Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kaksi kättä pitävät toisistaan kiinni veden ylläKaksi kättä pitävät toisistaan kiinni veden yllä
Oppaat
Author
Päivitetty viimeksi:23/09/2022

Näin löydät G-pisteen

Sisällysluettelo

Oletko epävarma siitä, löytyykö sinulta ylipäänsä G-pistettä? Ei huolta, sellainen on kaikilla. Sen löytäminen vaatii vain vähän harjoitusta.

Tästä oppaasta löydät ohjeemme G-pisteen löytämiseen - sekä seksilelujen kanssa että ilman.

Saat myös vinkkejä siihen, miten pääset kokemaan himoitun G-pisteorgasmin, mutta ihan alkuun lienee paras selvittää, että mikä se G-piste oikein on.

Mikä ja missä on G-piste?

G-pisteesi ei ole varsinaisesti piste, vaan enemmänkin alue. Sen pinta/kudos tuntuu hitusen "nystyröidyltä", vähän niin kuin se olisi pehmeä saksanpähkinä, ja aavistuksen sienimäisemmältä kuin sitä ympäröivä kudos. Se sijaitsee yleensä enintään 8 cm emättimen sisällä vatsan puolella kohti häpyluuta ja juuri ennen kohdunkaulaa.

Kyseessä on todella tuntoherkkä alue, joka turpoaa kiihottuessasi seksuaalisesti. Siksi onkin helpointa löytää G-piste siinä vaiheessa, kun olet jo valmiiksi kiihottuneessa tilassa.

G-pisteen stimulointi tuntuu monista nautinnolliselta. Ja jos se tapahtuu oikealla tavalla, pääset kenties kokemaan sen paljon puhutun, syvän G-pisteorgasmin.

Kuvituskuva naisen anatomiasta, jossa näkyy klitoris, G-piste, virtsarakko, anus ja kohtu
1. Klitoris 2. G-piste 3. Virtsarakko 4. Anus 5. Kohtu

Näin löydät G-pisteen

Kun lähdet etsimään omaa G-pistettäsi, on varsin hyvä idea aloittaa ihan pelkillä sormilla. Silloin saat selkeän kuvan siitä, missä G-pisteesi tarkalleen ottaen on ja miltä sen stimulointi tuntuu.

Kun on sormileikin aika, asetu selinmakuulle jalat levitettyinä. Taivuta polvet ja aseta jalkateräsi sänkyä vasten. Tämä asento tekee G-pisteen löytämisestä sormin kaikista helpointa. Kannattaa myös kokeilla asettaa tyyny lantiosi alle, jolloin se kohoaa irti sängystä.

Sivele reilusti liukuvoidetta emättimen suulle ja sormillesi, ja vie sen jälkeen 1-2 sormea varovasti sisällesi ja tunnustele emättimen etuseinämän kudosta. Alueen pitäisi löytyä vatsan puolelta suhteellisen läheltä emättimen aukkoa. Taivuta sormia hitusen, jotta ne kulkevat seinämää pitkin ja kun löydät erilaiselta tuntuvan alueen, hiero sitä sormillasi. Painele sitä pienillä "tule tänne" -liikkeillä kuten kuvasta näkyy.

Alueen pitäisi tuntua vähän epätasaisemmalta kuin sitä ympäröivä kudos ja se muistuttaa kooltaan pientä saksanpähkinää. Sitten kun se löytyy, tiedät missä G-pisteesi on.

Kaksi kättä, jotka tekevät sormilla kutsuliikettä vihreää taustaa vasten

Leiki G-pisteelläsi

Löydettyäsi G-pisteesi voit onnitella itseäsi, sillä nyt olet hyvää vauhtia matkalla kohti G-pistetaivasta!

Pieni, pullottava piste on valmis nauttimaan stimulaatiosta. Käytä omia sormiasi leikkiäksesi sillä, jotta totut tuntemuksiin ja voit löytää pisteen helposti uudelleen. Voit myös auttaa kumppaniasi löytämään sen ja leikkimään sillä joko käyttäen omia sormiaan tai sopivaa seksilelua. Yleensä suositellaan jatkuvaa, voimakasta liikettä G-pistettä vasten, mutta kerro kumppanillesi avoimesti, mikä tuntuu hyvältä juuri sinulle, sillä olemme kaikki erilaisia ja meille toimii eri asiat. 

Ota lelut leikkiin mukaan

Mikä tuntuu hyvältä sormilla tehtynä tuntuu vähintään yhtä hyvältä G-pisteseksilelulla, ja markkinoilta löytyykin valtava määrä juuri siihen tarkoitukseen suunniteltuja leluja, kuten esim. G-pistevibraattori tai G-pistedildo.

G-pistestimulaatioon suunnitellut seksilelut tunnistaa siitä, että niissä on kaartuva kärki. Juurikin kaartuva muoto on se, joka saa lelun osumaan G-pisteelle, jolloin luvassa on optimaalista ja orgastista stimulaatiota. Voit käyttää G-pisteseksileluasi yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa.

G-pistedildot voivat olla monen muotoisia. Joissakin kaarre on voimakkaampi kuin toisissa, ja toiset tuntuvat pehmeämmiltä kuin toiset. Materiaalit vaihtelevat mm. silikonista teräkseen, joten valinnassa kyse on pitkälti siitä, mistä itse pidät.

njoy Pure Wand G- ja P-pistestimulaattori

Voimme suositella njoy Pure Wandia. Se on valmistettu lääketieteellisestä teräksestä ja sen kaartuva pää osuu täydellisesti G-pisteelle. Ja onpa se myös monien maailman johtavien seksiasiantuntijoiden suosikki.

Teräsdildon kanssa voi myös kokeilla aistillisia lämpötilaleikkejä lämmittämällä tai viilentämällä lelua ennen käyttöä. Metalli johtaa värinää, joten halutessasi voit pitää vibraattoria kiinni sauvan toisessa päässä, jolloin vibran värinä välittyy G-pisteellesi asti.

Lähikuva teräsdildosta

LELO Enigma Dual-Action Sonic Massager

G-pisteorgasmi on ihmeellinen itsessäänkin, mutta kokemus on entistäkin fantastisempi, kun stimuloit klitoristasi samanaikaisesti. Kuten jo aiemminkin mainittiin, kyse ei siis ole vain lämmittelystä, vaan voit hankkia seksileluja, jotka hemmottelevat samanaikaisesti sekä klitoristasi että G-pistettäsi. Tuloksena on monien mielestä yksi kiihottavimpia ja intensiivisempiä kokemuksia sekä unohtumaton orgasmi.

Tähän tarkoitukseen suunnitellut seksilelut tarjoavat kahden eri tuotteen parhaat puolet samassa paketissa. Tarjolla on mm. LELOn suosittu Enigma-vibraattori, joka on saanut naiset ympäri maailman polvilleen.

Sen kaareva varsi asettuu sisälle emättimeen osuen helposti G-pisteen alueelle ja sen ulkoinen osa on paineaaltokiihotin. Varren tehokkaat värinät tuntuvat upeilta ja suosittu, sykkivä paineaaltoteknologia hemmottelee klitoristasi tarjoten ennenkokemattomia orgasmeja.

Voit ohjata paineaaltoja ja värinöitä erikseen, joten jos meno käy liian intensiiviseksi, voit nauttia yhdestä tuntemuksesta kerrallaan.

Henkilö makaa sängyllä kädessään LELO Enigma

Amaysin Classic Rabbit Vibraattori

Kokeile myös klassisempaa rabbit-vibraattoria, josta tuli huippusuosittu Sinkkuelämää-sarjan myötä.

Amaysinin Classic-vibraattori on muotoiltu niin, että se hieroutuu G-pistettäsi vasten samalla kun innokkaat pikku kaninkorvat stimuloivat klitoristasi tehokkailla värinöillä.

Vaaleanpunainen rabbit-vibraattori vaalean peiton päällä

Tältä G-pisteorgasmi tuntuu

Koska G-piste sijaitsee varsin lähellä virtsaputkea, sen stimuloiminen saattaa ensialkuun tuntua vähän samalta kuin virtsaamisen tarve. Ei huolta, kyse on vain tuntemuksesta, joka useimmiten menee ohi stimulaation jatkuessa. Vaikka jotkut naiset saavat ruiskuorgasmeja G-pistestimulaatiosta (tai muusta kiihotuksesta), kyse ei ole virtsasta.

On fyysisesti mahdotonta virtsata ja ejakuloida nestettä samanaikaisesti, joten rentouta vain lantionpohjan lihaksisto ja keskity nautintoosi! Pian unohdat koko pissatuksen tunteen.

Monien naisten on kuitenkin vaikeaa tunnistaa oma G-pisteorgasmi. Kyse on yksinkertaisesti siitä, että G-pisteorgasmi tuntuu varsin erilaiselta kuin esim. klitorisorgasmi. Siinä missä klitorisorgasmi on usein aika nopeasti ohi (vaikkakin silti superihana), G-pisteorgasmi tuntuu syvemmältä ja liikuttavammalta. Monet saavat vahvan tunnereaktion G-pisteorgasmista ja saattavat jopa alkaa itkemään.

Muista myös, että G-pisteorgasmin saaminen vaatii harjoutusta. Se ei mitä todennäköisimmin onnistu ensimmäisellä yrityksellä. Mutta jatka harjoittelua ja muista, että kaikista tärkeintä on rentoutua.

Erilaiset reitit G-pisteorgasmiin

Ihmisvartalo on aivan valtavan monipuolinen ja dynaaminen, sekä monesti todella yksilöllinen. Siksi G-pisteorgasmin saaminen vaatii joiltain enemmän harjoittelua kuin toisilta. Joillekin G-piste voi tarjota kaikista intensiivisimmät ja syvimmät orgasmit, joita on koskaan päässyt kokemaan. Toisille sen kautta saadut orgasmit ovat vain suloinen lisä moniin muihin orgasmeihin, joita vartalo saa aikaan. Ja joillekin G-pistestimulaatio tuntuu täysin yhdentekevältä, joten ilman sitä pärjää vallan mainiosti.

Vaan loppujen lopuksi sillä ei ole suurtakaan väliä, mihin näistä kategorioista kuulut, sillä omaan vartaloon tutustuminen on jo päämäärä sinänsä, sillä mitä paremmin sen tunnet, sitä enemmän nautintoa pystyt sen kautta kokemaan. Vietä siis hieman laatuaikaa itsesi kanssa ja selvitä, mikä tuntuu sinusta hyvältä.

Jos haluat kokea G-pistestimulaatiota yhdynnän aikana, kannattaa antaa doggy style -asennolle mahdollisuus, eli harrastaa seksiä takaapäin. Silloin penis stimuloi G-pistettä helposti. Kannattaa myös miettiä, josko G-pistettä stimuloiviin seksivälineisiin investoiminen olisi sinulle hyödyllistä etenkin siinä tapauksessa, jos pelkillä sormilla et saa aikaiseksi haluttua lopputulosta.

Kokeilitpa mitä metodia tahansa, pidä huolta siitä, että aloitat sellaisella, jonka koet turvalliseksi. Jos sinulla on vaikeuksia rentoutua prosessin aikana, kannattaa pitää mielessä, että on aina hyvä olla jo valmiiksi kiihottuneessa tilassa ennen kuin G-piste otetaan leikkiin mukaan. Voi olla hyvä idea lämmitellä esim. pienen klitorisvibraattorin avulla, sillä monille klitorisorgasmin saaminen ensin auttaa rentoutumaan ja antautumaan G-pistestimulaatiolle.

Kuvituskuva tyynyllä tuetusta seksiasennosta

Meistä jokainen on erilainen

G-pisteestä puhutaan usein suorastaan räjähtävän erogeenisenä alueena. Ja se on myös usein totta, mutta ei kuitenkaan kaikille. On tärkeää huomioida, etteivät kaikki naiset koe tätä aluetta eroottisesti stimuloivana - ja joidenkin mielestä sen koskettelu on suorastaan epämiellyttävää. Se on täysin luonnollista eikä siinä ole mitään väärää.

G-pisteen alueen tuntoherkkyys voi riippua mm. siitä, miten juuri sinun vartalosi toimii ja miten yksilöllinen se on fysiikaltaan, kuinka paksut emättimesi seinämät ovat, ja myös siitä, minkä ikäinen olet. Jotkut naiset kertovat saavansa intensiivisiä G-pisteorgasmeja nelikymppisenä, ensimmäistä kertaa elämässään.

Kaikille G-piste ei kuitenkaan osoittaudu eroottisesti stimuloivaksi alueeksi. Jos näin on sinun kohdallasi, suhtaudu siihen rauhallisesti. Ensinnäkin voi olla, että tuntemukset muuttuvat myöhemmin elämässä - ja vaikka niin ei kävisikään, vartalossasi on silti valtavasti muita alueita, joilla leikkiä ja jotka tuovat sinulle orgastista nautintoa.

Maaginen sana on joka tapauksessa "rentoutuminen". G-pisteorgasmin saamisessa voi kestää, ja vartalosi täytyy tottua uudenlaisiin eroottisiin tuntemuksiin. Ole hellävarainen, rakastava ja pidä hauskaa. Saitpa lopulta G-pisteorgasmin tai et, varmistat joka tapauksessa sen, että leikillä on onnellinen loppu.

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful