TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

BDSM-kaulapannat

BDSM-kaulapannoista on moneksi. Ne voivat olla rakastava tapa ilmaista subillesi, että kuulutte toisillenne, tai niitä voi käyttää osana bondage-leikkejä ilman sen kummempaa dominanssielementtiä. Sopivatpa ne myös asusteeksi BDSM-klubille tai täydentämään fetissiasuasi niin bileissä kuin kotioloissakin. Löydät meiltä laajan valikoiman eri materiaaleista valmistettuja kaulapantoja, joista voit valita oman suosikkisi.

Myydyimmät tuotteet

BDSM-kaulapanta kruunaa kaikenlaiset dominanssileikit

Sopii kaikenlaisiin fetissileikkeihin

Kuten alan harrastajat varmasti tietävät, BDSM-kaulapanta on fantastinen tapa näyttää subille kaapin paikka, mutta siinä on kyse myös hellyydestä ja arvostuksen osoittamisesta alistuvalle osapuolelle. Aivan kuten lemmikeilläkin, kaulapanta on merkki omistuksesta, mutta kahden ihmisen välillä omistaminen on symbolista ja sillä on yhdessä sovitut rajat. Samaa tahtia bondagen ja S/M-leikkien yleistymisen kanssa myös BDSM-kaulapantojen suosio on kasvanut kasvamistaan. Fifty Shades of Greyn lyötyä läpi valtavirtaan, koko maailman silmät tuntuvat avautuneen alistusleikeille makuuhuoneen puolella.

Siksi valikoimastamme löytyy monia erilaisia BDSM-kaulapantoja, joista valita. Tarjolla on malleja, jotka sopivat intohimoisiin roolileikkeihin täynnä huumoria ja iloa, mutta myös sellaisia, jotka ovat kuin kotonaan hardcore-sessioissa, joissa dominanssi, alistuminen ja valtaleikit pääsevät kunnolla oikeuksiinsa. Tuotteita valitessamme pyrimme aina siihen, että tarjolla olisi jotain jokaiselle ja kaikenlaisiin tilanteisiin. Halusitpa sitten käyttää kaulapantaa osana sidontaleikkejä esim. kiinnitettynä sidontasettiin, tai vain osoittaaksesi kuuluvasi domillesi, meiltä löydät varmasti sopivan mallin. Tutustu myös body harnesses -valjaisiin, jos panta ei riitä pitelemään kuritonta subiasi.

Millainen BDSM-kaulapanta kannattaa valita?

Jos olet etsimässä ensimmäistä kaulapantaa itsellesi tai kumppanillesi, kannattaa aloittaa aivan perusmallista, jossa ei ole sen kummempia rönsyjä. Yksinkertainen tekonahasta valmistettu BDSM-kaulapanta tuntuu miellyttävältä päällä, näyttää tyylikkäältä eikä rokota lompakkoa liikaa. Aloittelijoille suosittelemme esimerkiksi Obaien tekonahkaista pantaa, joka on varustettu metallisella D-renkaalla, johon voi kiinnittää talutushihnan tai ketjun. Jos pantaan haluaa sijoittaa hieman enemmän, voi myös hankkia aidosta nahasta valmistetun version. Muita suosittuja materiaaleja ovat esim. kumi ja teräs, mutta ne sopivat parhaiten kokeneemmille käyttäjille.

BDSM-kaulapannoissa voi olla myös monenlaisia lisävarusteita, kuten useampia O- tai D-renkaita, joihin voi kiinnittää esim. kahleita; erilaisia tekstejä kuten esim. “Slave” tai “Submissive”; tai niittejä tai piikkejä, jotka ovat joko pelkästään koristeellisia tai sitten niillä pyritään pakottamaan pää tiettyyn asentoon. Kenties kaipaatte kiinteällä talutushihnalla varustettua pantaa tai sellaista, johon on liitetty ketjujen päässä olevat nänninipistimet? Saatavilla on myös lukollisia pantoja, joita subi ei itse saa irrotettua ilman domin lupaa. Tärkeintä on valita sellainen panta, johon molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.

Osta oma suosikkisi Sinful.fi:stä

BDSM-leikkien toteuttaminen vaatii oikeanlaista tunnelmaa ja myös oikeanlaisia varusteita, sillä turvallisuudesta on tärkeää huolehtia. Kun ostat välineet monimuotoiseen erotiikkaan perehtyneestä kaupasta kuten Sinful.fi, voit olla varma siitä, että tuotteet vastaavat niille asetettuja odotuksia sekä laadun että turvallisuuden suhteen. Kaikki kauppamme tuotteet ovat tarkoin valikoituja, jotta asiakkaamme saisivat parhaita mahdollisia kokemuksia niiden avulla. Jos et kuitenkaan ole täysin tyytyväinen ostoksiisi, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.

Sama pätee myös mahdollisiin kysymyksiin koskien tuotteita tai jos kaipaat apua juuri oikeanlaisen löytämiseen. Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme on aina valmiina opastamaan sinua, jotta löydät juuri sinulle sopivimman tuotteen. Otamme myös mielellämme vastaan tuote-ehdotuksia, jos valikoimastamme ei löydy juuri sitä, mitä etsit. Silloin voimme selvittää, voisimmeko ottaa tuotteen meille myyntiin. Tavoitteenamme on aina se, että sinä ja kumppanisi saatte paremman seksielämän tehtyänne ostoksia meillä.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful