Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Pari makaa lähekkäin sängyssä kynttilöiden ympäröimänäPari makaa lähekkäin sängyssä kynttilöiden ympäröimänä
Seksuaalinen hyvinvointi
Content Specialist
Päivitetty viimeksi:30/11/2023

Tantra - Luo syvempi yhteys kumppaniisi

Nyky-yhteiskunta on kiireinen, tavoitehakuinen ja suurelta osin mieleen keskittyvä. Tämä näkyy myös makuuhuoneessa: monilla pareilla on tavoitteena mahdollisimman nopea orgasmi sen sijaan, että he pyrkisivät luomaan syvällisemmän yhteyden kumppaniinsa.

Tätä mieltä on myös tantraopettaja Maxinne Björk.

Hän suosittelee hidastamaan tahtia, aktivoimaan koko kehon ja sen kaikki aistit – ja kiinnittämään enemmän huomiota itse prosessiin kuin sen tulokseen.

Yksi hyvä keino on tutustua tantran kiehtovaan maailmaan!

Lähikuva parista, joista toinen kutittaa toisen kaulaa höyhenkutittimella

Mitä on tantra?

Usein luullaan, että tantrassa on kyse vain seksistä.

Se ei ole totta!

Maxinne Björk selittää:

"Tantra on kokonaisvaltainen henkinen polku, jonka tavoitteena on kehittää itseään myönteiseen suuntaan ja saavuttaa valaistuminen erilaisten elämäntapojen ja käytäntöjen avulla. Se on tapa elää syvemmässä yhteydessä kaikkeen siihen, mitä maailmalla on tarjottavanaan."

Maxinne Björk kertoo, että tantran taustalla olevan filosofian mukaan kaikilla asioilla on jumalallinen luonne. Tämä tarkoittaa, että mitään ei kielletä tai tukahduteta. Sen sijaan tavoitellaan täydellistä yhteyttä kaikkeen olemassa olevaan.

"Tantrassa keskitytään ymmärtämään ja hyödyntämään maailmankaikkeuden energioita sekä sisällämme että ympärillämme. Pohjimmiltaan tantra opettaa meille, että kaikki asiat ovat yhteydessä toisiinsa. Tämä on myös tantraseksin perusta", Maxinne Björk sanoo.

Sanskritin kielen sana Tantra tarkoittaa kirjaimellisesti kudelmaa (kangaspuissa) tai "laajentumista". Se juontaa juurensa sanoista:

TAN - "venyä, laajentua", mikä voi viitata ajatukseen ymmärryksen laajentamisesta ja tietoisuuden uusien tasojen saavuttamisesta

TRA - "pelastaa", joka voidaan ymmärtää "työkaluksi" tai "välineeksi". Sana kuvaa menetelmiä, käytäntöjä ja tekniikoita, joita käytetään tiedon ja tietoisuuden laajentamiseen.

Henkilö istuu lattialla alusvaatteisillaan palavien kynttilöiden ympäröimänä.

Laatikollinen tantratyökaluja

Jos haluat kurkistaa tantran lumoavaan maailmaan, meiltä löydät juuri tähän tarkoitukseen sopivan setin. Sinful Tantra Seksilelupakkaus, joka on tehty yhteistyössä Maxinne Björkin kanssa, auttaa sinua löytämään uudenlaisen läheisyyden tason.

Pakkaus on täynnä huolellisesti valikoituja tuotteita, jotka stimuloivat aistejasi: silmänaamio, höyhenkutitin, satiinikahleet, flogger-piiska, hierontaöljy, vesipohjainen liukuvoide, lasidildo, metallinen anustappi ja eteerinen ylang-ylang-öljy.

Tantrapakkauksemme on suunniteltu leikkisään tutkimiseen. Mukana tuleva kirjanen kannustaa oppimaan uutta, tekemään löytöjä ja sukeltamaan syvälle intiimeihin yhteyksiin.

"On tärkeää muistaa, että sinun ei tarvitse ymmärtää kaikkea tätä tai edes uskoa siihen nauttiaksesi laatikon tuotteista ja saadaksesi mielekkään ja antoisan kokemuksen. Voit aivan hyvin valita vain ne osat, jotka sopivat sinulle, ja jättää loput pois", Maxinne Björk muistuttaa.

Sinful Tantra Seksilelupakkaus

Jos haluat oppia lisää tantrasta ja fantastisesta Sinful Tantra Seksilelupakkauksesta, katso tämä video, jossa Maxinne Björk keskustelee aiheesta entisen kumppaninsa, Conscious Intimacy Coach Manuele Paradison kanssa.

Toivotamme sinulle monta nautinnollista tuntia täynnä syvää yhteyttä, aistillisuutta ja läheisyyttä!

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

    Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

    Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Huomiota herättämätön paketti
    Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

    Toimitus

    Turvallinen maksu

    Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

    Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

    Copyright © 2008-2024 Sinful