Inspiroidu upeista tarjouksista ja nauti viettelevän tuhmasta joulusta täynnä nautinnon hetkiä. Tarjoukset ovat voimassa 29.11.-24.12. tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Kaikki tuotteet

Olet nähnyt 41 yhteensä 41 tuotteesta

Jouluiset Plus Size -alusasut - ihanan muodokkaille naisille

Tunne itsesi seksikkääksi jumalattareksi

Seksikkäillä alusvaatteilla voi olla miltei taianomainen vaikutus moniin naisiin. Vartalon kietominen herkistä pitseistä ja läpikuultavista kankaista muodostuviin elegantteihin tyyleihin voi saada heidät tuntemaan itsensä seksikkäiksi jumalattariksi. Ja juuri sen tuntemuksen haluamme tarjota mahdollisimman monelle naiselle. Siksi löydät suuresta joulukaupastamme ihanan jouluiset Plus Size -alusasut, jotka imartelevat kurvikkaiden naisten muotoja - ja valikoima on laaja!

Jouluinen Plus Size -alusasu tarjoaa sinulle tilaisuuden toteuttaa kaikki tuhmimmatkin fantasiasi pukeutuneena mitä ihanimpiin tyyleihin. Tartu mahdollisuuteen vapauttaa sisäinen villikissasi ja nauti siitä miten kumppanisi ei saa silmiään irti vartalostasi, jonka olet koristellut juuri sinulle sopivalla alusasulla. Voiko mikään tuntua ihanammalta? Viettelevä alusasu on myös mitä parhain tuhma joululahja kumppanillesi.

Seksikkäitä alusvaatteita rakastavat kaikki

Otsikko sen jo sanoo. Lapsena kukaan ei halunnut pehmeitä paketteja, mutta aikuisena joululahjasta paljastuva seksikäs alusasusetti on varmasti saajansa mieleen. Eikä pelkästään saajansa, sillä vietteleviä alusvaatteita rakastavat naisten lisäksi myös miehet. Jouluiset Plus Size -alusasut antavat naisille mahdollisuuden hemmotella itseään aivan erityisesti, ja kuten hyvin tiedämme, jaettu ilo on kaksinkertainen ilo. Bonusta itsehemmottelussa on toki se, että samalla voi hemmotella rakasta kumppaniaan.

Ai että miksikö myös miehet rakastavat alusvaatelahjoja? No koska niiden myötä he saavat luvan katsella ihanaa rakastettuaan verhoutuneena vietteleviin alusvaatteisiin, jotka korostavat tämän kauniita kurveja, runsaita rintoja ja upeaa, pyöreää peppua. Voiko enää muuta sanoa kuin VAU! Viettelevä joulutunnelma johtaa mitä suurimmalla todennäköisyydellä intohimoon makuuhuoneen puolella, mikä ilahduttaa varmasti teitä molempia. Ja jos kaipaatte sinne vielä lisää potkua, kannattaa pohtia myös aikuisten joulukalenterin hankintaa, sillä seksikäs joulukalenteri tuo mukanaan peräti 24 kiihottavaa yllätystä teidän molempien suureksi iloksi.

Valikoimamme upean jouluiset Plus Size -alusasut

Täältä joulukauppamme laajasta valikoimasta löydät mitä ihanimmat jouluiset Plus Size -alusasut, jotka sopivat täydellisesti kurvikkaille kaunottarille. Halusitpa sitten hemmotella itseäsi pienellä joululahjalla tai antaa seksikkään lahjan sydämesi valitulle, tarjolla on varmasti aistillisia alusvaatteita, jotka sopivat saajalleen. Jos romanttinen tyyli on enemmän mieleesi, tutustu pitsikoristeltuihin, henkäyksen keveisiin tyyleihin, ja jos taas kinkympi viettely on sinun juttusi, valikoimassa on myös sopivia vaihtoehtoja villimpiä iltoja varten.

Tutustu ihaniin alusasusetteihin, tuhmiin korsetteihin, haarattomiin alushousuihin, chemiseihin, babydolleihin ja kaikkeen muuhun, mitä joulukauppamme kätköistä löytyy. Jos oikean koon löytäminen mietityttää, jokaiselta tuotesivulta löytyy sen tuotteen oma kokotaulukko, joka auttaa varmasti. Ja jos sittenkin tulee kysyttävää mieleen, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jossa olemme valmiina auttamaan sinua sopivimman jouluisen Plus Size -alusasun löytämisessä.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi