TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Värisevät Dildot

Unelmoitko aidonkaltaisesta dildosta, joka kaiken muun hyvän lisäksi vielä väriseekin? Värisevä dildo on juuri mitä etsit. Niitä on saatavilla monenkokoisina ja -muotoisina, mutta useimmiten ne ovat aidonkaltaisesti muotoiltuja eli niissä on erottuva terska ja varren suonet. Hemmottele itseäsi tai kutsu kumppanisi mukaan leikkiin, sillä värisevät dildot tarjoavat tehokasta värinää, joka tuo takuulla uuden ulottuvuuden nautintoosi.

Värisevät dildot kiihottavat vieläkin enemmän

Värisevä dildo tuo ihanaa lisää leikkeihin

Silloin kun haussa on uusi dildo - olipa kyse sitten aivan ensimmäisestä sellaisesta tai kenties laajemman kokoelman uudesta tulokkaasta - voi olla vaikeaa löytää se itselle kaikista paras vaihtoehto. Monilla naisilla on vaikeuksia saada orgasmia pelkällä penetraatiolla, mikä on perinteisen dildon ominta alaa. Jos orgasmin saaminen yksinomaan penetraation avulla tuntuu hankalalta, värisevä dildo tavallisen sijaan voi olla paras mahdollinen valinta.

Värisevä dildo nimittäin omaa pitkälti samat ominaisuudet kuin tavallinenkin versio, mutta lisäksi se tarjoaa kiihottavaa värinää, joka vie leikit aivan uudelle tasolle. Joillekin naisille värinä on parhaimmillaan osuessaan G-pisteelle, sillä sitä kautta voi saada syviä ja intensiivisiä G-pisteorgasmeja, ehkä jopa ensimmäistä kertaa. Toisille värinä on parhaimmillaan osuessaan klitorikselle esim. erillisen ulokkeen välityksellä. Sykkivien värinöiden aiheuttama stimulaatio tuo lelun käyttöön ihanan, uuden ulottuvuuden.

Koe uudenlaista nautintoa

On varsin harvinaista, että eri orgasmit tuntuvat samanlaisilta. Joinakin päivinä ne ovat pitkiä, kevyitä ja vyöryvät ylitse kuin pehmeät aallot. Toisina päivinä ne ovat voimakkaita, räjähtäviä ja odottamattomia. Vaikka sinulla olisikin yleensä ihan hyvä käsitys siitä, miten orgasmin saa aikaan, eivät samat temput välttämättä toimi joka kerta. Joskus orgasmin saaminen käy helposti ihan vaikka vain oman käden avustuksella, kun taas toisinaan apuvälineet ovat ehdoton vaatimus.

Tämä onkin se kohta, jossa värisevä dildo tulee kuvaan mukaan. Vaikka kyse on seksilelusta, jota useimmiten käytetään penetroivaan itsetyydytykseen, värinänsä vuoksi se soveltuu muuhunkin. Kokeile käyttää sitä vulvan alueella ilman penetraatiota ja nauti sen värinästä klitoriksella ja alueen muilla tuntoherkillä hermopäätteillä, joita löytyy niin häpyhuulista kuin koko vulvan pituudelta. Kokeile, miten erilaisilta klitorisorgasmit tuntuvat verrattuna emätinorgasmeihin.

Vietä tuhmia hetkiä myös makuuhuoneen ulkopuolella

Tästä kategoriasta löydät monenlaisia väriseviä dildoja, joista moni on kaiken muun hyvän lisäksi vesitiivis. Toisin sanoen sellaisen valitessasi sinun ei tarvitse rajoittaa nautinnon hetkiä makuuhuoneen puolelle tai muihin kuiviin tiloihin. Sen sijaan voit ottaa uuden parhaan kaverisi mukaan suihkuun tai lämpimään kylpyyn ja nauttia sen stimuloivasta hyväilystä samalla kun vesi rentouttaa vartaloasi ihanasti. Jos valitset imukuppidildon, voit myös kiinnittää sen suihkun sileille laatoille ja nauttia siitä ilman käsiä tai kiinnittää dildon valjaisiin.

Jos haluat maustaa kokemusta entisestään, voit kutsua kumppanisi leikkiin mukaan, jolloin luvassa on todella kuuma suihku- tai kylpykokemus. Anna värisevä dildo kumppanisi käsiin ja antaudu hemmoteltavaksi. Nauttikaa yhdessä ihanan intiimistä ja kiihkeästä hetkestä, jonka aikana voitte oppia aivan uusia puolia toisianne kiihottavista asioista. Tästä kategoriasta löydät varmasti juuri sinulle sopivan tuotteen, jonka avulla voit toteuttaa aistilliset fantasiasi ja lisätä arkeen parasta mahdollista nautintoa.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful