TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Kipu- ja Aistileikit

Kipu voi tuoda kiihottavan ja kinkyn ulottuvuuden seksileikkeihinne. Kokeile vaikkapa SM-leikkeihin tarkoitettuja kynttilöitä, joiden vaha kirpaisee valuttaessasi sitä iholle. Tai miten olisi Wartenbergin pyörä, jota voit kuljettaa vartalolla, jolloin se pistelee ihon erityisen tuntoherkäksi? Tai uskaltaisitko kokeilla penisporaa? Meiltä löydät varmasti tuotteet, joiden avulla kipu- ja aistileikit ovat pian pysyvä osa myös sinunkin seksielämääsi.

Myydyimmät tuotteet

Kipu- ja aistileikit avaavat kinkyn ulottuvuuden seksielämäänne

Kipu- ja aistileikit -  kun haluat enemmän kuin pelkkää nautintoa

BDSM:ään liitetään usein negatiivisia mielleyhtymiä. Joidenkin voi olla vaikea ymmärtää, miksi kukaan haluaisi tuottaa kipua rakkaalle kumppanilleen. Kuitenkin jos tutustut tarkemmin kinkyyn kulttuuriin ja toimintaan, huomaat, ettei kyse ole satuttamisesta vaan päinvastoin, nautinnosta. BDSM:n avulla monet voivat kokeilla aistien äärirajoja turvallisissa puitteissa - ja se tekee kokemuksesta äärimmäisen koukuttavan ja valloittavan. Kipu- ja aistileikit vaativat suurta luottamusta ja auttavat antautumaan erilaisille tuntemuksille. Siksi ennen niihin ryhtymistä on tärkeää kommunikoida rajoista perusteellisesti ja sopia esimerkiksi turvasanan käytöstä.

Ehkä et ole vielä kokeillut BDSM-leikkejä, mutta sytyt esileikin aikana lempeistä mutta tuntuvista näykkäisyistä, jääpalasta paljaalla ihollasi, hiusten vetämisestä tai selän kynsimisestä. Siinä tapauksessa kannattaa tutustua tarkemmin kipu- ja aistileikkien ihmeelliseen maailmaan. Ihanan kivuliaat aistiärsykkeet yhdistettynä eroottiseen hyväilyyn saavat sinut parhaimmillaan keskittymään kokonaisvaltaisesti juuri tähän hetkeen. Samalla kehosi erittää pakene tai taistele -hormonia, adrenaliinia, mikä tekee kokemuksesta erittäin intensiivisen ja ikimuistoisen.

Wartenbergin pyörä testaa ihon aistiherkkyyttä

Oletko kuullut Wartenbergin pyörästä? Laitteen kehitti neurologi Robert Wartenberg, mutta hänellä ei ehkä ollut ensimmäisenä mielessään kinkyt kipuleikit, vaan tarkoituksena oli tutkia ihon tuntoherkkyyttä. Pyörässä on teräviä piikkejä, joita kuljetetaan potilaan iholla, jotta voidaan tutkia esimerkiksi onko jokin kohta iholla tunnoton tai vähemmän tuntoherkkä. Ei kuitenkaan ole mikään ihme, että BDSM-harrastajat ovat adoptoineet laitteen kinkyksi ja suosituksi seksilelukseen, koska se on täydellinen kipu- ja aistileikkeihin ja - mikä sen luonnollisempaa - lääkärileikkeihin. 

Aloittelijan on hyvä tutustua aluksi malleihin, joiden pyörässä on lyhyemmät piikit, erityisesti jos kipu- ja aistileikit ovat sinulle täysin uusi aluevaltaus. Pyörää kannattaa kokeilla ensin vaikka oman käsivarren iholle, jotta tiedät miltä se tuntuu silloin, kun painat sitä kevyesti, ja kuinka kivuliaaksi kokemus muuttuu, kun painat hieman lujempaa. Näin voit pitää huolen siitä, että kumppanisi kokemus on sekä turvallinen että tuskallisen nautinnollinen, kun juoksutat piikikästä pyörää hiljalleen hänen herkkää ja alastonta ihoaan vasten.

Seksileluja virtsaputken stimulointiin

Jos haluat sukeltaa hieman Wartenbergin pyörää syvemmälle, BDSM-leluja kyllä löytyy vaikka minkälaisiin tarpeisiin. Jos olet jo hieman kokeneempi kipu- ja aistileikkien saralla, voit esimerkiksi kokeilla penikselle suunnattuja leluja, jotka tarjoavat muutakin kuin vain nautintoa. Esimerkiksi orgasmin aikana siemennesteen ulos kulkeutumisen estävä penisplugi tai spermastopperi voi olla todella kinky kokemus, etenkin jos virtsaputken stimulointi kiinnostaa.

Virtsaputki sisältää todella paljon erittäin tuntoherkkiä hermopäätteitä, joten sen manipulointi sopii kipu- ja aistileikkeihin täydellisesti. Sen lisäksi penisplugit myös näyttävät tyylikkään kliinisiltä, joten ne ovat aivan omiaan lääkäri- ja kidutusleikkeihin. Kokeile plugin käyttöä joko itse tai kumppanin kanssa, niin saat kokea kuinka kiihottava, kivulias ja nöyryyttävä kokemus avaa kokonaan uusia väyliä nautinnolle ja mielihyvälle.

Löydät tarkemmat tuotekuvaukset klikkaamalla tuotteeseen. Jos piikkipyörät, penisplugit tai muut tuotteemme herättävät kysymyksiä, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful