Body Harnesses

Kinky body harness auttaa sinua toteuttamaan tummimmatkin fantasiasi. Täältä löydät täydellisesti istuvat BDSM-valjaat, jotka korostavat seksikkyyttäsi ja antavat sinun nauttia sidotuksi tulemisen tunteesta. Löydä oma suosikkisi PVC-, nahka- ja lateksituotteiden joukosta.

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Materiaali
Haljasnahka (3)
Nahka (6)
Neopreeni (1)
Nylon (2)
Polyamidi (2)
Polyesteri (12)
Polypropeeni (1)
Polyuretaani (2)
PU-nahka (6)
Tuotemerkki
Baci (1)
Cottelli Collection (10)
Frisky (1)
Le Désir (1)
Obaie (5)
Ouch! (2)
Passion (1)
Pink Lipstick (1)
Strict (1)
Strict Leather (1)
SvenJoyment (1)
Svenjoyment (1)
You2Toys (1)
Zado (6)
Näytä kaikki 32 tuotetta
Olet nähnyt 32 yhteensä 32 tuotteesta

Body harnesses - Kinkyt BDSM-valjaat miehille ja naisille

Seksikkäät BDSM-valjaat astetta tummempiin leikkeihin

Mitä tulee seksikkäisiin asuihin ja vaate-fetisseihin, seksikäs ja paljastava asu on jostain syystä usein huomattavasti kinkympi kuin kokonaan paljas vartalo. Siitä syystä on päivänselvää minkälaisiin kuumiin leikkeihin päädytään, kun käytössä on seksikkäät BDSM-valjaat (englanniksi body harnesses). 

Body Harness peittää ihoa usein vain juuri sen verran, että se korostaa paljaaksi jääviä alueita mitä seksikkäimmällä tavalla. Kinkyt BDSM-valjaat voi toki myös pukea vaatteiden alle tai päälle tai yhdistää ne muihin fetissiasuihin.

Tavallisesti nämä seksikkäät valjaat on valmistettu nahasta, PVC:stä tai muusta näkö- ja tuntoaisteja kutkuttelevasta materiaalista. Niissä on usein metallisia rengas- ja niittiyksityiskohtia käytännön sidontaleikkejä varten ja sopivan tuhman tunnelman luomiseen. BDSM valjaat kehystävät vartaloa kinkyimmällä mahdollisella tavalla ja avaavat mahdollisuuksia hurjan kiihottaviin roolileikkeihin ja siveysleikkeihin, joissa alistuva subi tottelee ankaraa mutta rakastavaa dominoivaa osapuolta.

Body harness sitomisleikkeihin

BDSM-valjaat ovat täydellinen varuste yhdistettynä kiihottaviin bondage- ja sitomisleikkeihin. Antautuminen toisen valtaan voi olla uskomattoman kokonaisvaltainen ja eroottinen kokemus, samoin kuin toisen alistaminen. Sitomalla on helppoa toteuttaa helliä tai rajuja roolileikkejä, joissa toisen hallinta on tärkeässä roolissa. Body harness tekee sitomisesta vielä asteen mutkattomampaa, koska asu on itsessään kuin rajoittava kokovartalosidonta.

BDSM-valjaisiin on helppo kiinnittää monenlaiset köydet, kettingit, kahleet ja renkaat. Useissa malleissa onkin valmiiksi paljon sitomiseen sopivia yksityiskohtia juuri oikeissa kohdissa. Voit esimerkiksi kiinnittää valjaisiin kettingin tai talutushihnan ja viedä tuhman subisi kävelylle palkinnoksi hyvästä käytöksestä - sillä ehdolla että hän kulkee koko matkan nelinkontin.

Rajoittavissa leikeissä on tärkeää, että säännöt ovat selvät ja että kaikki toimivat yhteisymmärryksessä. Jos otatte turvasanan mukaan BDSM-henkisiin leikkeihin, voitte huoletta antautua roolileikkeihin luottaen, että rajoja kunnioitetaan ja kumpi tahansa voi keskeyttää toiminpiteen saman tien.

BDSM-valjaat miehille ja naisille

Löydät nettikaupastamme BDSM valjaat miehille ja naisille sekä unisex-malleja. Kannattaa tutustua myös tuhmien body harness -valjaiden kanssa yhteensopiviin kinkyihin fetissitarvikkeisiin. Valikoimamme sisältää muun muassa köydet, silmänaamiot, suukapulat, kahleet ja sukupuolirooleja ravistelevat tuhmat strap-on -dildot. Yhdistelemällä erilaisia BDSM-tarvikkeita omien mielihalujesi ja tarpeidesi mukaisesti, voit räätälöidä itsellesi sopivimman ja fantasioidesi mukaisen kokemuksen. Jos sytyt piiskaamisesta, tutustu tarkemmin valikoimamme upeisiin piiskoihin ja läimäyttimiin. Voit olla varma, että valinnanvaraa löytyy.

Löydät tarkemmat tiedot BDSM-valjaista, kun klikkaat yksittäisen tuotteen tuotekuvaukseen. Tuotetiedoista löydät esimerkiksi tuotteen mitat ja materiaalin, jotta voit olla varma, että tilaamasi tuote sopii juuri Sinulle ja Sinun tarpeisiisi. Jos haluat kysyä mitä tahansa tietystä tuotteesta, tai haluat lisää tietoa joko body harness -valjaista tai muista tuotteistamme, voit myös ottaa yhteyttä avuliaaseen asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi