TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Erilaisia anaalisuihkuja ja -liukuvoiteita sekä kukkia vaaleanpunaista taustaa vastenErilaisia anaalisuihkuja ja -liukuvoiteita sekä kukkia vaaleanpunaista taustaa vasten
Oppaat
Copywriter
Päivitetty viimeksi:02/10/2022

Anaalipuhdistus – näin onnistut

Sisällysluettelo

Oletko kiinnostunut kokeilemaan anaaliseksiä ja mietit, miten voisit välttää ikävät yllätykset?

Silloin tämä opas on sinulle!

Saat vastaukset kaikkiin kysymyksiisi anaalipuhdistuksesta ja anaalisuihkujen käytöstä. Kerromme myös, miten varmistat mahdollisimman perusteellisen puhdistuksen vaihe vaiheelta.

Heti aluksi on syytä tehdä selväksi yksi asia: enema eli peräruiske ja douche eli anaalisuihku tarkoittavat kaikki samaa asiaa, jota vain kutsutaan useilla eri nimillä.

Kun olet lukenut tämän anaalipuhdistusta käsittelevän oppaan, voit jatkaa toisella oppaallamme, jonka avulla pääset hyvin alkuun anaaliseksissä.

Valkoinen anaaliliukuvoideputkilo peilin päällä

Mitä on anaalipuhdistus?

Anaalipuhdistus tarkoittaa yksinkertaisesti peräsuolen huuhtelemista vedellä. Epätoivotut elementit huuhtoutuvat veden mukana ulos ja pois anuksesta, mikä ehkäisee ikävät yllätykset anaaliseksin aikana.

Perusteellisen puhdistuksen jälkeen voit ottaa rennosti ja keskittyä nauttimaan täysillä.

Mutta onko se oikeasti välttämätöntä?

Ihmisen suolisto toimii siten, että peräsuoli on normaalisti melko tyhjä ja suolen sisältö pysyy ylempänä paksusuolessa. Jos siis olet hiljattain käynyt vessassa tai suolesi tuntuu muuten tyhjältä, olet valmiina heittäytymään anaalikokeiluihin.

Jos kuitenkin haluat pelata varman päälle, huuhtelu anaalisuihkulla ennen aloittamista on aina hyvä strategia.

Psst... Postauksen lopusta löydät vastaukset kolmeen usein kysyttyyn kysymykseen.

Neljä erityyppistä anaalisuihkua

Minkä tyyppisiä anaalipuhdistustuotteita on saatavilla?

Markkinoilla on useita erilaisia anaalipuhdistukseen tarkoitettuja tuotteita, joista esittelen seuraavassa kaksi suosituinta. Se, mikä niistä sinun kannattaa valita, riippuu kokemustasostasi ja omista mieltymyksistäsi.

Anaalisuihku aloittelijoille

Suosituimpia tuotteita anuksen puhdistukseen ovat anaalisuihkut.

Anaalisuihku eli douche on anuksen puhdistukseen suunniteltu tuote. Se on tavallisesti päärynän muotoinen, kimmoisasta materiaalista valmistettu pumppu, jonka avulla voit suihkuttaa haluamasi määrän vettä haluamallasi nopeudella.

Anaalisuihku on erittäin suosittu juuri siksi, että se on helppo käyttää, helppo säilyttää ja helppo puhdistaa ja se sopii kaikille kokemustasosta riippumatta. Siksi se on myös erityisen aloittelijaystävällinen.

Hyvä vaihtoehto aloittelijalle on anaalisuihku, jossa on joustava silikonisuutin. Taipuisa suutin voi tuntua alussa helpommalta käyttää kuin jäykkä muoviputki.

Esimerkiksi Sinful Soft Comfort -anaalisuihkussa on taipuisa suutin, joka on helppo viedä sisään, vaikka käyttäisit anaalisuihkua ensimmäistä kertaa. Silikoniputki on suurin piirtein kapean sormen paksuinen ja valmistettu pehmeästä materiaalista, minkä ansiosta se on helppo ohjata oikeaan paikkaan. Voit myös tuntea selvästi, kuinka syvällä suutin on.

Jos tukevampi suutin tuntuu sinusta miellyttävämmältä, hyvä vaihtoehto on Sinful Deluxe -anaalisuihku. Deluxe-mallissa suutinosa on valmistettu muovista. Se on kapeampi ja lyhyempi kuin Comfort-mallin silikoniputki, ja siksi se voi olla aloittelijalle hyvä valinta. Muista kuitenkin viedä suutin sisään hyvin hitaasti, muuten voit vahingossa raapaista itseäsi.

Käsi, joka pitelee mustaa anaalisuihkua

Suihkupäät kokeneemmille

Anaalipuhdistukseen tarkoitetun suihkupään käyttö voi vaatia hieman enemmän kokemusta.

Kierrä anaalisuihkupää kiinni suihkuletkuun tavallisen suihkupään tilalle ja tarkista veden lämpötila. Kun vesi tuntuu sopivalta, vie anaalisuihkupää anukseen ja säädä veden paine sopivaksi.

Kiinnitä erityistä huomiota veden paineeseen ja lämpötilaan, koska vesi suihkuaa suihkupäästä huomattavasti kovemmalla voimalla anaalisuihkuun verrattuna. On myös tärkeää olla varovainen sen suhteen, että suoleen ei pääse kerralla liikaa vettä, sillä se voi tuntua kivuliaalta.

Suihkupäätä kannattaa kokeilla vasta siinä vaiheessa, kun olet jo harjoitellut anaalipuhdistusta muilla välineillä ja menettely tuntuu tutulta.

Nyt kun olemme tutustuneet eri tuotteisiin, on aika syventyä niiden käyttöön.

Käsi, joka pitelee anaalipuhdistukseen tarkoitettua suihkupäätä

Miten toimin?

Voit ajatella seuraavaa listaa anaalisuihkun käyttöohjeena.

Olemme koonneet tähän hyviä neuvoja ja ohjeita, joita noudattamalla voit varmistaa mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Selvyyden vuoksi ohjeet on myös kuvitettu piirroskuvin.

Kun olet kokeillut anaalipuhdistusta muutaman kerran, voit todennäköisesti jo laatia oman listasi asioista, jotka toimivat sinun kohdallasi parhaiten.

Koska anaalisuihku on aloittelijaystävällisin vaihtoehto, seuraavat ohjeet koskevat sen käyttöä. Pienin muutoksin samoja ohjeita voi soveltaa myös suihkupäihin.

1. Älä kiirehdi

Kun kokeilet anaalisuihkua ensimmäistä kertaa, on erityisen tärkeää, että käytät siihen riittävästi aikaa. Laita lempimusiikki soimaan tai kuuntele podcastia ja etene vaihe vaiheelta rauhallisessa tahdissa.

Piirroskuva, jossa kaksi kynttilää ja kaksi pyyhettä

2. Oikea lämpötila

Veden lämpötilasta huolehtiminen on ratkaisevan tärkeää. Veden tulisi olla haaleaa tai lämmintä, mutta ei koskaan kuumaa tai varsinkaan kiehuvaa. Varmista sormella kokeilemalla, että vesi on sopivan lämpöistä ennen kuin täytät anaalisuihkun.

Täytä pumppuosa mieluiten aivan täyteen siten, että sen sisälle jää mahdollisimman vähän ilmaa.

Piirroskuva, jossa käsi pitelee mustaa anaalisuihkua vesihanan alla

3. Paras vinkki

Käytä liukuvoidetta! Liukuvoide auttaa tekemään kokemuksesta miellyttävämmän. Levitä liukuvoidetta sekä anukselle että anaalisuihkun suuttimelle ennen kuin viet sen sisään.

Käytä mieluiten anaalikäyttöön tarkoitettua vesipohjaista liukuvoidetta. Anaaliliukuvoide on koostumukseltaan paksumpaa, ja siksi sitä on helpompi levittää juuri oikeaan kohtaan.

Piirroskuva, jossa käsi pitelee mustaa anaalisuihkua ja toinen käsi pitelee mustaa anaaliliukuvoideputkiloa

4. Kyykisty ja purista varovasti

Kun olet valmis aloittamaan, ota sopiva asento. Useimmille suihkuttaminen on helpointa kyykkyasennossa. Jos huuhtelet mieluummin seisaaltasi, voit nostaa toisen jalan WC-istuimen reunalle ja notkistaa alaselkää siten, että takamuksesi kohoaa hieman.

Tärkeintä on löytää asento, jossa pystyt pitämään tasapainon.

Purista pumppua ensin sen verran, että mahdollinen ilma poistuu suuttimesta. Vie sitten suutin varovasti anuksen sisään. Purista hitaasti vettä pumpusta, kunnes se on tyhjä. Pidä pumppu edelleen puristusotteessa samalla kun vedät suuttimen ulos.

Piirroskuva, jossa musta anaalisuihku ja takapuoli

5. Huuhtele

Istuudu WC-istuimelle ja anna veden valua ulos. 

Toimi aivan samoin kuin normaalisti käydessäsi isommalla asialla.

Ensimmäisen huuhtelun jälkeen kannattaa istua pöntöllä hieman pidempään kuin normaalisti, jotta saat kaiken veden varmasti ulos.

Piirroskuva, jossa henkilö istuu WC-istuimella

6. Toista tarvittaessa

Toista prosessi niin monta kertaa kuin tarvitaan, kunnes tunnet itsesi täysin puhtaaksi. Toistokertojen määrä vaihtelee, mutta hyvä peukalosääntö on huuhdella, kunnes ulos tuleva vesi on kirkasta tai lähes kirkasta. Tämä voi vaatia 2–3 huuhtelukertaa anaalisuihkulla.

Muista käyttää liukuvoidetta joka kerta!

Ensimmäisillä kerroilla anaalihuuhtelun aiheuttamat tuntemukset voivat olla sinulle täysin uudenlaisia. Saatat tuntea tarvetta ulostaa, vaikka suoli on tavallaan tyhjä. Siksi on syytä vielä kerran korostaa, että tärkein edellytys onnistuneelle kokemukselle on käyttää toimenpiteeseen riittävästi aikaa.

Paras paikka kokeiluille on kotona, missä WC on lähellä ja sinulla on aikaa ja tilaisuus totutella siihen, miten kehosi reagoi anaalihuuhteluun.

Joka tapauksessa on hyvä odottaa tunti tai pari anaalihuuhtelun jälkeen ennen kuin alat itse tutkia tai päästät kumppanisi tutkimaan anustasi.

Piirroskuva kädestä, joka pitelee mustaa anaalisuihkua, josta tulee vettä

Anaalisuihkun puhdistus

Anaalipuhdistuksen jälkeen on luonnollisesti myös puhdistettava siihen käytetyt välineet.

Aloita täyttämällä anaalisuihku vielä kerran vedellä ja puristamalla vesi ulos vessanpönttöön. Näin varmistat, että pumpun sisälle tai suuttimeen ei jää jäämiä.

Irrota sitten suutin ja pese molemmat osat perusteellisesti lämpimällä vedellä ja pesuaineella. Voit käyttää myös seksilelun puhdistusainetta.

Silikoniosat voi upottaa muutamaksi sekunniksi kiehuvaan veteen.

Jos anaalisuihkussa on muovinen suutin, keittäminen voi aiheuttaa siihen epämuodostumia, joten se kannattaa vain pestä lämpimällä vedellä.

Jos sinulla on vielä jotain kysyttävää, voit löytää vastauksen alla olevasta UKK-osiosta.

Seksilelun puhdistusaine lautasella, jossa on vaahtoa

UKK

Jotta tuntisit olosi mahdollisimman varmaksi ja turvalliseksi aloittaessasi anaalipuhdistuksen, olen koonnut tähän vastaukset kolmeen kysytyimpään kysymykseen anaalisuihkuista.

Miten usein voin käyttää anaalisuihkua?

Anaalisuihkun käyttötiheydelle ei ole virallisia suosituksia. Siksi oma neuvoni on huuhdella vain, kun todella tunnet tarvitsevasi sitä.

Liian usein toistuva huuhtelu voi vaikuttaa haitallisesti luonnolliseen suolistoflooraan, mikä ei tietenkään ole hyvä juttu.

Onko anaalipuhdistus välttämätöntä?

Lähtökohtaisesti ei.

Kuten mainittua, kehosi on suunniteltu kertomaan sinulle, milloin vessakäynti on ajankohtainen. Sinun ei siis tarvitse pelätä, että suoli tyhjenisi yhtäkkiä varoittamatta.

Riippumatta siitä, oletko puhdistanut anuksesi vai et, pieniä vahinkoja voi aina sattua, kun on kyse anaaliseksistä.

Sattuuko anaalisuihkun käyttö?

Anaalisuihkun käyttö voi tuntua hieman epämiellyttävältä ennen kuin olet tottunut siihen. Pieni epämukavuus on täysin luonnollista, mutta huuhtelun ei pitäisi koskaan tehdä kipeää.

Jos anaalipuhdistus sattuu, käytä enemmän liukuvoidetta, rentoudu ja vie suutin sisään vieläkin hitaammin.

Kaksi kättä, jotka pitelevät mustaa anaalisuihkua ja valkoista anaaliliukuvoideputkiloa

Puhtaat paikat ovat puoli seksiä

Vaikka anuksen puhdistaminen ennen seksiä ei ole sataprosenttisen välttämätöntä, monen kohdalla peseytyminen saa olon tuntumaan paremmalta. Siinä tapauksessa anaalipuhdistus kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan repertuaariin.

Loppujen lopuksi kaikkein tärkeintä on kuitenkin se, että tunnet olosi kaikin puolin hyväksi seksin aikana. Anaalisuihku voi antaa sinulle mielenrauhaa, kun tiedät varmasti paikkojesi olevan putipuhtaita.

Jos olet kiinnostunut kokeilemaan anaalisuihkua, älä epäröi turhaan! Suorita kaikki kuusi vaihetta järjestyksessä ja katso, antaako anaalipuhdistus sinulle sellaista mielenrauhaa, joka voi tehdä anaaliseksistä entistäkin ihanampaa.

Nautinnollisia hetkiä!

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful