TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Miesten Anaaliliuku­voiteet

Jos anaalistimulaatio kiinnostaa ja haluat kokeilla sitä joko ensimmäistä kertaa tai olet jo kokeneempi harrastaja, miesten anaaliliukuvoiteet ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Anaalistimulaatiossa liukuvoiteen käyttö on aina ehdottoman suositeltavaa, sillä anus ei liukastu luonnostaan. Olipa suunnitteilla anaaliseksi tai -lelujen käyttö, miesten anaaliliukuvoiteista löydät varmasti sinulle sopivimman vaihtoehdon, joka vie leikit aivan uudelle tasolle.

Miesten anaaliliukuvoiteet liukastavat seksin ja soololeikit

Siis miksi juuri miesten anaaliliukuvoiteet?

Miesten anaaliliukuvoiteet ovat käsitteenä vähän samaa luokkaa kuin miehille suunnitellut kosmetiikkatuotteet ylipäänsä: ne ovat olemassa, koska miehille ja naisille markkinoidaan samoja tuotteita eri tavalla. Toisin sanoen miesten anaaliliukuvoiteet ovat anaalikäyttöön suunniteltuja liukuvoiteita, jotka on pakattu maskuliiniseen tyyliin suunniteltuihin tuotepakkauksiin. Sinänsä sukupuolella ei ole mitään merkitystä silloin kun on kyse anaalistimulaatioon tarkoitetun liukkarin valinnasta, sillä takamuksen osalta meillä kaikilla on pitkälti samanlainen anatomia, vaikka toki pieniä eroja löytyykin. Ei kuitenkaan mitään sellaista, joka vaikuttaisi nimenomaan liukuvoiteen valintaan.

Näin ollen kun puhutaan miesten anaaliliukuvoiteista, voitaisiin aivan yhtä hyvin puhua anaaliliukuvoiteista ylipäänsä, mikä lieneekin paras lähestymistapa aiheeseen. Miksi anaaliliukkarin käyttö on tärkeää, mikä tekee liukkarista nimenomaan anaalisellaisen ja millaisia eri tyyppejä on tarjolla? Näihin paneudumme seuraavaksi.

Miksi käyttää anaaliliukuvoidetta?

Tämä on kysymys, joka toistuu vähän väliä asiakasyhteydenotoissa. Miksi sitä anaaliliukkaria pitäisi käyttää ja voiko sen korvata jollain muulla? Vaikka ruokaöljyllä, vaseliinilla tai käsirasvalla? Vastaus on käytännössä että voi, mutta ei kannata. Ensinnäkin koska anus ei liukastu luonnostaan, jonkinlaisen liukastuksen käyttö on ensisijaisen tärkeää, jos anaalileikeistä haluaa nauttia. Liukastamattoman pepun kanssa leikkiminen on pahimmillaan kivuliasta ja vahingoittavaa, joten sitä emme suosittele lainkaan. Sen sijaan hyvin liukastetut anaalileikit voivat olla uskomattoman nautinnollinen lisä omaan seksuaaliseen repertuaariin.

Erilaiset öljyt ja rasvat puolestaan saattavat ärsyttää ihoa tai vahingoittaa kondomin tai lelun pintaa. Öljyt eivät ylipäänsä kuulu vartalon intiimialueiden sisäpuolelle, sillä ne saattavat muuttua bakteerien kasvualustoiksi. Laadukas vesi- tai silikonipohjainen ja koostumukseltaan paksu anaaliliukuvoide liukastaa hyvin ja pitkäkestoisesti, toimii (useimmiten) kondomin kanssa ja materiaalista riippuen myös seksilelun kanssa. Muista kuitenkin valita vesipohjainen liukkari silikonisten lelujen kaveriksi ja tarkista etukäteen, sopiiko silikoniliukkarisi yhteen myös kondomien kanssa.

Millainen versio kannattaa valita?

Kun lähdetään valitsemaan omiin käyttötarkoituksiin sopivinta liukuvoidetta, ihan ensimmäisenä kannattaa miettiä sitä, miten sitä aiotaan käyttää. Ensisijaisesti suosittelemme vesipohjaisia anaaliliukuvoiteita erilaisten anaalilelujen kanssa käytettäviksi, koska silloin ei tarvitse pohtia mahdollisia yhteensopivuusongelmia. Vesipohjainen liukkari käy kaikenlaisista materiaaleista valmistettujen lelujen kanssa. Jos haluat pitempikestoista luistoa ja käytössä on kovamuovista, metallista tai lasista valmistettu lelu, voit valita myös silikonipohjaisen anaaliliukuvoiteen. Ja miksi nimenomaan anaaliliukkari? Koska se on koostumukseltaan tavallista liukkaria paksumpaa, mikä tulee tarpeeseen anaalileikeissä.

Markkinoilta löytyy myös puuduttavia ainesosia sisältäviä anaaliliukuvoiteita, joita voi halutessaan käyttää. Niitä ei kuitenkaan suositella aloittelijoille, sillä anaalistimulaatiossa on tärkeää oppia tuntemaan omat rajansa. Anaalistimulaation ei kuulu sattua, mutta jos kipua tuntuu, se johtuu joko puutteellisesta valmistautumisesta tai siitä, ettei vartalo yksinkertaisesti ole vielä valmis etenemään. Oman vartalon tuntemuksia ei koskaan kannata jättää huomiotta, vaan on edettävä hitaammin ja lisättävä liukastusta. Vain siten päästään käsiksi nautintoon.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful