TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Teräsdildot

Teräsdildot näyttävät samaan aikaan alkuvoimaisilta ja hienostuneilta. Ne huokuvat sekä korkeaa laatua että äärimmäistä kestävyyttä. Käyttökokemukseltaan ne vastaavat pitkälti lasidildoja. Teräksestä valmistettuja dildoja voi lämmittää tai viilentää helposti ja nopeasti ennen käyttöä. Ne ovat parhaimmillaan silikonipohjaisen liukuvoiteen kanssa.

Teräsdildot sopivat erinomaisesti laatutietoisille nautiskelijoille

Mikä erottaa teräsdildot tavallisista?

Kun puhutaan dildoista, useimmille tulee ensimmäisenä mieleen ihonväriset, pehmeät dildot, jotka on valmistettu muovista, kumista tai silikonista. Niillekin on ilman muuta paikkansa, mutta tarjolla on paljon muutakin kuin niitä kaikista perinteisimpiä versioita. Monet modernit dildot ovat muodoltaan abstraktimpia ja värivalikoimaakin löytyy niin paljon kuin kuvitella saattaa. Niinpä dildoja on saatavilla suonilla tai ilman, imukupilla, värisevinä versioina (jotka myös dildovibraattoreina tunnetaan) ja kokojakin löytyy ohuista ja lyhyistä versioista todella pitkiin ja paksuihin sauvoihin asti. Toisin sanoen tarjolla on jotain jokaiselle.

Vaan entäs sitten teräsdildot? Koska sellaisiakin on nimittäin saatavilla. Eroavatko ne jotenkin erityisesti muista dildoista? Vastaus on kyllä ja ei. Niiden käyttötarkoitus on aivan sama kuin muidenkin dildojen, eli vaginaalinen tai anaalipenetraatio. Mutta verrattuna esim. silikonidildoon, teräsdildon kanssa ei tarvitse miettiä, millaista liukuvoidetta käyttäisit. Se nimittäin kestää kaikenlaiset liukuvoiteet vesipohjaisista silikonipohjaisiin ja vielä öljypohjaisiinkin. Vaan se ei suinkaan ole metallisten dildojen ainoa hyvä puoli.

Metalliset dildot ovat monipuolisia

Teräsdildot muistuttavat ominaisuuksiltaan pitkälti lasidildoja siinä mielessä, että molemmat materiaalit ovat kovia ja kestäviä, mutta teräs on näistä kahdesta selvästi painavampaa. Molempiin pätee kuitenkin se, että niitä voi käyttää monenlaisiin lämpötilaleikkeihin. Ensi alkuun ajatus kylmästä teräksestä voi tuntua hyytävältä, mutta monet nauttivat siitä pienestä shokista, jonka se saa aikaan kiihotuksesta kuumilla ihoalueilla. Teräs myös lämpenee nopeasti vartalonlämpöiseksi, joten vaikka olisit viilentänyt metallisen dildon etukäteen jääkaapissa, ei se pysy kylmänä kovin kauaa saatuaan ihokosketuksen. Sitä voi myös lämmittää etukäteen vesihauteessa, jolloin se tuntuu miellyttävän lämpimältä heti ensikosketuksesta asti. Muista kuitenkin, ettet viilennä tai lämmitä sitä liikaa, ja testaa aina lämpötila ensin esim. käsivarren iholle.

Teräsdildojen muoto on myös huomion arvoinen, sillä monesti niissä on juuri täydellinen kaarre G-piste- tai eturauhasstimulaatiota varten. Naisen G-piste ja miehen eturauhanen ovat sellaisia alueita, jotka vaativat jämäkkää stimulaatiota, jotta orgasmin saaminen on mahdollista. Siksi metallinen G-pistedildo onkin aivan erinomainen valinta, jos tämän tyyppinen stimulaatio kiinnostaa.

(Seksi)elämän pituinen investointi

Tuntuuko ajatus muovituotteiden hankkimisesta vähän ahdistavalta mahanpohjassa? Muovilla on aina parasta ennen -päivä, ja monet pyrkivät välttämään sen käyttöä jo ihan ympäristön ja ilmaston vuoksi. Jos nämä asiat mietityttävät sinuakin, teräsdildoon voit investoida hyvällä omallatunnolla. Jos pidät siitä hyvää huolta, eli säilytät sitä turvassa kolhuilta ja puhdistat ja kuivaat sen huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen, se kestää käyttöä eliniän (ja pitempäänkin) riippumatta siitä, kuinka usein sitä käytät. Sitä on käytännössä mahdotonta “käyttää loppuun”, joten kyseessä on kaikin puolin kestävä ostos.

Kannattaa pitää mielessä myös se, että metalliset dildot voivat olla aivan fantastinen investointi seksielämääsi. Saat huikean tyylikästä designia, jota on helppoa käyttää ja josta huolehtiminen on yksinkertaista, ja se voi vieläpä tyydyttää sinut niin vaginaalisesti kuin anaalisestikin. Sen avulla voi tuoda leikkeihin monenlaista vaihtelua ja sitä voi käyttää niin yksin kuin yhdessä kumppanin kanssa. Valitse siis oma suosikkisi ja klikkaa se kotiin, sillä sitä päätöstä et takuulla tule katumaan.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful