Anal Fantasy Elite Collection Ultimate P-Spot Milker Eturauhashieroja
Anal Fantasy Elite Collection Ultimate P-Spot Milker Eturauhashieroja
79,99 €
Anal Fantasy Elite Ladattava P-Spot Milker Eturauhashieroja  1
Anal Fantasy Elite Ladattava P-Spot Milker Eturauhashieroja  2
Anal Fantasy Elite Ladattava P-Spot Milker Eturauhashieroja  3

Anal Fantasy Elite Collection Ultimate P-Spot Milker Eturauhashieroja

4.5 (5)
Ei varastossa - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
79,99 €
Yhteenveto
Kuvaus

Oletko valmis nauttimaan ultimaattisista, räjähtävistä orgasmeista? Siinä tapauksessa Anal Fantasy Elite Ladattava P-Spot Milker Eturauhashieroja on ehdoton hankinta.

Se on varustettu innovatiivisella hierontaohjelmalla, joka tekee kiihottavia "tule tänne" -liikkeitä eturauhasta vasten ja hieroo samalla tuntoherkkää välilihan aluetta.

Voit valita yhdeksästä stimuloivasta värinäasetuksesta ja yhdistellä niitä haluamallasi tavalla. Hierontaa, värinää vai molempia? Päätä itse!

Eturauhashierojan sisään asetettava pituus on 10 cm ja halkaisijaltaan se on 2,9 cm leveimmästä kohdasta. Se on vesitiivis ja ladattava.

Tiedot

MATERIAALI: Silikoni ja ABS-muovi.
FTALAATITON: Kyllä.
LATEKSITON: Kyllä.
VESITIIVIS: Kyllä.
PITUUS: 10 cm sisään asetettavaa.
HALKAISIJA: 2,9 cm leveimmästä kohdasta.
AKKU: Ladattava (USB-latausjohto mukana).
VÄRINÄTASOT: 9 erilaista.
HIERONTA-ASETUKSET: 9 erilaista.

TUOTENUMERO: 19511.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (5)
Jep

Ei puutu kuin kaukosäädin. Paras tähän mennessä mitä on kokeiltu.

-
5 5 1
Vempele

Tähän mennessä paras stimulaatio. Kaulalta sais olla hieman ohkasempi ja ulkopuolelle jäävä osa on turhan paksu. Kaukosäädin olis extraa.

-
5 5 1
Hyvä tuote, näyttää hyvältä.

Pidän stimulaattorin koosta ja tavasta toimia. Se on vähän äänekäs, mutta ei häiritsevä. Mutta sillä ei ole suurta vaikutusta, värähtelyt olisivat voineet olla hieman voimakkaampia. Se ei myöskään istu hyvin istuessa muotonsa vuoksi. Helppo pitää puhtaana. Lue lisää

-
5 4 1
Fantastinen

Upea p-pisteen hierontalaite. "Tule tänne" -liike on niin miellyttävä ja innostava. Hyvin kehitetty lelu, joka antaa uskomattomia orgasmeja!

-
5 5 1
Rahan väärti

Alkuun huomiona; Tämä on ensimmäinen eturauhas stimulaattorini, joten kovin laajaa näkökantaa en voi antaa. Olen käyttänyt tätä kondoomin kanssa, joten siisteys on tämän kanssa helppoa. Anaalisuihkuttelua olen tehnyt vain silloin kun olen päättänyt käyttää myös dildoa. Lisäksi sinfulin oma anaaliliukkaria. Se on kyllä niinhyvää että varmaan tulee vaihdettua normi liukkari myös siihen. Päädyin tähän tuotteeseen milker ominaisuuden tähden ja voi kyllä, se toimii. Pohdin eka ettäonkohan se sellainen perinteinen pornoteollisuus ominaisuus kun hehkutetaan jotain multiturbosensuelliräjädys ominaisuutta ja onkin aivan tuhnu? Mutta ei, aivan loistava. Semuodostaa juuri oikeanlaista painetta rauhaseen. 9 kappaletta hieronta ohjelmia on kyllä juuri hyvä saamaan vähän vaihtelua liikkeisiin. Värinä taasen menee välilihastanuppiin asti, paikoitellen aika terävän tuntuisesti. Alkuun en kyennyt käyttämään kuin kahta hennompaa värinää mutta nyt alkavat muutkin tuntumaan hyvältä. Annoin"vain" 4 tähteä sen tähden että kaukosäädin olisi kyllä tähän enemmän kuin poikaa. Nappien käyttöominaisuus on ihan ok. Mutta silloin tällöin kuntahtoisi pitää hyvän kiiman päällä ja vaihtaa hieman liikkeitä niin sitten pitää "sörkkiä" alakertaan ja muistella kumpaa nappia piti painaa, oliko se tuoylempi vai alempi etc. Tätä pystyy käyttämään myös kumppanin kanssa. Helpoimmillaan tämä on lusikka asennossa kyljellään. Jos olet pystyasennossa niin joudut itsehieman supistelemaan suolta että pysyy. Siltikin on sellainen tunne että "nyt se tippuu", mutta ei se silti tipu. Loppujen lopuksi, rahansa väärti. Mitäänmuuta en tässä tuotteessa kadu kuin, että miksi kesti näin kauan rikkoa miehille asetettuja normeja ja hankkia eturauhasta stimuloivia leluja? Ps. Sain tämän ansiostaeilen elämää mullistavan multiorgasmin joka innotti kirjoittamaan tämän arvostelun. Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi