Baseks Explorer Anaaliharjoitussetti

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

  • Baseks Explorer Anaaliharjoitussetti
  • Baseks Explorer Anaaliharjoitussetti
  • Baseks Explorer Anaaliharjoitussetti

Baseks Explorer Anaaliharjoitussetti

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

19,90 €

Kuvaus

Oletko valmis viemään anaalileikit seuraavalle tasolle? Siinä tapauksessa Baseks Explorer Anaaliharjoitussetti on ehdottomasti sinua varten.

Setti koostuu kolmesta erikokoisesta ja -muotoisesta anustapista, joiden avulla voit kokeilla erityyppisiä stimulaation muotoja omaan tahtiisi.

Koe tuhmia nautinnon hetkiä ensimmäisen tapin kanssa, jonka pohjassa oleva imukuppi mahdollistaa käytön ilman käsiä. Tappi levenee pohjaa kohti, joten se tarjoaa miellyttävää täyttävyyttä ollessaan paikallaan.

Jos haluat vieläkin täyttävämpää stimulaatiota, kokeile kakkostappia, jonka klassinen muoto päättyy ankkuria muistuttavaan stopperiin, joka pitää tapin tukevasti paikallaan.

Jos taas haluat kokea syvempiä nautintoja, pitkä, kapea kolmostappi on täydellinen valinta. Varressa on 5 kiihottavaa kohoumaa, jotka levenevät sitä mukaa kun viet tappia syvemmälle.

Kaikissa tapeissa on pyöristetty pää, jonka avulla sisään asettaminen on helppoa ja miellyttävää. Tappien sisään asetettava pituus vaihtelee välillä 10,5-14 cm. Halkaisija leveimmästä kohdasta mitattuna on 2,8-3,7 cm.

Tiedot

MATERIAALI: TPR.
FTALAATITON: Kyllä.
TAPPI 1, PITUUS: 12 cm, josta 10,5 cm sisään asetettavaa.
TAPPI 1, HALKAISIJA: 3 cm.
TAPPI 2, PITUUS: 12,3 cm, josta 11,5 cm sisään asetettavaa.
TAPPI 2, HALKAISIJA: 3,7 cm.
TAPPI 3, PITUUS: 16,3 cm, josta 14 cm sisään asetettavaa.
TAPPI 3, HALKAISIJA: 2,8 cm.
KIELI: Englanti.

Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

Arvostelut

Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Stimulaatio
Vastinetta rahalle Hyvä setti halvalla. Eivät haise pahalle (jotkut kumilelut haisee), ovat sopivan kimmosia ja ok kokoisia. Imukupit hyviä ja tarttuvat voimakkaasti. Hyvä setti vaikka aloittelijalle. Ainut miinus voisi olla se, että ei kauhean iso tuo isoinkaan lelu, vaikka ihan kyllä itselle riittää.
5 5 1
Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Stimulaatio
Parantamisen varaa Lelut tulivat hyvin pakattuna. Imukuppidildon imukuppi oli yllättävän pitävä ja lelu toimi hyvin. Pisin dildoista teki myös tehtävänsä hyvin, mutta viimeisin lelu tuotti hienoisen pettymyksen. "Ankkuri" nimittäin työntää vastaan niin, etten ainakaan omaan peppuuni saanut tungettua dildoa kokonaan, niin kuin se on suunniteltu. Ankkuri on niin tukeva, ettei sitä pysty vääntämään toiseen muotoon.
Itse olen vasta aloittelija anaaliseksin kanssa ja lelut olivat sopivan kokoisia kokemattomallekin, joten varmasti muutkin aloittelijat saavat näistä hinta-laatusuhteessa sopivat harjoituslelut.
5 3 1
Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Stimulaatio
Sopiva myös eturauhasesta kärsiville Pitkään hain anaalilelua joka sopisi henkilölle jolla on arka eturauhanen. Tästä sarjasta paksuin yllätti positiivisesti. Monenkin käytön jälkeen tappi ei aristanut eturauhasta. Myös vaimo jolla on ollut pukamia yllättyi positiivisesti sarjasta sillä ne eivät laukaisseet pukamien läsnäoloa vaan sai niistä suuren nautinnon.
5 5 1

Olet antamassa arviosi: Baseks Explorer Anaaliharjoitussetti

Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *