TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
 • TickHuomiota herättämätön paketti
 • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Oppaat
Author
Päivitetty viimeksi:22/09/2022

Opas eturauhasorgasmiin

Sisällysluettelo

Jos et vielä ole perehtynyt eturauhasstimulaation nautintoihin, luvassa on jotain uutta ja ihmeellistä. Eturauhasesta puhutaan monesti miehisenä vastineena naisen G-pisteelle, ja kun sitä stimuloi ja hieroo oikealla tavalla, voi saavuttaa todella intensiivisiä orgasmeja - jopa useita peräkkäin.

Voimakkaita ja erityyppisiä orgasmeja aikaansaava piste ei suinkaan ole vain naisille varattu nautinto. Miesten "sweet spot" -kohtaa kutsutaan usein miehen G-pisteeksi tai P-pisteeksi eturauhasta tarkoittavan englanninkielisen prostate-sanan mukaan.

Eturauhanen sijaitsee virtsarakon alapuolella ja se on vastuussa siemennesteeseen sekoittuvan eritteen tuottamisesta. Siemensyöksyssä ejakuloitu neste koostuukin sekä siittiöistä että eturauhasen eritteestä.

Eturauhasen löytäminen ei ole kovinkaan vaikeaa, mutta sen stimuloiminen eroottisessa mielessä voi olla hieman haastavampaa. Onneksi oikeaan kohtaan osumiseen on olemassa sekä erilaisia vinkkejä että seksileluja, jotka helpottavat hommaa huomattavasti.

Näin löydät eturauhasen

Eturauhanen on helppo löytää peräsuolen kautta. Se vastaa kooltaan kastanjaa ja sijaitsee noin 3-7 cm anusaukolta eteenpäin, peniksen puolella peräsuolen etuosassa. Eturauhasta voi stimuloida sekä sisäisesti että ulkoisesti, ja kenties oletkin jo kokeillut välilihan (perineum) ja anusaukon ulkoisen alueen koskettelua. Jos ulkoinen stimulaatio tuntui hyvältä, kerro se sadalla, niin se vastaa noin suunnilleen sisäisen eturauhasstimulaation voimakkuutta!

Peräsuolessa on n. 10 000 - 12 000 hermopäätettä, joten se on äärimmäisen erogeeninen alue. Voit tunnustella eturauhastasi itse tai pyytää apua kumppaniltasi. Yksi helpoimmista tavoista tutkia anatomiaasi on sormi, mutta jos ajatus ei houkuta, markkinoilta löytyy runsaasti erilaisia anaalileluja, kuten eturauhaskiihottimia, anustappeja tai strap-oneja, joita on saatavilla sekä värinöillä että ilman.

Valjaskäyttöön sopivia dildoja, strap-on -valjaita sekä niitä valmistavia tuotemerkkejä on lukemattomia, mutta ehkä yksi tunnetuimmista on amerikkalainen Doc Johnson, jonka Vac-U-Lock -seksilelusarjan tuotteet ovat kaikki yhteensopivia keskenään. Myös aito penis sopii eturauhasen stimuloimiseen, jos kumppaniltasi sattuu sellainen löytymään.

Näin löydät eturauhasen
1. Eturauhanen. 2. Virtsarakko. 3. Anus.

Eturauhasen stimulointi sormella

Ennen eturauhashierontaa kannattaa tyhjentää rakko. On myös hyvä idea peseytyä perusteellisesti joko suihkussa tai puhdistautua käyttämällä kosteuspyyhettä. Peräsuolen loppuosa on tavallisesti tyhjä, paitsi ehkä pakottavimman vessahädän aikana, mutta jos ajatus paljaan sormen työntämisestä peräsuoleen tuntuu epämiellyttävältä, voit käyttää kertakäyttöisiä lateksihanskoja.

Muista käyttää runsaasti liukuvoidetta. Aloita voitelemalla anusaukko ja sormesi liukkarilla kunnolla ennen kuin työnnät sormen sisään. Kannattaa kokeilla anaaliliukuvoidetta, joka on koostumukseltaan tavanomaista paksumpaa ja varta vasten suunniteltu käytettäväksi takaoven puolella.

Anaaliliukuvoiteet

1. askel: Kiihottuminen

On tärkeää, että olet jo kunnolla kiihottunut, kun sinä tai kumppanisi alatte hieromaan eturauhastasi. Kun peniksen paisuvaiskudos on täyttynyt verellä, se vähentää jännitettä eturauhasen alueella. Aloita siis hemmottelemalla penistäsi ja käytä hyvää liukuvoidetta.

On tärkeää osata lopettaa ennen kuin olet liian lähellä laukeamista, eli ennen kuin niin kutsuttu "the point of no return" tulee vastaan. Jos hyväilet kumppanisi penistä, pyydä häntä kertomaan kun on hyvä aika lopettaa.

2. askel: Lämmittele sulkijalihaksen alue

Nyt voit siirtyä anusaukon alueelle. Puserra sormellesi runsaasti liukuvoidetta ennen kuin alat liu'uttamaan sitä sisään. Jos peräaukon alueen lihakset jännittyvät kosketuksesta, odota että ne rentoutuvat ennen kuin jatkat syvemmälle.

Stimuloi hellästi pyörivin liikkein peräaukon aluetta, kunnes huomaat lihasten rentoutuvan. Käytä pehmeää sormenpäätä, älä kärkeä - harvat tykkäävät raapivasta tuntemuksesta pepussaan.

3. askel: Vie sormi sisään

Jos työnnät keski- tai etusormen peräsuoleen muutaman senttimetrin syvyyteen, löydät eturauhasen, joka tuntuu hieman kuin pehmeältä saksanpähkinältä.

Eturauhashieronta saattaa tuntua aluksi hieman epämukalta, tai voi myös olla, että aluksi et tunne juuri mitään. Mutta jonkin ajan kuluttua (etenkin yhdistettynä peniksen stimulointiin kädellä tai kumppanin suulla), monet kokevat sen avulla poikkeuksellisen ja tavallista vahvemman kiihottumisen tunteen. Tämä on tietenkin täysin yksilökohtaista.

4. askel: Erilaisia tekniikoita

Kun sormesi on n. 2-3 senttimetrin syvyydessä, voit taivuttaa sormeasi kevyesti ja hieroa sulkijalihasta sisältäpäin. Hetken kuluttua voit liikutella sormeasi koukistelemalla sitä "tule tänne" -liikeellä. Työnnä sormi hieman syvemmälle ja taivuta sormea napaasi kohti, kunnes tunnet pyöreän, rypyläisen pullistuman.

Paina sitä kohti tasaisella paineella, stimuloi sitä liikuttamalla sormeasi ylös ja alas tai pidä sormea sen kohdalla ja "värisytä" sitä kevyellä liikkeellä. Stimuloi penistäsi samanaikaisesti, jotta kokemus olisi mahdollisimman nautinnollinen.

Anaalilelut

Eturauhasen stimulointi seksileluilla

Anaaliseksilelujen käytön suhteen kannattaa odottaa, kunnes olet kokeillut ensin sormella. Näin on selvästi helpompi löytää eturauhanen ja varmistaa, että kokemuksesta tulee mahdollisimman tyydyttävä.

Kun tiedät, missä eturauhasesi sijaitsee ja miltä sen stimulaatio tuntuu, olet valmis ottamaan aloittelijoiden anaalilelut leikkiin mukaan. Monet niistä ovat muotoilultaan kaarevia, mikä helpottaa eturauhasen kohdistettua hyväilyä.

1. askel: Kiihottuminen

Muista, että on aina tärkeää olla rentoutunut ja kiihottunut, ennen kuin alat leikkiä eturauhasella - tämä pätee riippumatta siitä, stimuloitko sitä sormella, seksilelulla vai peniksellä. Ja muista aina käyttää runsaasti liukuvoidetta.

Aloita hieromalla eturauhasta ulkoisesti seksilelulla - jos käytät vibraattoria, voit säätää värinän kaikkein voimakkaimmalle tasolle, niin saatat tuntea vaikutuksen sisäisestikin.

2. askel: Vie seksilelu sisään

Kun olet täydessä erektiossa, voitele anusaukkosi ja seksilelusi huolellisesti vesipohjaisella anaaliliukuvoiteella ja liu'uta lelu hitaasti sisään.

Etene kohti eturauhasta, kunnes tunnet samanlaista painetta kuin stimuloidessasi pistettä sormellasi. Lepuuta lelua paikoillaan eturauhasen kohdalla.

3. askel: Käynnistä värinät

Jos käytät jonkinlaista anaalivibraattoria, voit nyt käynnistää värinän. Tyydytä itseäsi - tai anna kumppanisi hyväillä penistäsi suullaan - samalla kun ihanat värinät stimuloivat eturauhastasi.

Etene rauhallisesti ja tutki, miltä erilaiset värinätasot, kevyt ja voimakkaampi paine sekä erilaiset liikkeet tuntuvat eturauhasen alueella. Jatka itsetyydytystä, kunnes olet lähellä laukeamista.

4. askel: Lisää painetta

Kun "point of no return" lähestyy, paina eturauhasta seksilelulla voimakkaammin. Liikuta sitä pyöreällä liikeellä kunnes laukeat. Useimmat kokevat siten todella fantastisen orgasmin ja runsaamman siemensyöksyn - jopa kaksin verroin runsaamman verrattuna ejakulaatioon ilman eturauhasstimulaatiota.

Anaalilelut

Valitse oikeanlainen anaalilelu

Miehille suunnattuja anaalileluja löytyy paljon ja monenlaisia. Lelua valitessa kannattaa ottaa huomioon anatomiasi rakenne anuksen sisäpuolella sekä se, minkä tyyppistä stimulaatiota haluat.

Jos tuntuu, että sormea käyttäessäsi sinun pitää koukistaa sitä osuaksesi eturauhaseen, suosittelemme eturauhashierojaa, kuten esim. Aneros Progasm. Siinä on hyvä liikkuvuus ja se tarjoaa täyttävää eturauhasstimulaatiota.

Jos osut eturauhaseesi parhaiten sormi suorana, sopii Sinfulin Slim Butt Plug tehtävään hyvin. Niitä löytyy kolmessa eri koossa: pieni, keskikokoinen ja iso.

On luonnollisesti makuasia, mikä kullekin toimii, ja siihen auttaa vain kokeileminen. Useimmat kuitenkin valitsevat aluksi anaalilelun, joka ei ole liian iso.

Voi tosin olla helpointa osua eturauhaseen kookkaamalla vibraattorilla, esimerkiksi Sinful Getter Dual Eturauhasvibraattorilla, kuin pienikokoisemmalla laitteella. Mitä isompi pinta-ala lelussa on, sitä suuremmalla todennäköisyydellä se koskettaa eturauhasta. Anaalilelut kokeneille ovat tavallisesti isompia, mutta kokemustason lisäksi myös omalla anatomialla on vaikutusta siihen, mikä toimii parhaiten.

Sinful Getter Dual Eturauhasvibraattori

Anaalistimulaatio sopii kaikille miehille

Eturauhasen toimintaperiaate on sama kaikilla miehillä. Kun sitä stimuloi anaaliseksin, sormen tai seksilelun välityksellä, se voi johtaa orgasmiin, joka on syvempi ja voimakkaampi kuin tavallisesti lauetessa.

Eikä tällä kokemuksella ole lainkaan kytköstä seksuaaliseen suuntautumiseen. Monet heteromiehet nauttivat saadessaan eturauhasstimulaatiota naispuoliselta kumppaniltaan ja/tai osana itsetyydytystä.

Riippumatta siitä, minkälainen stimulaatio sytyttää sinut, on tärkeää edetä hallitusti ja opetella rentoutumaan sekä fyysisesti että mieleltään, jotta kokemuksesta saa kaiken irti.

Harjoittelu kannattaa, sillä peniksen ja eturauhasen samanaikaisen stimulaation lopputulosta on kuvailtu ultimaattisen upeaksi orgasmiksi.

Nautinnollisia hetkiä!

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

  Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

  Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  TickHuomiota herättämätön paketti
  TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

  Toimitus

  Turvallinen maksu

  Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

  Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

  Copyright © 2008-2024 Sinful