TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Anaalisetit

Anaalisetit sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneillekin. Saatte samassa paketissa vaihtelevaa stimulaatiota ja monenlaisia leikkimahdollisuuksia. Ensimmäistä kertaa anaalileikkejä kokeilevien kannattaa tutustua aloittelijasetteihin, joiden avulla voi edetä rauhallisesti ja asteittain. Jos anaalileikit ovat jo tuttuja, voitte valita setin, jossa on myös suurempia anaalidildoja täyttävämpään ja intensiivisempään stimulaatioon.

Myydyimmät tuotteet

Anaalisetit - kiihottavaa ja asteittain täyttävämpää stimulaatiota

Anaalisetit ovat täydellisiä aloittelijoille

Jos anaalistimulaatio on sinulle vielä tuntematonta aluetta, mutta olet kiinnostunut kokeilemaan uudenlaisia nautintoja, tutustu ihmeessä tämän sivun valikoimaan. Olemme poimineet tänne korkealaatuisimmat anaalisetit, joissa riittää valinnanvaraa kiihottaviin takaoven tutkimusleikkeihin.

Monet anaalilelusetit sisältävät saman mallin useassa eri koossa. Siitä on sinulle sekä iloa että hyötyä, koska näin on helpompi tutustua ja totuttautua täyttävämpään tuntemukseen omassa tahdissa, aloittaen pienimmästä ja edeten oman mieltymyksen mukaan kookkaampaan. Ja jos olet kokeneempi anaalilelujen käyttäjä, tiedätkin jo, että on aina hyvä aloittaa lämmittelemällä pienemmällä lelulla ennen kuin etenee kookkaampaan malliin tai anaaliseksiin. Siksi on kätevää omistaa kaiken kokoisia leluja.

On myös kivaa, että seuraava lelu on jo odottamassa, kun olet valmis kokeilemaan täyttävämpää tunnetta, joten lelusetti on siinäkin mielessä hyvä valinta. Lisäksi anaalisetit auttavat sinua selvittämään, minkä tyyppisestä ja kuinka täyttävästä stimulaatiosta pidät eniten, jolloin tiedät mitä haluat, kun etsit seuraavaa tuhmaa lelua tai settiä.

Enemmän tuotteita yhdessä paketissa ja paljon vaihtoehtoja

Jos sinä ja mahdollisesti myös kumppanisi olette päättäneet täydentää ja laajentaa seksielämäänne kokeilemalla anaalistimulaatiota, tältä sivulta löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja, joista voitte valita teille parhaiten sopivan anaalisetin. Löydät meiltä esimerkiksi settejä, jotka sisältävät anustappeja, dildoja tai anaalihelmiä. Pakkaus sisältää tuotteesta riippuen joko samaa lelumallia eri kokoisina versioina tai yhdistelmän näitä kaikkia, kun kaipaat vaihtelevaa stimulaatiota. Puhumattakaan siitä, että osa tuotteista on varustettu stimuloivalla vibraattorilla.

Jos esimerkiksi toivot aidonkaltaista tuntemusta, kannattaa tutustua setteihin, jotka sisältävät erikokoisia anaalidildoja. Anustappeja sisältävät anaalisetit ovat tietenkin klassinen ja kaikin puolin täydellinen hankinta etenkin anaalileikkeihin tutustuville, ja niiden materiaaleissa riittää myös valinnanvaraa. Onpa leluja monen muotoisiakin; osa tapeista on suoria, osa juomutettuja ja osa aaltoilevia. Kaartuvalla lelulla voi olla helpompi osua tiettyihin erogeenisiin pisteisiin, kuten eturauhaseen. Lisäksi löydät valikoimasta sametinpehmeitä silikonitappeja, ja jos rakastat aistileikkejä, meillä on myös lasisia ja metallisia leluja, joita voi lämmittää tai viilentää.

Tutustu kaikessa rauhassa ja turvallisesti

Kuten sanottu, anaalisetit tarjoavat mainion tilaisuuden tutustua anaalistimulaation iloihin omaan tahtiin ja turvallisesti. Meille on tärkeää, että löydät hauskimmat, turvallisimmat ja ihanimmat tavat nauttia, kun tutustut seksilelujen tuhmaan maailmaan. Tämän sivuston tuotteet on valmistettu turvallisista ja korkealaatuisista materiaaleista. 

Anaalilelujen kanssa on erittäin tärkeää muistaa käyttää tarpeeksi liukuvoidetta. Mieluummin moninkertaisesti liikaa kuin hieman liian vähän. Muista myös huolehtia hygieniasta ja jos olet nainen, on hyvä tietää, että peppuleikkien jälkeen sinun ei tule viedä lelua emättimen puolelle. Anaalileikeille on hyvä olla aivan omat lelunsa ja niitä meillä täällä riittääkin. Löydät sivuiltamme myös anaaliseksileluille sopivia puhdistusaineita ja anuksen puhdistamiseen sopivia välineitä sekä rentouttavia suihkeita ja anaaliseksiin varta vasten tarkoitettuja liukuvoiteita.

Löydät lisää tietoa tietystä tuotteesta klikkaamalla tuotekuvaukseen. Jos sinulla on jotain kysyttävää koskien anaalileluja tai muita tuotteitamme, tai kaipaat neuvontaa sopivimman setin valitsemisessa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme kysymyksiisi mielellämme.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful