Sinful Luxy Extra Powerful Magic Wand
Sinful Luxy Extra Powerful Magic Wand
SÄÄSTÄ 30%
55,90 €
SÄÄSTÄ 30%
Sinful Luxy Extra Powerful Magic Wand  1
Sinful Luxy Extra Powerful Magic Wand  2
Sinful Luxy Extra Powerful Magic Wand  5
Sinful Luxy Extra Powerful Magic Wand  6
Sinful Luxy Extra Powerful Magic Wand  7

Sinful Luxy Extra Powerful Magic Wand

4.7 (16)
Saatavilla 8.2.2023 alkaen - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
79,90 € 55,90 €
Yhteenveto
Kuvaus

Jos vain kaikkein tehokkaimmat värinät kelpaavat, ota Sinfulin Luxy Magic Wand kauniiseen käteesi ja varaudu intensiiviseen nautintoon. Elegantti ja supertehokas sauva kiidättää sinut hetkessä kohti taivaallisia orgasmeja. Kaiken muun hyvän lisäksi voit rentouttaa sillä myös vartalosi jännittyneitä lihaksia.

Leikittele 3 värinänopeudella ja 7 rytmillä, joita säädät painikkeista sen varressa. Lisää vesipohjaista liukuvoidetta sauvan päähän tehostaaksesi tuntemuksia. Pää joustaa, joten voit kohdistaa stimulaation vaivatta haluamallesi alueelle.

Vesitiiviin vibraattorin pinta on samettista silikonia ja sen vartta koristavat ylelliset hopeanväriset yksityiskohdat. Lataat sen mukana tulevalla magneettisesti kiinnittyvällä USB-latausjohdolla.

Vinkki! Lisää vaihtelua yhteisiin leikkeihin kumppanisi kanssa ja käytä wandia klitoriksen, anuksen tai välilihan alueelle.

Tiedot

MATERIAALI: Silikoni, ABS-muovi.
ALLERGEENIT: Ei sisällä lateksia.
VESITIIVIS: Kyllä.
PITUUS: 30,5 cm.
HALKAISIJA, PÄÄ: 5,5 cm.
VÄRINÄT: 3 nopeutta, 7 rytmiä.
ÄÄNITASO: < 50 dB.
VIRTALÄHDE: Ladattava akku (USB-laturi M1 mukana).
RPM: 7500.
LATAUSAIKA: 4,5 tuntia.
KÄYTTÖAIKA: Jopa 50 min.
LIUKUVOIDESUOSITUS: Vesipohjainen.
KIELI: Englanti.

TUOTENUMERO: 21233.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (16)
Aivan täydellinen ja ihana mutta äänekäs

Todella ihana!! Suurimmalla värinällä kun pitää saa mitä parhaimmat orgasmit. Miinuksena toki että laite on todella äänekäs.

-
5 5 1
K

uskomattoman vahva

-
5 5 1
Värisyttävä

Sain tämän tänään. Odotin malttamattomana sen latautumista täyteen. Kädessä se tuntuu ihanalta, isolta ja voimakkaalta. Mutta sitten kun sain kokea ne värisyttävät värinät. Olin hetkessä taivaassa. Aivan ihana Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä mutta äänekäs.

On todella tehokas. Hyvä muotoilu ja hyvät materiaalit. Ainoa miinus että on melko äänekäs.

-
5 5 1
hajosi kahdesti

ekalla kerralla moottori tuntui menevän "pois sijoiltaan" :( sinful onneksi lähetti uuden. toinen ei enää mene päälle. lopetti toimintansa yhtäkkiä.

-
5 4 1
tunnelmallinen kokemus

tunnelmallinen kokemus upealla kokemuksella

-
5 4 1
Kannattava investointi

On ollut suuressa suosiossa, itseeni en tuotetta käytä mutta seksikumppaneille ollut erittäin hyvä menestys.

-
5 5 1
Suositus myös miehille

Tuote toimii naisten lisäksi myös erittäin hyvin miehille, tämä tarjoaa kivan vaihtoehdon perinteisen masturbaation lisäksi. Tuote on laadukas, akku näyttää kestävän ja vaihtelu virkistää! Lue lisää

-
5 5 1
Orgasmitakuu

Todella voimakkaat värinät. Soveltuu myös miehen eturauhasen hyväilyyn.

-
5 5 1
Power wandin seuraaja

Tästä tuli uusi suosikki, riittävän voimakas värinä... Miinuksena hieman liian iso kokoinen ja värinän voimaakkuuden säätö toimii "väärin päin"

-
5 5 1
Värinää

On kuulemma hyvä

-
5 4 1
Loistava vibraattori

Vaikuttaa laadukkaalta. Tyylikkään näköinen. Tehokas vibraattori. Ladattavuuden ja vesitiiviyden ansiosta voi ottaa mukaan vaikka suihkuun.

-
5 5 1
Soveltuu kaikkeen!

Suostittelen tuotetta erittäin lämpimästi kaikkien vibraattoreiden keskuudesta. Minulle miehenä ei esimerkiksi ole mitään iloa pikku pörinöistä tai höpelöistä bullet-vibroista, jotka ovat itse asiassa hajonneet naurettavan nopeasti. Nimeä ei kannata pelätä sillä jälleen kerran voimakkuuden säädöt antavat hyvätmahdollisuudet käyttää myös vaimeampia värinöitä jos tuntoherkkyys on hieman voimakkaampi. Lisäksi värinävariaatiot ovat hyvin riittävät monenlaisiin tarpeisiin.Itse olen käyttänyt laitetta peniksen, klitoriksen sekä dildon kautta eturauhasen stimulointiin erittäin onnistuneesti. Omasta mielestäni vibrojakin täyttyy opetellakäyttämään oikein sillä muutoin voi aiheuttaa turtumisilmiön, jolloin tuntoherkkyyden voi hetkellisesti pilata ja orgasmin saaminen joko vaikeutuu tai pilaantuu. Itsearvostan nykytekniikan luomaa johdottomuutta ja toistaiseksi akun kesto on ollut riittävä leikeissä ja aivan viiden minuutin mies en tosiaan ole. Ja sitten se pieni lisäniille harvoille post-orgasm kiusoittelijoille... Laite toimii oikein mainiosti orgasmin jälkeiseen kiusoitteluun eli antaa alistujalle oikein kivasti epämukavuuttavoimakkaalla värinällä orgasmin jälkeen. Tähän ken vaan saa mukaan sen ilkeästi vierellä nauravan Dominan on ilo ja nautinto parhaimmillaan! Lue lisää

-
5 5 1
Kyllä kannatti!

Erittäin hyvä. Hieman ehkä kova ääninen, mutta ei sitä hetken päästä huomaa. Värinöitä löytyy kivasti sekä värinän voimakkuuksia. Olen tyytyväinen.

-
5 5 1
Utelias

Yllättävä. Syvä ja voimakas orgasmi, iho meni kananlihalle.

-
5 5 1
Aivan mahtava

Normaalisti tarvitsen sekä penetraation että ulkoista stimulaatiota saadakseni orgasmin, mutta tämän avulla saan aivan hulluja orgasmeja myös yksin ilman mitään muuta. Tulen tällä leikkiessä aina useammin kuin kerran, ja myös mieheni nauttii sen käytöstä. Lelu on ihanan sileä ja hyväntuntuinen kädessä, ja siinä on niin voimakkaatvibrat, että sillä pystyy hyvin hieromaan myös esimerkiksi hartioita. Huonona puolena on kuitenkin se, että useimmiten orgasmin jälkeen olen sen verran herkkäkosketukselle, että liian voimakas värinä saattaa tuntua jopa epämukavalta. Pienin asetus on kuitenkin ihan toimiva silloin. Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi