TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
 • TickHuomiota herättämätön paketti
 • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kuusi erilaista sisäistä stimulaattoria kimaltelevaa taustaa vastenKuusi erilaista sisäistä stimulaattoria kimaltelevaa taustaa vasten
Oppaat

Seksilelut vaginaaliseen käyttöön

Sisällysluettelo

Suurin osa naisista saa orgasmin klitorista stimuloimalla. Pikkuinen nautinnon helmi on täynnä tuntoherkkiä hermopäätteitä, joiden stimuloiminen johtaa ihanaan laukeamiseen, kun orgasmi vihdoin vyöryy ylitsesi.

Mutta myös vaginaan tutustuminen voi avata nautinnon portit moniin kiihottaviin kokemuksiin.

Lue lisää täältä ja opi enemmän siitä, millä seksileluilla saat juuri haluamasi kaltaista stimulaatiota.

Tutustu vaginaasi

Jos et ole aiemmin tervehtinyt sukuelimiäsi kunnolla, on jo hyvä aika tutustua. Ota klassiseen tapaan peili esiin, istuudu mukavasti sen eteen ja tutki salaisia sopukoitasi.

Klitoriksen, sisäisten ja ulkoisten häpyhuulien sekä virtsa-aukon lisäksi löydät vulvan alueelta emättimen eteisen. Alueella on lukuisia tuntoherkkiä hermopäätteitä, jotka reagoivat kosketukseen.

Vaikka itse emätin ei olekaan yhtä tuntoherkkä kuin klitoris, sen stimulointi voi tuntua todella hyvältä.

Ehkä nautit työntöliikkeistä emättimen perimmäisiä sopukoita vasten tai nautit enemmän tuntumasta vaginan etuseinämässä.

Voit toki kokeilla sormin, mikä tuntuu parhaimmalta, tai voit ottaa seksilelut mukaan leikkiin. Löydät monia eri malleja, jotka on suunniteltu varta vasten vaginaaliseen nautintoon.

Neljä kappaletta naisten seksileluja

Minkälaisia leluja sitten on?

Malleja ja muotoja on vaikka minkälaisia, joten valinnanvaraa vaginaaliseen stimulaatioon riittää. Aion esitellä kourallisen erilaisia tuotteita, jotta pääsisit helposti alkuun tutkimusmatkallasi.

Klassikko

Klassinen valinta vaginaalisiin nautintoihin on aidonkaltainen dildo. Siitä on muodostunut lähestulkoon synonyymi seksileluille, eikä se vieläkään ole poissa muodista.

Luonnollisen oloiset tekopenikset todellakin muistuttavat usein aitoja peniksiä. Niitä löytyy kaiken värisiä, kokoisia ja tuntuisia, mutta muotonsa ne ovat lainanneet tosielämän monimuotoisilta lemmenseipäiltä.

Dildon päästä löytyy usein erottuva terska ja pintaa koristaa pulleat suonet. Monissa malleissa on myös kivekset.

Eli jos aito asia saa sinut syttymään, klassinen dildo on varma valinta.

Vaalen ihon värinen aidonkaltainen dildo

Intensiivinen

Joillakin naisilla on erityisen tuntoherkkä kohta emättimessä, jota kutsutaan usein nimellä G-piste. Tieteellisesti ei olla voitu todistaa, että kaikilla naisilla olisi sellainen.

Eli sinussa ei ole mitään vikaa, jos et ole "löytänyt" sitä, tai jos intensiivinen stimulaatio ei tunnukaan nautinnolliselta.

Mutta jos käykin niin, että emättimen etuseinämästä löytyvän, tuntoherkän alueen stimulointi tuntuu hyvältä, kannattaa tutustua G-pistevibraattoreihin, jotka stimuloivat ihanan intensiivisesti.

Vaaleanpunainen G-pistevibraattori

Kauko-ohjattava

Jos haluat nauttia huolettomasti ilman käsiä, tai kutsut mielelläsi kumppanisi mukaan tuhmiin leikkeihin, kauko-ohjattava kiihotinkuula voisi olla sinun juttusi.

Värisevä kuula asetetaan emättimeen, ja sinä tai kumppanisi ohjaatte värinöiden intensiteettiä (useimmiten) langattomalla kaukosäätimellä.

Kiihotinkuula on monipuolinen lelu sekä makuuhuoneeseen että leikkeihin julkisilla paikoilla. Se on kooltaan usein kompakti, ja sopii usein myös aloittelijoille.

Sininen kiihotinkuula ja kaukosäädin

Kaareva

Houkutteleeko pehmeät kurvit ja käyrä varsi? Siinä tapauksessa kaareva malli on kuin valettu sinua varten.

Voit helposti ohjailla tuotetta oikeaan kulmaan, niin että se osuu juuri siihen kohtaan, missä se tuntuu ihanimmilta.

Käyriä dildoja ja vibraattoreita on monenlaisia; aidonkaltaisia, neutraaleja ja muotoilultaan hyvinkin moderneja.

Vaaleansininen G-pistevibraattori

Kohdistettua stimulaatiota

Lasinen tai metallinen dildo on täydellinen valinta jokaiselle, joka nauttii kiinteästä tuntumasta ja kohdistetuta stimulaatiosta.

Materiaali on tavallisesti hieman painavampaa ja niiden kiinteä, sileä pinta osuu helposti kohdilleen.

Joidenkin mielestä ajatus kovasta lelusta voi tuntua epämiellyttävältä, mutta monet lasileluun hurahtaneet julistavat: "Once you go glass, you never go back".

Lasidildo

Värisevä

Kiihottavat värinät antavat oman ihanan mausteensa vaginaaliseen stimulaatioon.

Värinät tuovat lisää ulottuvuuksia tuntumaan, ja se tekee kokemuksesta monien mielestä entistäkin nautinnollisemman.

Värisevää dildoa voi kaiken hyvän lisäksi käyttää myös klitoriksen kiihottamiseen, joten voit vaihdella sisäisen ja ulkoisen stimulaation välillä.

Värisevä dildo aaltomaisella pinnalla

Vaginasi on ainutlaatuinen

Emättimen stimulointiin ei ole oikeaa tai väärää tapaa, kunhan se tuntuu hyvältä.

Aivan niin kuin kasvosi, sormenjälkesi ja DNA:si, myös emättimesi on aivan ainutlaatuinen, ja erilainen kuin muilla. On parasta selvittää ihan kaikessa rauhassa, minkälainen stimulaatio lähettää sinut nautinnon maailmaan, joten ole kärsivällinen, utelias ja hellä vartaloasi kohtaan.

Hyviä nautintohetkiä!

Realistinen dildo ja sininen kauko-ohjattava kiihotinkuula kimaltelevaa taustaa vasten

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

  Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

  Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  TickHuomiota herättämätön paketti
  TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

  Toimitus

  Turvallinen maksu

  Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

  Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

  Copyright © 2008-2024 Sinful