TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
 • TickHuomiota herättämätön paketti
 • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
BDSM-välineitä lattiallaBDSM-välineitä lattialla
Oppaat
Copywriter
Päivitetty viimeksi:26/04/2022

Opas: Näin suunnittelet BDSM-leikin

Sisällysluettelo

BDSM-leikki voi olla intensiivinen tapa nauttia kehostasi.

BDSM on lyhenne, joka tulee sanoista Bondage, Dominance, Sadism ja Masochism (sitominen, alistaminen, sadismi ja masokismi). BDSM:ssä on kuitenkin kyse muustakin kuin kipuleikeistä – siinä on kyse ihmisistä.

Parhaan kokemuksen varmistamiseksi on tärkeää, että osaat suunnitella ja toteuttaa BDSM-leikin oikein, ja siinä tämä opas voi auttaa.

Oppaan luettuasi tiedät, mitä sinun tulisi tehdä ennen BDSM-leikin aloittamista, sen aikana ja sen jälkeen, ja saat hyvät eväät oman BDSM-leikkisi suunnitteluun.

Aivan ensimmäiseksi on syytä tehdä selväksi, mitä BDSM-leikki todellisuudessa tarkoittaa, ja mikäpä olisi parempi tapa kuin verrata sitä törmäilyautoihin.

Huomaa, että tässä blogissa käytetään nimityksiä "alistava" ja "alistuva", mutta voit luonnollisesti käyttää mitä tahansa haluamiasi nimityksiä. 

Alistava osapuoli ohjaa leikin kulkua ja toista osapuolta leikin ajan.

Alistuva osapuoli keskittyy nauttimaan ja antaa alistavan osapuolen ohjata itseään leikin ajan.

Nainen, jolla kaulapanta ja musta ketju

Mikä on BDSM-leikki?

BDSM-leikki on intiimi kokemus, joka usein sisältää kinkyjä seksuaalisia elementtejä.

Kuten minkä tahansa muun leikin kohdalla, myös BDSM-leikeissä vain mielikuvitus on rajana. Leikin juju on ehkä yksinkertaisinta selittää seuraavasti:

Liikenneonnettomuuksien ajatteleminen ei tunnu mukavalta. Silti olet todennäköisesti joskus istunut huvipuiston törmäilyautossa ja muistat, miten kutkuttavalta vatsanpohjassasi tuntui, kun ajelit radalla ympäriinsä ja törmäilit muihin autoihin.

Yksi eroista on se, että törmäilyautossa istuessasi olet koko ajan tietoinen tilanteesta ja sen tarkoituksesta. Tiedät suurin piirtein, mitä tulee tapahtumaan, ja tiedät jonkun huolehtivan koko ajan turvallisuudestasi. Sama koskee BDSM-leikkejä.

Oikeissa olosuhteissa tuntemukset, joita yleensä pidetään erittäin epämiellyttävinä, voivatkin olla todella miellyttäviä. Se johtuu siitä, että tiedät mitä odottaa ja tiedät olevasi turvassa.

Vaikka tiedätkin, että "törmäyksen" mahdollisuus on olemassa, kokemus on silti täynnä jännitystä ja kiihottavia yllätyksiä.

Nainen, jolla kaulapanta ja musta köysi

Ennen BDSM-leikin aloittamista

Neuvottelu tai pelkkä odotusten määrittäminen on ensimmäinen askel kohti myönteistä BDSM-kokemusta.

Tässä vaiheessa päätätte yhdessä kumppanisi kanssa sen, mitä BDSM-leikkinne pitää sisällään ja millainen on leikin kulku.

Kaikesta ei välttämättä tarvitse sopia viimeistä yksityiskohtaa myöten, eikä myöskään lyödä lukkoon sitä, missä järjestyksessä asioiden pitäisi tapahtua. Riittää, että määritätte raamit sille, mitä leikkiin kuuluu ja mitä ei. Kun yhteinen sävel on löydetty, teillä on vielä suhteellisen vapaat kädet toteuttaa toiveitanne.

Mikä asiat ovat meille molemmille okei? Mitä jompikumpi tai kumpikaan ei halua? Yrittäkää määrittää rajanne mahdollisimman tarkasti.

Mitä avoimemmin uskallat kertoa toiveistasi ja haluistasi, sitä parempi.

Jotta kokemus olisi molemmille mahdollisimman hyvä, on tärkeää, että teet mielipiteesi selväksi. Kumppanisi ei osaa lukea ajatuksiasi (riippumatta siitä, kuinka kauan olette tunteneet toisenne), joten sinun on yksinkertaisesti sanottava asiat ääneen.

Pidä mielessä, että koska BDSM-leikki ei ole vielä alkanut, olette edelleen "tasa-arvoisia". Tässä vaiheessa on tarkoituksena luoda tila, jossa kumpikin voi pukea sanoiksi kaikki tunteensa ja epäilyksensä ilman pelkoa eroottisen tunnelman pilaamisesta.

Tärkeintä on, että kaikki osapuolet haluavat samaa.

Määrittämällä omat rajasi ja kertomalla toiveesi siitä, millaista tunnelmaa kaipaat ja mihin suuntaan haluaisit tämänkertaisen leikin kulkevan, pääsette samalle aaltopituudelle itsenne ja toistenne kanssa – ja yhteisymmärrys on ehdoton edellytys hyvälle kokemukselle.

Mies ja nainen istuvat lattialla

Sopikaa pelisäännöistä yhdessä

 1. Mitä haluatte tehdä tänään?
 2. Mitä ette halua tehdä tänään?
 3. Mihin suuntaan/tunnelmaan haluaisit BDSM-leikin kehittyvän?

Esimerkiksi…

Mitä haluatte tehdä tänään?

 • Alistuva: "Haluaisin todella, että piiskat minua tänään."
 • Alistava: "Kiva! Piiskaisin sinua mielelläni läimäyttimellä samalla kun tarraan hiuksiisi. Sopisiko se?"

Mitä ette halua tehdä tänään?

 • Alistuva: "En halua mitään kovin kivuliasta tänään, joten jos sanon 'auts' tai alan jännittää vartaloani, sinun täytyy hillitä itseäsi hieman. Siitä tulikin mieleeni, että olen menossa uimahalliin keskiviikkona, joten ole varovainen äläkä aiheuta mustelmia."
 • Alistava: "Ei hätää. Otan tänään vähän rauhallisemmin ja seuraan signaalejasi. Kerro vain, jos meno yltyy liian kovaksi."

Mihin suuntaan/tunnelmaan haluaisit BDSM-leikin kehittyvän?

 • Alistuva: "Haluaisin keskittyä vähän enemmän läheisyyteen tänään. Haluaisin sinun katsovan minua, jotta näet, kuinka paljon nautin. Ja haluaisin, että tsemppaat minua muutamalla kannustavalla sanalla leikin aikana – se olisi mukavaa."
 • Alistava: "Kuulostaa ihanan tuhmalta. Minusta onkin nautinnollista katsella sinun kiemurteluasi. Ja lupaan muistaa kehua sinua."

Se, että yksi osapuoli ilmaisee haluavansa jotain, ei välttämättä tarkoita, että sen pitäisi olla osa BDSM-leikkiänne. Tarkoituksena on määrittää ne rajat, joiden sisällä olette vapaita kokeilemaan erilaisia asioita.

Voit aina muuttaa mieltäsi leikin aikana. Mutta siitä lisää myöhemmin.

Sekä alistuvan että alistavan osapuolen on tärkeää pysyä tarkkaavaisena ja ilmaista selkeästi, mitä on valmis tekemään BDSM-leikin aikana.

Tyypillinen väärinkäsitys on, että kyse on vain alistuvan osapuolen rajoista, mutta myös alistavalla osapuolella on omat rajansa.

Joillekin esimerkiksi kumppanin pureminen on epämiellyttävää, kun taas läimäytykset eivät tuota mitään ongelmaa. Kaikkien rajat ovat erilaiset, ja sekä alistuvan että alistavan osapuolen rajat ja toiveet on tärkeää ottaa huomioon.

Vaikka kyseessä on jaettu vastuu, erityisesti alistavalla osapuolella on velvollisuus varmistaa, että hän on saanut vastaukset kaikkiin epäselviin kysymyksiin ennen kuin leikki varsinaisesti alkaa.

Henkilö käsi rinnallaan

"Minulla ei ole rajoja"

Jos BDSM-leikit eivät ole sinulle tuttuja ja olet innoissasi uuden jutun kokeilemisesta, saattaa tuntua itsestään selvältä sanoa "haluaisin kokeilla kaikkea" tai "minulla ei ole rajoja".

Voi kuitenkin olla vaarallista osallistua mihinkään sellaiseen, missä toinen osapuoli "on valmis tekemään mitä tahansa". Voi nimittäin olla, ettet huomaa ylittäneesi oman tai toisen osapuolen rajoja ennen kuin on liian myöhäistä.

Tähän meillä on kaksi ehdotusta:

 1. Keskustelkaa siitä, mitä kumpikin teistä erityisesti haluaa, ja pitäkää kiinni sovitusta.
 2. Vaihtoehtoisesti voitte ilmaista yleisellä tasolla, mitä asioita ette haluaisi tehdä.

Tällä tavalla voit tunnustella, miltä kehossasi tuntuu, kun et halua tehdä jotain. Ja kun myöhemmin tunnistat tunteen, sinun on helpompi pyytää toista osapuolta lopettamaan.

Kaksi henkilöä istuu lattialla

Visuaalinen suunnittelu

Jos tuntuu vaikealta pukea sanoiksi kaikkia niitä asioita, joita haluaisit käyttää ja kokea BDSM-leikin aikana, kannattaa kokeilla visuaalista suunnittelua.

Jos sinulla on jo seksileluja, voitte käyttää niitä, mutta voitte myös selailla nettisivuja yhdessä tai erikseen ennen tapaamista.

Näyttäkää toisillenne, millaisia seksileluja valitsisitte, ja poistakaa listalta ne asiat, joita ette halua kokeilla. Näin saatte hyvän kuvan siitä, mitä kumpikin teistä haluaa, ennen kuin päätätte tilata uusia tuotteita.

Psst! Tsekkaa Sinfulin Bondage-köysi aloittelijoille – Ultimaattinen opas.

Visuaalinen suunnittelu helpottaa myös yhteisesti sovittujen pelisääntöjen muistamista. Kaikkia leluja ei tietenkään tarvitse käyttää yhden ja saman BDSM-leikin aikana, vaan matkan varrella voi kokeilla vain niitä, jotka tuntuvat sillä hetkellä luontevimmilta.

Jos haluat kertoa yksityiskohtaisemmin, mitä mieltä olet tietystä lelusta, tee niin. Sano katseellasi "kyllä kiitos!" tai sano ääneen "haluan kokeilla tätä, mutta en halua käyttää sitä kovin pitkää aikaa kerrallaan".

Yksittäistä seksilelua voidaan käyttää todella monella tavalla, ja siksi on hyvä keskustella ainakin jollain tasolla siitä, millaisessa BDSM-leikissä sitä käytetään, jotta väärinkäsityksiä ei pääse syntymään.

BDSM-seksileluja lattialla

Sopikaa turvasana ja turvaele

Turvasana on välttämätön, jotta kaikki osapuolet olisivat koko ajan tietoisia siitä, milloin BDSM-leikki menee hyvin ja milloin menoa olisi hyvä hidastaa tai leikki lopettaa kokonaan.

On helppo olla samaa mieltä siitä, että "ei" todellakin tarkoittaa "ei". Mutta ottakaa tämä osa BDSM-leikin suunnittelua vakavasti ja sopikaa yhdessä asioista hyvissä ajoin ennen aloittamista.

Yksi hyvä vaihtoehto on käyttää punaista merkkinä siitä, että haluat leikin loppuvan, keltaista kertomaan, että tarvitset tauon, ja vihreää ilmaisemaan, että haluat jatkaa.

Jos leikkiin kuuluu se, että jompikumpi tai molemmat osapuolet eivät pysty puhumaan – kuten suukapula tai suupallo suussa – on tärkeää sopia turvaeleestä.

Turvaele voi olla esimerkiksi käden nostaminen ilmaan, rauhanmerkin tekeminen sormilla, käden avaaminen ja sulkeminen peräkkäin nopeassa tahdissa tai lattian tai seinän koputtaminen kahdesti.

BDSM-kaulapantaan pukeutunut nainen tekee turvaeleen kädellään

BDSM-leikin aikana

NYT on itse BDSM-leikin aika.

Kerrataan ensin vain yksi pieni asia, joka on tärkeää muistaa:

Voit aina muuttaa mieltäsi matkan varrella tai sanoa, jos jokin ei tunnu hyvältä.

Voi käydä esimerkiksi niin, että kätesi puutuu. Tai sitten mieleesi juolahtaa yhtäkkiä jokin tärkeä asia, joka sinun on välttämättä hoidettava – syyllä ei ole väliä. Jos jokin painaa mieltäsi, älä epäröi keskeyttää leikkiä.

Vaikka BDSM:n tarkoituksena on tuottaa kipua tai tuntua epämiellyttävältä, sen on silti tapahduttava tavalla, joka kunnioittaa henkilökohtaisia toiveitasi ja rajojasi. Mutta palataan tähän hieman myöhemmin.

Piikkipyörä olkapäällä

Kuinka aloittaa BDSM-leikki?

On monia tapoja aloittaa BDSM-leikki, ja joskus se tapahtuu kuin itsestään ja aivan luontevasti.

Toisille taas on haastavampaa siirtyä tasa-arvoisesta keskustelusta epätasa-arvoiseen valtadynamiikkaan.

Siksi kokosimme tähän muutamia ehdotuksia, joiden avulla pääsette alkuun.

Portti kahden maailman välillä

Varsinaiseen BDSM-leikkiin siirtymistä helpottaa niin kutsutun portin määrittäminen.

Voitte esimerkiksi sopia, että leikki alkaa sillä hetkellä, kun astut makuuhuoneen ovesta sisään, tai kun alistuva osapuoli on laskeutunut polvilleen tai pukenut kaulapannan.

Tietyt paikat ja esineet soveltuvat erityisen hyvin leikin aloittamiseen, koska niihin voi saada yhteyden kehollisesti.

Tällainen siirtymä helpottaa totuttelua siihen, että BDSM-leikki on alkanut.

Avautuva ovi

On myös hyvä ajatus sopia, miten leikki päätetään.

Voitte sopia esimerkiksi, että BDSM-leikki päättyy

 • kun vien sinut takaisin sohvalle
 • kun riisun kaulapantasi
 • kun kiedon tämän peiton ympärillesi.

Kun portista myöhemmin astutaan uudelleen toiseen suuntaan, leikin päättyminen on selkeämpää. Portti tavallaan tekee selväksi sen, että siirrytte molemmat epätasa-arvoisista jälleen tasa-arvoisiksi.

Jatkuva suostumus

Vaikka olette määrittäneet tietyt odotukset ja pelisäännöt ennen BDSM-leikin alkamista, on silti tärkeää kiinnittää säännöllisesti huomiota toisen osapuolen oloon koko leikin ajan.

Varmista, että katseet, kehon signaalit ja äänet vastaavat sitä, mistä olette sopineet. Jos olet epävarma, tarkista uudestaan.

Voit kysyä suoraan "pidätkö tästä?" tai epäsuoremmin sanomalla vaikkapa "kerro, miltä tämä tuntuu" tai "katso minua silmiin, jos pidät tästä".

Nainen kuiskaa toisen henkilön korvaan

Älä koskaan pelkää pilata tunnelmaa

Eroottinen ilmapiiri voi tuntua hauraalta tilanteesta riippumatta, mutta todellisuudessa tunnelman rikkominen on vaikeampaa kuin luuletkaan.

Voi tuntua ylivoimaiselta sanoa "en itse asiassa haluakaan tätä" kesken BDSM-leikin. Mutta on äärimmäisen tärkeää, että kerrot tunteistasi – sinä ja kumppanisi saatte kyllä leikistä uudelleen kiinni.

Jos se kuitenkin tuntuu juuri sillä hetkellä liian vaikealta, on tärkeää keskustella asiasta ainakin jälkeenpäin.

Vaikka asian esille ottaminen voi olla kiusallista, avoin ja selkeä viestintä on läheisyyden kulmakivi. Olkaa rehellisiä ja antakaa riittävästi tilaa toistenne reaktioille.

On tärkeää ymmärtää, kuinka uskomattoman vaikeaa paineen alaisena on pitää kiinni rajoistaan.

Alistavana osapuolena sinun on hyvä kiinnittää erityistä huomiota avoimen keskusteluyhteyden ylläpitämiseen ja ehkä kehaistakin alistuvaa osapuolta siitä, että hän asettaa rajoja BDSM-leikillenne.

Joka kerta, kun jostain kieltäytyminen on alistuvalle osapuolelle myönteinen kokemus, hänen on helpompi ottaa tällaiset asiat puheeksi myös tulevaisuudessa.

Nainen, jonka kädet on kahlittu selän taakse

Muistettavaa alistuvalle osapuolelle

Monet pelkäävät olevansa "huono subi", jos eivät myönny kaikkiin ehdotuksiin.

Alistuvana osapuolena olet kuitenkin edelleen itsenäinen, ihmisenä tasa-arvoinen yksilö riippumatta sitä, mitä kumppanisi kanssa leikin tiimellyksessä teeskentelette.

Alistuvan osapuolen rajat, halut ja suostumukset ovat vähintään yhtä tärkeitä kuin alistavan osapuolen rajat, halut ja suostumukset.

Vaikka BDSM-leikin merkeissä voi olla hauskaa purra hammasta ja kärsiä jonkin aikaa kumppanisi nautinnon vuoksi tai antautua täydellisesti kumppanillesi, on tärkeää, että leikki on myös sinun mielestäsi hauska alusta loppuun saakka.

Mies suupallo suussa

Muistettavaa alistavalle osapuolelle

Hallitsevan osapuolen roolin ottaminen voi tuntua mahtavalta, mutta sinun on silti pidettävä joitain asioita mielessäsi BDSM-leikkien ajan:

Jos kumppanisi ilmaisee haluavansa jotain tiettyä asiaa, joka on sinulle täysin tuntematon, on tärkeää, että myönnät olevasi aloittelija.

Uusien juttujen kokeileminen kylmiltään voi olla vaarallista sekä sinulle että alistuvalle osapuolelle. Ota siis selvää oikeasta tekniikasta ja siitä, millaisia riskejä jokainen aktiviteetti pitää sisällään.

Vaikka on tärkeää olla tietoinen omista heikkouksistaan, on aivan yhtä tärkeää uhkua (edes jonkin verran) itseluottamusta.

Eihän asiansa osaava kampaajakaan hihkaise yhtäkkiä "hups!" kesken hiustenleikkuun – se nimittäin tekisi alistuvan osapuolen (kampaajan tapauksessa asiakkaan) olon ikävän epävarmaksi.

Tähtäsitkö vahingossa väärään kohtaan piiskallasi BDSM-leikin aikana? Ajattele sitä "erityisen sadistisena rangaistuksena" ja jatka urhoollisesti eteenpäin (ellei jokin mene pahasti pieleen, jolloin sinun on keskeytettävä leikki ja korjattava tilanne).

Sinun ei tarvitse pitää naamaa heltymättä peruslukemilla tai käyttäytyä täydellisen itsevarmasti – pyri vain pysyttelemään sellaisessa roolissa, joka tuntuu itsestäsi hyvältä ja sopii tilanteeseen.

Mies flogger-piiska kädessään

BDSM-leikin jälkeen

Varsinaisen BDSM-leikin päättyminen ei missään tapauksessa tarkoita, että osapuolten pitäisi hajaantua saman tien tahoilleen.

Voit varmistaa hyvän ja turvallisen kokemuksen molemmille osapuolille lopettamalla leikin hitaasti ja rauhallisesti. Tätä osaa BDSM-leikistä kutsutaan "jälkihoidoksi", ja sen tulisi kuulua jokaiseen sessioon.

Jälkihoitoa voi olla esimerkiksi toistensa syleileminen, hellittely tai muuten vain alistujan roolissa olleesta osapuolesta huolehtiminen.

BDSM-leikin jälkeen tarvittavan jälkihoidon määrä ja laatu on yksilöllistä, joten muista pukea sanoiksi – mieluiten ennen leikkiä tai sen aikana – jos tarvitset tietynlaista jälkihoitoa.

Jälkihoito ja huomiointi

Jotkut haluavat maata pitkään sylikkäin, toiset puolestaan haluavat puhua juuri jakamistaan kokemuksista, ajatuksista ja tunteista. Ja kolmannet taas haluavat kääriytyä vilttiin ja viettää vähän aikaa kaikessa rauhassa ja hiljaisuudessa.

Pitäkää hyvää huolta toisistanne ja muistakaa kannustaa toisianne – niin henkisesti kuin fyysisestikin. Ottakaa toistenne tunteet ja kokemukset huomioon parhaaksi katsomallanne tavalla.

Tyypillinen väärinkäsitys on, että vain alistuva osapuoli tarvitsee jälkihoitoa.

Tosiasiassa BDSM-leikin alistavalla osapuolella on usein suuri tarve hoivata alistuvaa osapuolta ja varmistaa, että tämä on kaikin puolin kunnossa ja että kokemus oli hyvä.

Olit sitten alistuva tai alistava osapuoli, useimmat meistä tarvitsevat jonkinlaisen varmistuksen siitä, että olemme toimineet oikein ja voimme hitaasti palautua leikin jälkeen takaisin "normaalitilaan".

Mies syleilee naista

Leikinjälkeinen alakulo

Pudotus on aina sitä rajumpi, mitä korkeammalle olet noussut.

Intensiivisen BDSM-leikin jälkeisinä päivinä saatat kokea "pudotuksen", joka tässä tapauksessa tarkoittaa esimerkiksi vireystilan, itsetunnon tai mielialan laskemista.

BDSM-leikit vapauttavat aivoissa valtavasti dopamiinia, jota aivot voivat varastoida tietyn ajan. Jossain vaiheessa dopamiini kuitenkin loppuu, minkä jälkeen edessä voi olla pudotus.

Se, miltä pudotus tuntuu ja missä vaiheessa se tapahtuu, vaihtelee paljon. Jotkut eivät koe pudotusta lainkaan, mutta useimmat kokevat jonkinlaisen pudotuksen noin 1–3 päivän kuluttua pitkän ja intensiivisen BDSM-leikin jälkeen.

Pudotus voi tapahtua eri tavoin. Saatat yhtäkkiä epäillä, oliko kokemus kumppanisi mielestä sittenkään mistään kotoisin. Saatat tuntea häpeää siitä, että ylipäänsä halusit sitä. Tai voit tuntea muita tunteita, joita et muuten kokisi.

Tätä kutsutaan "pudotukseksi". Pudotus tunnetaan myös nimellä "subdrop", vaikka myös alistava osapuoli voi kokea sellaisen.

Pudotuksen tunnetta voi lievittää, jos otat yhteyttä kumppaniisi ja pyydät tätä vahvistamaan, että kokemus oli hänelle miellyttävä, että olet hyvä kumppani ja että se, mitä käyt parhaillaan läpi, on täysin luonnollista.

Lisäksi voit keskittyä hetkeksi hemmottelemaan itseäsi: syö lempiruokaasi, käy kuumassa kylvyssä tai kääriydy pehmoiseen peittoon.

Tärkeintä on, että pidät huolta itsestäsi ja muistat, että kyseessä on lyhytaikainen pudotus, joka menee pian ohi.

Nainen istuu ja painaa kasvonsa käsiinsä

Mitä minun pitäisi pitää mielessä, kun suunnittelen BDSM-leikkejä?

Kaikki tämä on syytä ottaa huomioon, kun suunnittelet uudentyyppisiä BDSM-leikkejä.

If you do the crime, you do the time – jos kokeilet intensiivisempiä leikkejä, sinun on hyväksyttävä mahdolliset intensiiviset reaktiot. Kun pidät tämän mielessä suunnitelmia tehdessäsi, olet jo voiton puolella.

BDSM tarjoaa loputtomasti jännittäviä leikkejä, mutta sen riskeihin on suhtauduttava tosissaan – sinun on aina tarkkailtava tilannetta sen varalta, että asiat ovat menossa liian pitkälle.

Mitä paremmin tunnette toisenne, sitä pidemmälle voitte mennä. Ottakaa askel kerrallaan, edetkää varovasti ja oppikaa uusia asioita avoimin mielin, niin varmistatte parhaat BDSM-kokemukset.

Nautinnollisia hetkiä!

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

  Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

  Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  TickHuomiota herättämätön paketti
  TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

  Toimitus

  Turvallinen maksu

  Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

  Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

  Copyright © 2008-2024 Sinful