TENGA SVR Värisevä Penisrengas -TESTIVOITTAJA

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • TENGA SVR Värisevä Penisrengas -TESTIVOITTAJA 1
 • TENGA SVR Värisevä Penisrengas -TESTIVOITTAJA 2
 • TENGA SVR Värisevä Penisrengas -TESTIVOITTAJA 3
 • TENGA SVR Värisevä Penisrengas -TESTIVOITTAJA 4
 • TENGA SVR Värisevä Penisrengas -TESTIVOITTAJA 5
 • TENGA SVR Värisevä Penisrengas -TESTIVOITTAJA 100

TENGA SVR Värisevä Penisrengas -TESTIVOITTAJA

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

79,90 €

66,90 €

  Kuvaus

  TENGA SVR on upea, värisevä penisrengas pareille, jotka kaipaavat pientä lisästimulaatiota nauttiessaan toisistaan.

  Kun rengas on asetettu peniksen tyven ympärille ja laite on käynnistetty, mies tuntee värinän renkaan välityksellä. Nainen voi nojautua vibraattoriosaa vasten, jolloin stimulaatio kohdentuu kiihottavasti klitorikselle.

  Penisrengas on muotoilultaan yksinkertainen, mutta älä anna sen hämätä: Rengas tuntuu todella mukavalta käytössä, ja vibraattoriosan värinät ovat kiihottavia ja tehokkaita molemmille osapuolille. Rengas itsessään on erittäin joustava ja sopii suurimmalle osalle miehistä.

  Penisrengas on valmistettu pehmeästä silikonista ja on täysin vesitiivis, joten sitä voi huoletta käyttää suihkussa tai kylvyssä. Se on myös varsin hiljainen.

  Sitä voi halutessaan käyttää klitorisvibraattorina siten, että pujottaa renkaan kahden sormen ympärille ja pitää vibraattoriosaa kämmenellä. Vibraattoriosalla voi myös hyväillä peniksen vartta ja kiveksiä. Suosittelemme käyttämään sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta saadaksenne parhaan mahdollisen kokemuksen.

  Laitteessa on ladattava akku, ja se toimii jopa tunnin ajan yhdellä latauksella. Käytön jälkeen voit puhdistaa penisrenkaan helposti lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  KOKO: Renkaan sisähalkaisija 3,2 cm. Vibraattoriosan pituus 5,2 cm, halkaisija 2,3 cm.
  VESITIIVIS: Kyllä. 
  AKKU: Ladattava USB-liitännällä (sisältyy pakkaukseen). 
  VÄRINÄTASOT: Viisi tavallista ja kaksi sykkivää. 
  ÄÄNITASO: Hiljainen. 
  KÄYTTÖOHJE: Mm. englanti, ranska, saksa.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Great Toy So yes the penis ring does what it is meant for, the vibration can be adjusted from subtle to powerful and is surprising quiet. The only issue might become the charging connector as it relies on a galvanic fit with an orientated connector, which looks very bridle. Also the fact that the specific cable needs to be stored separated is somewhat disturbing.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Toimii Nainen ihastu tähän kyllä. Toimii eri asennoissa hyvin pienuutensa takia. Ja vibra on hyvä! Akun kestossa toivomisen varaa, että joutuu latailemaan oikeestaan joka kerran jälkeen. Mutta meillä toimii kun junan vessa ja tulee joka kerta takuulla
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Paras Olemme kokeilleet pariakin penisrengasta, ja ongelma on aina sama: ne ei osu klitorikselle. MUTTA tämä osuu!! Siinä on mukavan voimakasta värinää, joka toimii minulle hyvin. Miehelleni värinä voi kuitenkin olla välillä liikaa, jos vibraattori on pitkään päällä... mutta rengasta voi hyvin käyttää niinkin, ettei vibraattori ole koko aikaa päällä ;-) ja silti saada haluttu vaikutus.. sanon vielä että tämä toimii hyvin myös tavallisena klitorisvibraattorina. Jos renkaan sisälle laittaa kaksi sormea, vibraattori istuu käteen hyvin ja osuu juuri sinne minne pitää..
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: TENGA SVR Värisevä Penisrengas -TESTIVOITTAJA

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *