Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
 • Huomiota herättämätön paketti
 • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Seksileluja pöydällä peilien päälläSeksileluja pöydällä peilien päällä
Oppaat
Sexual Wellness Specialist
Päivitetty viimeksi:22/04/2022

Tuplasti nautintoa

Orgasmeja on monenlaisia. Olet ehkä kuullut klitorisorgasmeista, G-pisteorgasmeista, squirting-orgasmeista ja anaaliorgasmeista.

Mutta oletko koskaan kuullut tuplaorgasmista eli yhdistelmäorgasmista?

Tuplaorgasmi on ihan oikea juttu – itse asiassa aika mahtava sellainen – ja sen tavoittelu voi olla äärimmäisen nautinnollinen kokemus.

Lue lisää ja katso, millaisiin seksileluihin sinun kannattaa sijoittaa, kun tavoitteenasi on yhdistelmäorgasmi!

Vaaleanpunainen naisten seksilelu peilin päällä

Tuplaorgasmi

Tuplaorgasmi eli yhdistelmäorgasmi on orgasmi, joka tapahtuu, kun useita erogeenisiä alueita stimuloidaan samanaikaisesti. Tyypillisesti nämä alueet ovat klitoris ja vagina.

Useimpien naisten kohdalla pelkkä vaginan stimulointi ei riitä orgasmin saamiseen. Itse asiassa yli 80 prosenttia naisista kertoo tarvitsevansa myös muunlaista stimulaatiota – ja se on paljon se! Meidän on yksinkertaisesti kiihotettava myös klitorista saavuttaaksemme kliimaksin.

Miten voin saada tuplaorgasmin?

Voit aloittaa stimuloimalla vaginaasi sieltä, missä kosketus tuntuu parhaalta (useimmilla tämä kohta on emättimessä navan puolella noin 2–5 cm syvyydessä sijaitseva, hieman epätasaisen tuntuinen alue, jota koskettamalla stimuloit todellisuudessa klitoriksen takaosaa). Kannattaa myös kokeilla, olisiko jokin toinen kohta vaginassasi sitäkin herkempi.

Kokeile sitten, miltä klitoriksen samanaikainen kiihottaminen tuntuu.

Jos jatkat kliimaksiin asti, saatat huomata, että orgasmisi on voimakkaampi, kestää pidempään ja tuntuu tavallaan “syvemmältä” kuin silloin, kun stimuloit vain klitorista.

Onnittelut – olet kokenut tuplaorgasmin!

Erilaisia naisten seksileluja pienten peilien päällä

Muita vaihtoehtoja

Ei ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa saada orgasmi. Jos siis olet utelias, kokeile ihmeessä, miltä muiden erogeenisten alueiden samanaikainen kiihottaminen tuntuu.

Saatat esimeriksi nauttia anuksen stimuloinnista, ja jos niin on, saat siitä jälleen yhden erogeenisen alueen hemmoteltavaksesi.

Voit stimuloida anusta ja vaginaa tai anusta ja klitorista – tai kaikkia kolmea samanaikaisesti, jos todella haluat nähdä tähtiä.

Onko olemassa erityisesti tuplaorgasmin tavoitteluun sopivia seksileluja?

No todellakin on!

Seuraavaksi esittelen sinulle muutaman näppärän lelun, jotka on kuin luotu tähän tarkoitukseen.

 1. Voit aivan hyvin käyttää myös käsiäsi, suihkupäätä tai jotain ihan muuta – sinä tiedät, mikä toimii!

Supersuosittu rabbit-vibraattori

Vanhat kunnon rabbit-vibraattorit, kuten Amaysin Curvy, ovat yhdistelmäorgasmien asiantuntijoita, ja ehkä juuri siksi tämäntyyppisistä seksileluista on tullut melkeinpä jokaisen yöpöydänlaatikon perusvaruste ympäri maailman.

Rabbit-vibraattorissa on kaareva varsi, joka täyttää vaginan mukavasti ja stimuloi ihanalla värinällään. Käyrä muoto on erityisen kätevä silloin kun yrität tähdätä emättimen etuseinässä piileksivään G-pisteeseen.

Ulkoinen vibraattoriosa – eli pupun “korvat” – laskeutuu luontevasti klitorikselle, joka sekin saa oman osansa stimuloivasta värinästä.

Voit pitää vibraattorin paikallaan ja siirtyä itse sopivaan kulmaan tai liikuttaa sauvaa rytmikkäästi ihan sen mukaan, mikä sopii sinulle parhaiten.

Sekä sauva että klitoriskiihotin kannattaa liukastaa vesipohjaisella liukuvoiteella, kun haluat varmistaa mahdollisimman nautinnollisen elämyksen.

Violetti rabbit-vibraattori useiden peilien päällä

Setti sisäiseen ja ulkoiseen käyttöön

Tyylikkään musta Sinful 2-in-1 kiihotinkuula ja klitorisvibraattori tekee vaginan ja klitoriksen samanaikaisen stimuloinnin todella helpoksi.

Aseta kuula vaginaan seistessäsi, istuessasi tai maatessasi ja hemmottele klitorista ihanasti värisevällä vibraattorilla, joka toimii myös kiihotinkuulan kaukosäätimenä!

Fiksua, vai mitä?

Tämä setti on loistava valinta pariskunnille. Anna kaukosäädin kumppanisi haltuun ja pyydä häntä ohjaamaan värinän voimakkuutta ja kestoa puolestasi.

Naisten mustat seksilelut peilien päällä

Klassikko uudella twistillä

Nosta nautintosi toiseen potenssiin!

baseksin ladattava rabbit-anaalivibraattori näyttää ensi silmäyksellä klassiselta pupuvibraattorilta. Mutta siinä missä tavallisessa rabbitissa on klitorista kiihottavat pupunkorvat, tässä anaalivibraattorissa on kapea ja pehmeä sauva, joka on suunniteltu anuksen stimulointiin.

Levitä sauvalle runsaalla kädellä anaalikäyttöön tarkoitettua liukuvoidetta helpottaaksesi sen asettamista sisään. Voit myös käyttää pienempää sauvaa ulkoisesti välilihan ja anuksen alueella samalla kun kiihotat vaginaa paksummalla sauvalla. Molemmat sauvat värisevät, joten ne tarjoavat yhdessä roppakaupalla hekumallista stimulaatiota.

Violetti seksilelu peilien päällä

Täydellistä seksilelua ei ole olemass… vai onko?

Odotatko sinäkin innolla pääseväsi kokeilemaan uusia paineaaltokiihottimia? Kun tavoitteenasi ovat tuplaorgasmit, LELO Enigmaa parempaa seksilelua on vaikea kuvitella.

Paitsi että Enigman kaunis design miellyttää silmää, se on myös erittäin antelias rakastaja.

Samalla kun Enigman kaareva sauva kiihottaa vaginaasi taivaallisella värinällään, kiihottimen toisen pään herkulliset paineaallot hellivät klitoristasi.

Ja tämä jos mikä on resepti varpaita kipristeleviin tuplaorgasmeihin.

Vaaleanpunainen naisten seksilelu peilin päällä

Kauko-ohjattava Sinful Triple Teaser -vibraattori

Jos haluat kiihottaa anusta, klitorista ja vaginaa samanaikaisesti, ratkaisu on kauko-ohjattava Sinful Triple Teaser.

Tässä pienessä mustassa lelussa on kaareva dildo, joka asetetaan vaginaan, ja kapeampi tappi anuksen stimulointiin.

Kun molemmat osat ovat paikoillaan, lelun etupää osuu juuri sopivasti klitoriksen alueelle, jonka jälkeen sinun tarvitsee vain napsauttaa värinät päälle ja keskittyä nautintoon.

Triplatiiseri kutkuttelee kehosi herkimpiä alueita samanaikaisesti, ja lopputuloksena voit saada todella tajunnanräjäyttäviä orgasmeja.

Mustia naisten seksileluja peilin päällä

Kaikki orgasmit ovat hyviä orgasmeja

Ei ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa saada orgasmi. Orgasmien ei myöskään tarvitse aina tuntua samanlaisilta.

Tuplaorgasmi voi olla fantastinen kokemus, mutta niin on klitorisorgasmikin.

Paras (ja ehkä pyytämätön) neuvoni on ottaa ilolla vastaan kaikki orgasmit, jotka saat, ja keskittyä nautintoon ison O:n jahtaamisen sijasta.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

  Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

  Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  Huomiota herättämätön paketti
  Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

  Toimitus

  Turvallinen maksu

  Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

  Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

  Copyright © 2008-2024 Sinful