Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Vac-U-Lock

Vac-U-Lock on amerikkalaisen Doc Johnsonin valmistama seksilelusarja, jonka kaikki osat ovat yhteensopivia keskenään. Tuotesarjasta löydät kaikenkokoiset aidonkaltaisesti muotoillut dildot, monenlaisia anaalileluja sekä niiden kanssa yhteensopivat Vac-U-Lock -valjaat.

Amerikkalainen Vac-U-Lock tekee vaikutuksen

Vac-U-Lock -tuotesarjan salaisuus on yhteensopivuus

Amerikkalainen Vac-U-Lock on edelläkävijä yhteensopivien seksilelujen saralla. Tuotesarja sisältää yksinomaan toisiinsa sopivia tuotteita, joten hankitpa mitä tahansa sarjan tuotteita, voit olla varma siitä, ettei yhteensopivuusongelmia tule eteen. Huippusuosittu amerikkalainen Doc Johnson on tuotteiden takana, ja valikoimasta löytyykin monenlaisia seksileluja, sillä tuotemerkki on tunnettu valikoimansa laajuudesta. Erityisesti Vac-U-Lock -dildot ja -valjaat ovat suosittuja, oli kyse sitten fetissileikeistä, peggingistä tai naisten välisestä seksistä. Ei siis enää turhaa huolta siitä, sopiiko valitsemasi tekopenis valjaisiisi, sillä tämän tuotesarjan ollessa kyseessä vastaus on aina kyllä.

Sarjasta löytyy myös monia muita tuotteita, joita sekä miehet että naiset voivat käyttää. Siksi kannattaakin tutustua koko valikoimaan lähemmin. Huomionarvoisena esimerkkinä vaikkapa suosittu Drilldo, joka näyttää lähinnä tee-se-itse -remonttipuuhiin sopivalta porakoneelta. Se osoittautui huippusuosituksi heti lanseerauksestaan lähtien, eikä huomio ole juurikaan hiipunut, sillä ilmeisesti remonttireiskat ovat aina huudossa. Tämä fantastinen seksilelu on käytännössä kannettava seksikone, jolla voit antaa kumppanillesi tai itsellesi kunnon kyytiä. Yhdistä haluamasi tekopenis “porakoneeseen” ja anna mennä.

Miten tuotesarja oikein toimii?

Suurin osa strap-on -valjaista toimii nk. O-renkaiden avulla, eli valjaiden mukana tulee yksi tai useampi erikokoinen O-rengas, joka on valmistettu joko metallista tai jostain pehmeämmästä materiaalista. O-renkaan läpi viedään valjaskäyttöön sopiva dildo tai tappi, jossa on jonkinlainen leveämpi pohja, joka saa sen pysymään renkaassa kiinni. Systeemi on sinänsä toimiva, mutta käyttäjän on aina tärkeää tietää, että minkä kokoista dildoa tai tappia voi käyttää minkäkin O-renkaan kanssa, ja sen määrittely voi olla välillä vaikeaa. Vac-U-Lock on hankkiutunut koko järjestelmästä eroon ja korvannut sen yhdenmukaisella tappijärjestelmällä, joka käyttää hyväkseen alipainetta.

Kaikki Vac-U-Lock -yhteensopivat seksilelut on varustettu joko tapilla tai reiällä, joka sopii tapin kanssa yhteen. Kun reiällinen lisäosa painetaan tappiin kiinni, se lukittuu siihen alipaineen avulla eikä irtoa ennen kuin olet valmis irrottamaan sen. Toisinaan väliin tarvitaan myös hieman Vac-U Powder -jauhetta, joka helpottaa lisäosien kiinnittämistä ja irrottamista, mutta sen saat yleensä esim. valjassettien mukana. Eikä käyttö voisi olla enää helpompaa!

Mitä tuotteita sarjaan kuuluu?

Tuotesarja keskittyy spektrin tummempaan päähän, eli kaikenlaisiin fetissileluihin. Löydät mm. erilaisia strap-on -valjaita sekä miehille että naisille, ja niihin yhteensopivia lisäosia, joista löytyy esim. erikokoisia, luonnollisen muotoisia ja tuntuisia tekopeniksiä sekä monenkokoisia anustappeja. Astetta kinkymmästä päästä löydät myös ejakuloivat dildot sekä tuplapenetraation mahdollistavat kaksoisdildot ja -vibraattorit. Fistauksen ystäviäkään ei ole unohdettu, joten sinun on mahdollista hankkia Vac-U-Lock -yhteensopiva fistausnyrkki. Lisäksi valikoimasta löytyy monenlaisia kahvoja, imukuppeja, jne., jotka tarjoavat tuotteille eri käyttömahdollisuuksia.

Myös muut seksileluvalmistajat kuin Doc Johnson valmistavat Vac-U-Lock -yhteensopivia tuotteita, ja siksi löydät valikoimastamme mm. seksikoneita ja muiden valmistajien dildoja, joita voi yhtä lailla käyttää tuotesarjan tuotteiden kanssa. Sarjan suurin vahvuus onkin siinä, että se niin monipuolisesti yhdistää tuotteita keskenään ilman että ostajan tarvitsee pähkäillä yhteensopivuutta erikseen. Variaatiomahdollisuudet ovat käytännnössä loputtomat, kun voit kytkeä suosikkilisäosasi esim. seksikoneeseesi tai valjaisiisi, jolloin on helppo vaihtaa pienemmästä suurempaan tappiin tai dildoon kokemuksen karttuessa.

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful