TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Yksitoista rabbit-vibraattoria vaaleanpunaista taustaa vastenYksitoista rabbit-vibraattoria vaaleanpunaista taustaa vasten
Oppaat
Copywriter
Päivitetty viimeksi:20/02/2023

Rabbit-vibraattorit – Aloittelijan opas

Sisällysluettelo

Aikoinaan rabbit-vibraattoreissa oli söpöt pupunkorvat (siitä nimikin), ja sauvan varressa myllersivät pyörivät helmet. 

Nykyään rabbiteissa keskitytään enemmän ergonomiseen muotoiluun ja kohdennettuun stimulaatioon, ja siksi uudet mallit tuottavat nautintoa entistäkin tehokkaammin. 

Tämä tarkoittaa myös, että tarjolla on lukemattomia erilaisia malleja ja asetuksia: haluatko esimerkiksi sauvan, joka tekee pyörivää ja kiemurtelevaa liikettä, vai haluatko enemmän valinnanvaraa värinäintensiteetin suhteen? 

Tässä blogissa kerron kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää rabbit-vibraattoreista – ja luonnollisesti olen koonnut myös muutaman tuotesuosituksen sinua varten.

Neljä kirkkaan väristä rabbit-vibraattoria vierekkäin vaaleanpunaista taustaa vasten

Mikä on rabbit-vibraattori?

Rabbit-vibraattori on nerokas yhdistelmä vaginan sisäiseen stimulaatioon suunniteltua dildovibraattoria ja klitoriksen ulkoiseen hyväilyyn tarkoitettua klitorisvibraattoria.

Sekä sisäisten että ulkoisten nautintopisteiden samanaikainen stimulaatio tekee orgasmeista erittäin voimakkaita, ja juuri siksi on helppo ymmärtää, miksi pupusauvat ovat saavuttaneet niin suuren suosion. 

Markkinoilla on paljon erimallisia rabbiteja, joille kaikille on yhteistä se, että ne stimuloivat useita eri alueita samalla kertaa.

Joukko erilaisia rabbit-vibraattoreita vaaleanpunaista taustaa vasten

Sopiiko rabbit-vibraattori minulle? 

Valtavasta suosiostaan huolimatta rabbiteilla on yksi miinuspuoli: kaikki mallit eivät välttämättä sovi kaikkien anatomiaan. 

Kehotyyppi ja kehon koko sekä klitoriksen ja emättimen sijainti toisiinsa nähden voivat joskus tehdä rabbit-vibraattorin käytöstä tavallista hankalampaa. 

Sitä, miten hyvin tuotteen muoto ja malli sopii omaan anatomiaasi, kannattaa tietenkin miettiä kaikenlaisten seksilelujen kohdalla. Se on kuitenkin erityisen tärkeää silloin, kun olet hankkimassa seksilelua, joka on suunniteltu stimuloimaan kahta tai useampaa erogeenistä aluetta samanaikaisesti.

Tästä syystä on tärkeää olla kärsivällinen ja antaa kokeiluille riittävästi aikaa.

Joskus kestää hetken ennen kuin saat uuden lelun toimimaan haluamallasi tavalla. Toisinaan taas lelu tuntuu täydelliseltä heti kättelyssä. 

Monet valmistajat pyrkivät kompensoimaan anatomisia eroja tekemällä vibraattorin varret taipuisiksi, jolloin ne mukautuvat paremmin erilaisten kehojen muotoihin.

Neljä violettia rabbit-vibraattoria vierekkäin vaaleanpunaista taustaa vasten

Koe tarunhohtoinen tuplaorgasmi

Rabbit-vibraattorin toiminta perustuu siis siihen, että lelu stimuloi useita erogeenisiä alueita samanaikaisesti. Juuri tällainen stimulaatio on edellytys kuuluisan tuplaorgasmin saavuttamiselle. Jos olet kiinnostunut kokemaan tuplasti nautintoa, löydät blogistamme myös aihetta käsittelevän artikkelin. Jos olet helposti ylistimuloituva, dildovibraattori tai klitorisvibraattori voi olla parempi valinta, koska ne keskittyvät yhteen alueeseen kerrallaan.

Tutkimuksen mukaan vain 18 prosenttia naisista saa orgasmin pelkästään vaginastimulaatiosta. Luku puhuu selvää kieltä: myös klitoris kaipaa huomiota, ja rabbit-vibraattorin avulla voit varmistaa, että sekin saa osansa.

Kaksi mustaa, yksi valkoinen ja yksi sininen rabbit-vibraattori vierekkäin vaaleanpunaista taustaa vasten

Neljä suosikkipupua

Voit tietenkin lähteä tutkimaan rabbit-vibraattorivalikoimaamme omin neuvoin, mutta jos kaipaat inspiraatiota, seuraavassa esittelen neljä suosikkipupuamme, joiden avulla pääset hyvin alkuun.

Aloittelijan rabbit

Oletko täysi noviisi rabbit-vibraattorien suhteen? Siinä tapauksessa tämä baseks-klassikko on oiva ensipupu. 

Voit helposti vaihtaa 10 värinärytmistä toiseen plus- ja miinuspainikkeilla, jolloin sinulle jää enemmän aikaa keskittyä nautintoon.

Vaaleanpunainen rabbit-vibraattori lasilevyllä vaaleanpunaista taustaa vasten

Uusin ihastuksesi

Jos olet jo harjaantunut rabbit-käyttäjä, tämä Amaysinin kurvikas vibraattori tarjoaa mukavaa vaihtelua vanhoille leluillesi.

Kaareva ergonominen muotoilu istuu täydellisesti käteen, ja sauva on helppo kääntää juuri oikeaan kulmaan.

Violetti rabbit-vibraattori lasilevyllä vaaleanpunaista taustaa vasten

Yksi jokaista, kiitos!

Jos mielit todelliseksi rabbit-asiantuntijaksi, voit napata kolme kärpästä yhdellä iskulla sijoittamalla Sinful Triple Fun -vibraattoriin.

Tämä monitaitoinen sauva tarjoaa tehokasta triplastimulaatiota, joka viimeistään avaa sinulle oven tuplaorgasmien maailmaan.

Viininpunainen seksilelu lasilevyn päällä vaaleanpunaista taustaa vasten

Aina luotettava valinta

Myönnetään – tämän lelun nimessä ei puhuta pupuista, MUTTA se toimii tismalleen samalla tavoin kuin rabbit-vibraattori. 

Kun otat Miss Bi -vibraattorin tiimiisi, pääset nauttimaan voimakkaista värinöistä ja leveästä, mukavasti täyttävästä varresta. 

Lisäksi lelussa on kaksi moottoria, joiden avulla voit ohjata ulko- ja sisäosia erikseen.

Violetti-valkoinen rabbit-vibraattori lasilevyllä vaaleanpunaista taustaa vasten

Se oikea juuri sinulle

Siinä olivat meidän suosikkimme! Löydät ne kaikki ja paljon muita ihanuuksia täältä.

Toivottavasti löydät juuri sinulle sopivan rabbitin.

Nautinnollisia hetkiä!

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful