrofonin kanssa, mutta kun kumppani palaa kotiin, niin menee takuulla testiin.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Satisfyer Curvy 2+ Sovelluksella Ohjattava Paineaaltokiihotin

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *