TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Nänninipistimet

Täältä löydät nänninipistimet, klitorisklipsit, nipistimiin lisättävät painot sekä puristimet erilaisiin aistileikkeihin. Jos leikit nautinnon ja kivun välimaastossa kiinnostavat, olet tullut juuri oikeaan paikkaan. Aloittelijoille sopivat parhaiten sellaiset mallit, joiden puristusvoimaa voi säätää. Kokeneemmille saatavilla on mm. ketjulla varustettuja ja sähköä johtavia nipistimiä.

Myydyimmät tuotteet

Nänninipistimet - koristeellista ja kiihottavaa stimulaatiota nänneille

Mitä nänninipistimet oikein ovat?

Nänninipistimet ovat eroottisia välineitä, jotka kiinnitetään nänneihin, jossa ne puristavat halutulla intensiteetillä. Irrottamisen jälkeen ne lisäävät paikallisverenkiertoa ja sitä kautta tuntoherkkyyttä, mikä tuntuu monista todella kiihottavalta. Ne sopivat niin miesten kuin naistenkin käyttöön osana esileikkiä, yhdyntää tai kinkynä rekvisiittana BDSM-leikkeihin. Nännit ovat eräitä vartalon tuntoherkimpiä erogeenisiä alueita, mutta valitettavasti ne tahtovat usein jäädä huomiotta. Jotkut naiset voivat saavuttaa orgasmin pelkällä nännistimulaatiolla ja useimpien miesten nännit ovat aivan yhtä tuntoherkkiä ja vastaanottavaisia kosketuksille kuin naistenkin.

Nänninipistimet ovat todella kiihottavat ja koristeelliset välineet makuuhuoneleikkeihin, ja niitä on saatavilla hyvin monenlaisina versioina. Osa on hellävaraisempia ja säädettäviä, osassa on nipistimet yhdistävä ketju, osa värisee miellyttävästi tarjoten lisästimulaatiota, osa on koristeltu juhlavilla höyhenillä, toiset taas kelloilla, painoilla tai koruilta näyttävillä riipuksilla. Ne sopivat erinomaisesti pariskunnille, jotka haluavat seikkailla kivun ja nautinnon välimaastossa, nauttivat roolileikeistä tai kaipaavat pientä maustetta piristämään seksiä. Nännistimulaatiosta nauttivien kannattaa kokeilla myös tuntoherkkyyttä lisääviä Nipple Suckers -imukuppeja.

Näin valitset sinulle sopivimmat

Mietittekö, millaiset nänninipistimet olisivat juuri oikea valinta teille? Ennen kuin kiiruhdatte laittamaan tuotteita ostoskoriin asti, kannattaa pohtia vähintään seuraavia asioita. Miettikää, kuinka tiukasti puristavat versiot haluatte. Nautitteko hellästä stimulaatiosta vai kiihotutteko kivuliaammasta tuntemuksesta? Jos olette aloittelijoita tämän tyyppisen stimulaation saralla, kannattaa ensimmäisiksi nipistimiksi valita säädettävät versiot, koska silloin tarjolla on sekä hellää että tiukempaa puristusta. Vilkaiskaa esim. Obaie-tuotemerkin säädettäviä nänninipistimiä. Nämä tyylikkäät klipsit on koristeltu pienillä metallikuulilla, jotka antavat hieman lisää painoa, mutta varsinaista puristusvoimaa on helppo itse säätää liu’uttamalla pientä metallirengasta ylös tai alas klipsiä pitkin.

Jos haluatte astetta kinkymmän näköiset nänninipistimet, voimme suositella Spartacus Alligator Tip -puristimia, jotka pysyvät hyvin paikoillaan ja joiden välissä on ketju, jonka liikkeet saavat aikaan lisäpainetta nänneille. Ne ovat erinomainen valinta yhteisiin leikkeihin, sillä ketjulla voi myös leikkiä kiusoittelevasti. Niiden päät on päällystetty lateksilla, joten ne pysyvät todella hyvin paikallaan käytön aikana. Spartacus Alligator Tip -nipistimiä voi säätää helposti niissä olevien ruuvien avulla.

Käytä nipistimiä oikein

Jos olet käyttämässä nänninipistimiä ensimmäistä kertaa, tässä muutamia vinkkejä siihen, miten pääset niiden kanssa alkuun. Heti alkuun se kaikista tärkein: Älä KOSKAAN käytä niitä pitempään kuin 10 minuuttia kerrallaan, jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta niiden käytöstä. Kokeneidenkaan käyttäjien ei tule käyttää nipistimiä pitempään kuin 20 minuuttia kerrallaan - pitempi aika voi saada aikaan hermo- ja kudosvaurioita. Löysää niiden puristusta säännöllisin väliajoin, jotta varmistut siitä, etteivät nännit mene kokonaan tunnottomiksi, koska vahingossa katkaisit verenkierron niihin kokonaan. Jos sinulla on lävistyksiä, tulee sinun olla erityisen varovainen, jotta et aiheuta ihoärsytystä.

Irrota nänninipistimet välittömästi, mikäli nännit yllättäen turpoavat voimakkaasti tai muuttavat väriään. Iso osa nipistimien aikaansaamasta nautinnosta aiheutuu nimenomaan siinä vaiheessa, kun ne irrotetaan. Se on sekä kivuliain että nautinnollisin osa leikkiä veren syöksyessä takaisin nänneihin. Kokeile irrottaa ne hitaasti tai asteittain, mutta ainakin kerran kannattaa kokeilla myös irrottaa ne kerralla kokonaan. Sen jälkeen kumppanisi voi puhaltaa, nuolla tai imeä nännejäsi varovasti, mikä tuntuu uskomattomalta erityisen tuntoherkällä iholla.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful