Sinful Magic Wand Kraftig Vibrator

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Sinful Magic Wand
 • Sinful Magic Wand
 • Sinful Magic Wand
 • Sinful Magic Wand
 • Sinful Magic Wand
 • Sinful Magic Wand

Sinful Magic Wand Hieromasauva

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

66,95 €

  Kuvaus

  Sinful Magic Wand -hieromasauva on Sinfulin oma versio erittäin suositusta Magic Wand -vibraattorista, joka tunnetaan markkinoiden tehokkaimpana klitorisvibraattorina. Itse asiassa se värisee niin voimakkaasti, että se sopii mainiosti myös lihastesi hierontaan. 

  Tyylikäs Sinful Magic Wand on hyvin tehokas, sillä se toimii verkkovirralla. Sen ansiosta voit käyttää vibraattoria niin kauan kuin haluat, eikä sinun tarvitse huolehtia paristoista. 

  Hieromasauva on valmistettu korkealaatuisesta muovista ja se stimuloi sinua joustavan, lääketieteellisestä silikonista valmistetun päänsä avulla. Vibraattoria voi käyttää sekä intimiin hierontaan että vartalohierontaan, esimerkiksi osana esileikkiä.

  Voit säädellä hieromasauvan portaatonta värinää laitteen varressa olevan rullan avulla. 

  Suosittelemme, että käytät vibraattorin kanssa Sinfulin omaa vesipohjaista liukuvoidetta, jotta kokemuksesi olisi mahdollisimman nautinnollinen. Käytön jälkeen voit puhdistaa sauvan kostealla kankaalla ja Sinfulin seksileluille suunnitellulla puhdistussuihkeella. Huomaathan, ettei laite ole vedenkestävä.

  Details

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni ja laadukas muovi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  PITUUS: 32 cm, johto n. 188 cm.
  HALKAISIJA: 6 cm.
  VESITIIVIS: Ei.
  VIRTALÄHDE: Verkkovirta.
  TEHO: 18 W.
  VÄRINÄTASOT: Portaaton.
  ÄÄNITASO: Keskivertoa voimakkaampi.
  SÄÄDIN: 1 rulla.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Äänenvoimakkuus
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Kokonaisarvio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  onnistunut yllätys Vaimo todellakin ihastui tähän yllätyslahjaan. Tämä oli ensimmäinen kokemus vastaavasta laitteesta mutta ei taatusti jää kaapin perälle pölyttymään. Sopii käytettäväksi hyvin joko yksin tai yhdessä. Liitäntäjohto on sopivan pituinen eikä tämän kanssa tarvitse paristoja. Ääni ei ole voimakas ainakaan pienemmillä nopeuksilla. Huipputuote! Voin suositella tätä kaikille=)
  5 5 1
  Äänenvoimakkuus
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Kokonaisarvio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Todella hyvä vibraattori! Värinää pystyy säätämään ja plussaa on verkkovirta, pieni miinus tosin se, ettei tuote ole vedenkestävä, joten sitä ei voi käyttää esim. kylvyssä. Värinän säätömahdollisuus melko pienestä värinästä todella voimakkaaseen, kannattaa kokeilla, mikä tuntuu parhaimmalta. Huippuvibraattori niille, jotka tykkäävät värinästä! Plussaa se, että tätä voi käyttää myös kokovartalohierontaan, mieskin tykkäsi ;) Hieroo voimakkailla värinöillä kivasti koko vartaloa.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Sinful Magic Wand Hieromasauva

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *

  Saatat myös pitää: