Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Mies ja nainen koskettavat toistensa kasvoja silmät kiinniMies ja nainen koskettavat toistensa kasvoja silmät kiinni
Oppaat
Content Specialist
Päivitetty viimeksi:14/11/2023

Täydellinen treffi-ilta: löydä oikeat alusasut ja lelut

Sisällysluettelo

Sylillinen alusvaatteita ja kourallinen seksileluja

Valmistaudu tekemään muistiinpanoja, sillä nämä vinkit haluat painaa mieleesi!

Meiltä löydät täydellisen yhdistelmän nautinnolliseen yhdessäoloon, oli mielessäsi sitten romanttinen illanvietto, kinky seikkailu, mukava kotoilu tai leikkisä tutkiskelu.

Vaikka uskommekin vakaasti, että oma valloittava persoonallisuutesi on kaikkien onnistuneiden treffien A ja O, viettelevät alusvaatteet ja tuhmat lelut eivät ainakaan ole haitaksi.

Sekoita siis suosikkidrinkkisi, ota rento asento ja valmistaudu ahaa-elämyksiin: seuraavassa kerromme nimittäin, miten oikeat alusvaatteet voivat tehdä hyvistä treffeistä mahtavat – ja miten oikealla lelulla voi loihtia mahtavista treffeistä unohtumattomat!

Romanttiset treffit – rakkaus, intohimo ja viettelyn taito

Punaiset alusvaatteet, punainen vibraattori ja ruusun terälehtiä
Huokailevista kuiskauksista ja synkronoiduista sydämenlyönneistä syntyy täydellinen soundtrack
icon

Mikä olisikaan romanttisempaa kuin intiimi kynttiläillallinen? Koristele strategiset paikat ruusun terälehdillä ja valitse soittolistalle hitaita, ajattomia rakkauslauluja – klassikot ovat aina takuuvarma valinta.

Panosta viehättäviin pitsialusvaatteisiin ja valitse väriksi joko aistillinen punainen tai kohtalokas musta. Lisämaustetta tuo pieni ja sievä klitorisvibraattori, joka sopii täydellisesti sinun ja kumppanisi väliin.

Luo intohimoista tunnelmaa pehmeällä valaistuksella, tuoksukynttilöillä ja viettelevällä musiikilla.

Täydellinen yhdistelmä romanttisille treffeille on punainen pitsinen alusvaatesetti, bullet-vibraattori ja vesipohjainen liukuvoide.

Uusia ulottuvuuksia luotaavat treffit – astu anaalileikkien maailmaan

Mustat pikkuhousut, joiden ympärillä on anaaliseksileluja
Ultimaattinen kokeiluilta täynnä hemmottelua ja leikkisiä nautintoja
icon

Kokeile jotain uutta ja katso, miten hienosti peppulelut ja haarattomat alushousut sopivat yhteen.

Etene hitaasti: kokoa soittolista täyteen erityisen vietteleviä kappaleita ja ota esiin aloittelijoille tarkoitettu anaalisetti.

Maailma on täynnä jännittäviä vaihtoehtoja, olit sitten kokenut bootylogi tai vasta aloittelija anaalinautintojen maailmassa.

Intiimi seikkailu voi muuttua aistilliseksi tutkimusretkeksi, joka tuo teidät lähemmäksi toisianne ja tekee tavallisesta treffi-illasta taatusti ikimuistoisen nautintohetken.

Kun persikkasi on treffien päätähti, valitse haarattomat alushousut ja aloittelijoille sopiva anaalilelusetti. Jotta kokeilut sujuisivat mahdollisimman mukavasti, varustaudu myös rentouttavalla anaalisuihkeella ja anaaliliukuvoiteella.

Tuhmat treffit – seksikäs pikku salaisuus

Viininpunaiset alushousut, vibraattori ja orgasmigeeli.
Kiellettyjen leikkien lumo – jännittävä luku unohtumattomassa seikkailussanne

Lisää treffeihinne yllätyselementti huomaamattomalla alushousuvibraattorilla, jota voi käyttää yhtä hyvin niin kotona kuin kaupungillakin. Sujahda alusvaatelaatikkosi seksikkäimpiin hepeniin, sujauta kaukosäädin kumppanisi käteen – ja voilà!

Voitte harrastaa leikkisää kiusoittelua koko illan ajan ja valmistautua yhdessä kuumaan finaaliin.

Riippumatta siitä, nautitteko kutkuttavasta surinasta sisätiloissa vai seikkailetteko ulkona, seksikäs salaisuus on vain teidän tiedossanne.

Tavanomaista tuhmemmille treffeille suosittelemme takaa avoimia alushousuja, alushousuvibraattoria ja orgasmigeeliä kirsikaksi kakun päälle.

Leikkisät treffit – jälkiruoka kahdelle

Karkkialusvaatteet, nopat ja vaaleanpunainen dildo
Leikkisiä printtejä, iloisia värejä ja syötäviä alusvaatteita – tätä iltaa ette unohda koskaan
icon

Jos suunnittelet leikkisämpää treffi-iltaa, valitse alusvaatteet, joissa on jokin juju: leikkisä printti, iloiset värit tai vaikkapa syötävä materiaali! Yhdistä ne yhtä leikkisiin ja värikkäisiin leluihin. Tärkeintä on pitää tunnelma kepeänä ja energia korkealla.

Haastakaa toisenne tuhman pelin merkeissä, älkääkä pelätkö kilpailla keskenänne. Muistakaa varata voittajalle pieni makea palkinto!

Huipentakaa ilta makeaan herkkuun, kuten jaettuun pirtelöön tai muuhun herkulliseen jälkiruokaan. Ja kuka tietää? Ehkä päädyt itse jälkiruoaksi...

Täydellinen leikkisä yhdistelmä on karkkirintaliivit ja karkkistringit, hauska noppapeli ja värikäs jelly-dildo.

Mukavat kotoilutreffit – lämpimistä haleista huipulle

Sininen chemise, sauvavibraattori ja geeli.
Helliä hyväilyjä, vietteleviä kuiskauksia ja lämpimiä syleilyjä

Kaatakaa lasilliset hyvää viiniä tai mukilliset kaakaota, rentoutukaa ja antakaa viihtyisän tunnelman luoda täydelliset puitteet intiimille kohtaamiselle.

Pelatkaa esimerkiksi seksikästä lautapeliä tai nauttikaa lempileffoistanne yhdessä.

Ja kun aika tuntuu oikealta, voitte siirtyä saumattomasti keskustelusta kosketuksiin.

Täydellisille kotoilutreffeille suosittelemme pehmeää ja kaunista babydollia, magic wandia ja orgasmigeeliä, joiden avulla mukava koti-ilta muuttuu käden käänteessä varpaita kipristyttäväksi fantasiaksi.

Kinkyt treffit – 50 Shadesin tapaan

musta korsetti, seksileluja ja liukuvoide punaista taustaa vasten
Vaniljakin kaipaa joskus maustetta
icon

Polkaise kinky ilta käyntiin seksikkäällä soittolistalla, jolla on helppo luoda oikeanlaista tunnelmaa heti alusta alkaen.

Tekeekö mielesi jotain tavallista rohkeampaa? Kokeilkaa erilaisia valtadynamiikkoja, roolileikkejä tai aistileikkejä. Maistelkaa eri makuja silmät sidottuina tai kokeilkaa aloittelijoille suunniteltua sidontasettiä jännityksen lisäämiseksi.

Muistakaa, että avainasemassa on avoin kommunikaatio ja molemminpuolinen suostumus, jolla varmistetaan, että kaikki osapuolet ovat kinkyn yön jälkeen täysin tyytyväisiä – ja tyydytettyjä.

Asuvalinnassa kannattaa suosia nahkaa, body harnesseja tai jopa pitsiä, kunhan siinä on mukana ripaus särmikkyyttä. Ideana on näyttää kumppanillesi, mitä haluat kokea, ja mikä olisikaan parempi tapa tehdä se kuin asu, joka saa sinut huokumaan itsevarmuutta?

Kinkyille treffeille suosittelemme seksikästä korsettia, aloittelijoille sopivaa sidontasettiä ja tietenkin vesipohjaista liukuvoidetta, jonka avulla kuumimmatkin leikit sujuvat kitkattomasti.

Haluatko oppia enemmän omista ja kumppanisi kinkyistä mieltymyksistä?

Flirttailevat treffit – kiusoittelevien houkutusten ilta

valkoinen body, jossa on punaisia sydämiä, geeli ja rabbit-vibraattori
Ohjelmassa flirttailevia kosketuksia, salaisia katseita ja tuhmia kohteliaisuuksia
icon

Kiihdytä kepeästä flirttailusta koko yön kestävään intohimoon pukeutumalla pitsiseen bodyyn – tämä viehättävä alusasu on täydellinen yhdistelmä kiusoittelevaa flirttiä ja rohkeaa seksikkyyttä!

Kun pelkkä flirtti ei enää riitä, vetäytykää yksityisempään tilaan. Pehmentäkää tunnelmaa hämärällä valaistuksella ja silkkilakanoilla, jotka luovat täydelliset puitteet ihanan aistillisille nautinnoille.

Antakaa hierontaöljyn johdattaa teidät vietteleville tutkimusretkille, joiden parissa vilahtaa helposti koko yö. Lisää ripaus leikkisyyttä leluilla, kuten tuhmalla rabbit-vibraattorilla, ja koe tuplastimulaatio, joka nostaa nautintosi uudelle tasolle.

Flirttaileville treffeille suosittelemme kiihottavaa rabbit-vibraattoria, hierontaöljyä ja kaunista bodya.

Suunnittele ikimuistoiset treffit

Näistä vinkeistä löytyy sopiva varustus jokaisille treffeille, aina suloisen romanttisesta yhdessäolosta kinkympään menoon.

Kun seuraavan kerran suunnittelet treffejä pitkäaikaisen kumppanin tai uuden tuttavuuden kanssa, älä unohda, mitä kaikkea voit saada aikaan jo pelkillä alusvaatteilla ja leluilla.

Päästä siis mielikuvituksesi lentoon äläkä pelkää kokeilla uusia juttuja seuraavilla treffeilläsi. Pukeudu uuteen alusvaatesettiin ja pakkaa mukaan myös lempilelusi!

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

    Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

    Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Huomiota herättämätön paketti
    Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

    Toimitus

    Turvallinen maksu

    Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

    Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

    Copyright © 2008-2024 Sinful