TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Värisevät Alushousut

Värisevät alushousut ovat eräänlaisia kauko-ohjattavia vibraattoreita, jotka tarjoavat todella tuhmaa stimulaatiota myös julkisilla paikoilla ilman että kukaan muu huomaa. Värisevät alushousut ja perhosvibraattorit ovat oivallinen valinta silloin, kun haluat pitää kätesi vapaina muita tarkoituksia varten. Käytä niitä yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa.

Myydyimmät tuotteet

Värisevät alushousut huomaamattomiin nautintoihin

Tuhma ilta kaupungilla värisevien alushousujen avulla

Oletko joskus miettinyt, millaista olisi pukea päälleen värisevät alushousut ja lähteä ne päällä jonnekin ulos? Miltä tuntuisi olla ainoa, joka tietää, että sinulla on sellaiset päällä? Ja millaista olisi yrittää peitellä omaa kiihottuneisuuttaan vibraattorin väristessä vastustamattomasti klitorista vasten? Voimme luvata, että kokemus tuntuisi todella tuhmalta ja jo siitäkin syystä kiihottavalta, ja jaettuna kumppanin kanssa se olisi sitä vieläkin enemmän. Eikä tämä kokeilu varmasti jäisi viimeiseksi...

Vibraattorialushousujen kanssa voit nimittäin kokea sen, miltä tuntuu, kun joku muu ottaa nautintosi omiin käsiinsä, ja ympärillä olevat ihmiset antavat tilanteeseen oman, kielletyn vivahteensa, joka tekee siitä vieläkin kiihottavamman. Huomaat myös, että tarvitset valtavasti itsehillintää, jotta et antautuisi saman tien orgasmille kaiken kansan keskellä samalla kun kiihottava värinä stimuloi klitoristasi. Poskesi punoittavat ja hengityksesi kiihtyy. Luvassa on varsinainen elämys niin sinulle kuin kumppanillesikin.

Pue vibraattorialushousut päällesi ja yllätä kumppanisi

Värisevät alushousut tuottavat sinulle nautintoa aivan samalla tavalla kuin mikä tahansa klitorisvibraattori, mutta niissä on myös toisenlainen ulottuvuus. Todennäköisesti kumppanisi nimittäin kokee niiden käytön äärimmäisen kiihottavaksi, vaikka ei itse fyysistä stimulaatiota saakaan. Kaukosäätimen ollessa hänen kädessään, hänellä on valta stimuloida sinua ja seurata reaktioitasi, kun kiihotustasosi nousee jatkuvasti. Siksi värisevät alushousut ovat erinomainen väline esileikkiin, josta voi nauttia vaikkapa ravintolatreffeillä tai elokuvissa, tai vaikka ihan vain yhteisellä kävelyllä. Kotiin päästyänne ette takuulla malta pitää näppejänne erossa toisistanne.

Useimpia vibraattorialushousuja voi säätää mukana tulevalla johdottomalla kaukosäätimellä tai älypuhelinsovelluksella. Sovelluksella ohjattavat vibraattorit ovat siinäkin mielessä aivan erityisen käteviä, ettei kukaan nykyisin kiinnitä huomiota siihen, jos joku räplää kännykkäänsä julkisella paikalla. Kaukosäätimen tai sovelluksen avulla kumppanisi voi päättää, millä intensiteetillä vibraattoripikkuhousut kiihottavat sinua, ja samalla hän voi seurata aitiopaikalta sitä, miten kulloinkin reagoit, kunnes et enää pysty vastustamaan orgasmia.

Tarjolla monenlaisia vibraattoripikkuhousuja

Sinfulin valikoimasta löydät monia erilaisia vibraattoripikkuhousuja, joista löytyy jotain jokaiselle. Yhteistä niille kaikille on se, että ne tarjoavat todella hauskoja, stimuloivia ja kerrassaan tuhmia elämyksiä käyttäjilleen. Joten puitpa ne päälle viettelevää koti-iltaa varten tai päästäksenne nauttimaan todella kiihottavasta illanvietosta julkisella paikalla, luvassa on varmasti yhteistä hauskaa. Kokeile myös tuhmia perhosvibraattoreita, jotka kiinnitetään remmeillä reisien ympärille. Ne ovat kuitenkin useimmiten johdollisia, joten ne sopivat parhaiten omassa makuuhuoneessa tapahtuviin leikkeihin.

Jos taas kaipaat muunlaisia seksileluja piristämään seksielämääsi, Sinfulin valikoimasta löytyy toki paljon kaikkea muutakin. Vilkaise läpi eri kategoriamme, joista löydät monenlaisia dildoja, vibraattoreita, anaalileluja ja seksikkäitä alusvaatteita, joiden avulla on helppoa kokeilla erilaisia leikkejä. Älä myöskään unohda fetissilelujen valikoimaa, josta löytyy vähän kinkympiä vaihtoehtoja yhteisten nautintojen elävöittämiseen. Seksileluseteistä löytyy kaikenlaisia edullisia leluja, jolloin pääset kokeilemaan vähän monenlaista, ja seksipeleistä saatte inspiraatiota uudenlaisiin yhteisiin kokeiluihin. Vain mielikuvitus on rajana!

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful