You2Toys Anal Training Setti

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

You2Toys Anal Training Setti

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

39,90 €

Kuvaus

You2Toys Anal Training Setti on erinomainen hankinta kenelle tahansa, joka haluaa nauttia mahdollisimman aidonkaltaisesta anaalistimulaatiosta.

Setissä on kolme erikokoista anaalidildoa, joiden avulla voit totutella stimulaatioon vähitellen omaan tahtiisi.

Jos kokeilet anaalileikkejä ensimmäistä kertaa, kannattaa aloittaa setin pienimmällä dildolla. Sen jälkeen voit lähteä kokeilemaan keskikokoista dildoa ja lopulta myös suurinta, jos siltä tuntuu.

Voit myös käyttää Anal Training Settiä lämmittelyyn ennen anaaliseksiä kumppanisi kanssa. Dildojen selkeästi erottuvat terskat ja varren suonet tarjoavat todella luonnollisen käyttökokemuksen.

Jokaisen dildon pohjassa on tehokkaasti kiinnittyvä imukuppi, jonka avulla dildoja voi käyttää myös ilman käsiä. Dildojen mitat ovat seuraavanlaiset: Pieni 11 x 3,3 cm, keskikokoinen 16,5 x 3,8 cm ja iso 22,7 x 5,1 cm.

Tiedot

MATERIAALI: TPE.
FTALAATITON: Kyllä.
MITAT, PIENI: 11 x 3,3 cm.
MITAT, KESKIKOKOINEN: 16,5 x 3,8 cm.
MITAT, ISO: 22,7 x 5,1 cm.
VESITIIVIS: Kyllä.
LIUKUVOIDESUOSITUS: Vesipohjainen.
IMUKUPPI: Kyllä.
KÄYTTÖOHJE: Englanti.

Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

Arvostelut

Kokonaisarvio
Stimulaatio
Käytettävyys
Ihan ok. Ihan ok mutta parempiakin varmasti tolla hinnalla saa.. Imukupit oli heti alusta lähtien aika huonot keskimmäisessä ei oikeestaan minkäänlaista
5 3 1
Kokonaisarvio
Stimulaatio
Käytettävyys
Hyvä alku Mainio niin aloittelijalle kuin vähän "kokeneemmallekin"
:-)
5 5 1
Kokonaisarvio
Stimulaatio
Käytettävyys
Miellyttävä yllätys Tämä hieno aloittelijasetti toimi omana ensiaskeleena anaalileluihin. Setin pienin jäi toistaiseksi odotuslinjalle, kun taas nro 2 pääsi saman tien "sisätutkimuksiin".
Ensivaikutelmana dildon pinta tuntuu miellyttävältä, se on sopivan jämäkkä eikä siinä ole epämiellyttävää hajua. Nopean puhdistautumisen ja lelun pesun jälkeen suuntasimme testipaikalle. Mukana ostettua vesipohjaista liukkaria leviteltiin sopivasti, ja sen jälkeen tappi löysikin tiensä oikeaan paikkaan.
Ja voi sanoa, että tuntui hyvältä. Aivan todella hyvältä. Erottuva terska tuntui koko matkalta aukolta sisään asti, kiihottavasti muttei liian rajusti.

Vähän ajan päästä oli tietenkin "ison herran" vuoro, ja silloin olikin luvassa täyttävyyttä. Ei jäänyt epäselväksi, että mitä tapahtuu ja missä. Erottuvat suonet varressa antaa niin fantastisia tuntemuksia, että melkein suhina kuuluu korvissa. Sitä on täytettynä aivan äärimmilleen eikä varresta jää kyllä milliäkään nauttimatta.

Kaikissa kolmessa on mainiosti toimiva imukuppi pohjassa, ja se kyllä istuu tukevasti sileällä pinnalla. Kiiltävistä pinnoista aina kylppärin laattoihin kaikki onnistuu, joten dildot voi ottaa aivan hyvin myös kylpyyn mukaan.

Dildot on helppo puhdistaa ja pysyvät niin väri- kuin hajuneutraaleinakin.
Hyvä ostos, jota en ole todellakaan katunut - ehkä pitäisi vielä löytää vibraattorilla varustettu versio, niin saa vielä enemmän irti leikeistä. Kun kerran on millä leikkiä!
5 4 1

Olet antamassa arviosi: You2Toys Anal Training Setti

Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *