Vixen Creations Outlaw VixSkin Dildo 21,5 cm

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Vixen Creations Outlaw VixSkin Dildo 21.5 cm
 • Vixen Creations Outlaw VixSkin Dildo 21.5 cm

Vixen Creations Outlaw VixSkin Dildo 21,5 cm

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

146,00 €

  Kuvaus

  Suurikokoinen Vixen Creations Outlaw VixSkin Dildo tarjoaa todella täyttävää stimulaatiota.

  Tämä tunnetun Vixen Creations -tuotemerkin käsintehty dildo on valmistettu huippulaadukkaasta silikonista. Outlaw on yksi Vixen Creationsin suurimmista dildoista ja se sopii erinomaisesti käyttäjille, jotka kaipaavat dildoltaan sekä pituutta että paksuutta.

  Dildo on muotoiltu aidonkaltaiseksi viimeistä piirtoa myöden, joten sen terska erottuu selvästi samoin kuin varren suonet, ja tyvessä on pari pehmeitä kiveksiä. Dildon ydin on jämäkkä, mutta sen pinta tuntuu hivelevän pehmeältä, joten tällä dildolla saat todella luonnollisen käyttökokemuksen.

  Vixen Creations Outlaw VixSkin Dildo on valmistettu Yhdysvalloissa. Sen sisään asetettava pituus on peräti 21,5 cm ja halkaisijaltaan se on täyttävät 5 cm leveimmillään. Dildoa voi käyttää sellaisenaan tai valjaissa.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  VALJASKÄYTTÖÖN SOPIVA: Kyllä.
  PITUUS: 24 cm, josta 21,5 cm sisään asetettavaa.
  HALKAISIJA: 5 cm leveimmillään.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Kookas laatudildo Tämä on aivan ihana, sopivan kimmoisa dildo. Minulla on myös vixenin maverick ja johnny. Ne ovat käyriä g-pistedildoja. Johnny ja tämä suurinpiirtoin yhtä kimmoisia. Maverick on selvästi pehmeämpi varsinkin isosta pulkskasta terskastaan. Käytän Outlawta näistä useimmiten. Minulle ei ole ollenkaan liian iso mutta olen synnyttänyt kahdesti.
  Tosi helppo pitää puhtaana. Osuu oikeaan kohtaan A-pistettä mutta pehmeä pää ei satuta kohdun kaulaa. Kiveispusseista saa hyvän otteen työntöön.

  Ainoa miinus ulkonäöstä. Realistinen kalman vaalea kivespusseilla varustettu dildo ei ole esteettisesti minusta kaunis, mutta minä en sitä masturboidessa katsele. Toivottavasti sinfulille tulisi vixenin Randyja muissa väreissä. Haluaisin senkin mutta en kyllä toista ihon väristä.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Vixen Creations Outlaw VixSkin Dildo 21,5 cm

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *