Mystim Don Juan Electro Vaginal & Anal Probe
Mystim Don Juan Electro Vaginal & Anal Probe
69,90 €
Mystim Don Juan Electro Vaginal & Anal Probe  1
Mystim Don Juan Electro Vaginal & Anal Probe  2
Mystim Don Juan Electro Vaginal & Anal Probe  50
Mystim Don Juan Electro Vaginal & Anal Probe  100

Mystim Don Juan Electro Vaginal & Anal Probe

3.4 (1)
Ei varastossa - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
69,90 €
Yhteenveto
Kuvaus

Mystim Don Juan Electro Vaginal & Anal Probe on sähköstimulaattori, jota voi käyttää sekä vaginaalisesti että anaalisesti. Se on tarkoitus kytkeä sähköseksilaitteeseen, joka toimii virtalähteenä.

Stimulaattori on muodoltaan pyöristetty ja pitkänomainen. Se sopii täydellisesti emättimeen tai anukseen, jossa se stimuloi käyttäjää intensiivisillä sähköimpulsseilla.

Don Juan on valmistettu muovista ja ruostumattomasta teräksestä. Molempien teräksestä valmistettujen osien tulee koskettaa vartaloasi samanaikaisesti, jotta sähköimpulssit välittyvät ihollesi.

Etene aina varovasti käyttäessäsi sähköstimulaatioon tarkoitettuja tuotteita, sillä ne voivat välittää erittäin voimakkaita impulsseja.

Huomioithan, että Don Juan on yhteensopiva mm. seuraavien sähköseksisettien kanssa: Mystim Tension Lover Digitaalinen Sähköseksisetti, Mystim Pure Vibes Analoginen Sähköseksisetti sekä Rimba Digitaalinen Sähköseksisetti.

Tiedot

PITUUS: 14 cm.
LEVEYS: 2,5 cm.
PAINO: 62 g.
MATERIAALI: Valkoinen muovi ja kiillotettu, ruostumaton kirurginteräs.
LIITIN: 2 mm:n naarasliitin.
CE-SERTIFIOITU: Kyllä.
YHTEENSOPIVUUS: Mystim Tension Lover Digitaalinen Sähköseksisetti, Mystim Pure Vibes Analoginen Sähköseksisetti, Rimba Digitaalinen Sähköseksisetti.

TUOTENUMERO: 11548.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
Vagina- ja anaalianturi

Tämä anturi liukuu helposti sisään. MUTTA johto on aivan liian lyhyt - virtalähde on pidettävä melkein suoraan rungon alla, eikä sitä voi laittaa pöydälle tai vastaavaan paikkaan. Luulen, että anturin alempi rengas on liian korkealla anturissa ja anturi liukuu (liian) helposti kokonaan sisään - se sallii vain syvätehosteet,jotka ovat täysin erilaisia kuin suoraan sulkijalihaksesta. Lue lisää

-
5 3 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi