Mystim Don Juan Electro Vaginal & Anal Probe

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Mystim Don Juan Electro Vaginal & Anal Probe

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

66,90 €

  Kuvaus

  Mystim Don Juan Electro Vaginal & Anal Probe on sähköstimulaattori, jota voi käyttää sekä vaginaalisesti että anaalisesti. Se on tarkoitus kytkeä sähköseksilaitteeseen, joka toimii virtalähteenä.

  Stimulaattori on muodoltaan pyöristetty ja pitkänomainen. Se sopii täydellisesti emättimeen tai anukseen, jossa se stimuloi käyttäjää intensiivisillä sähköimpulsseilla.

  Don Juan on valmistettu muovista ja ruostumattomasta teräksestä. Molempien teräksestä valmistettujen osien tulee koskettaa vartaloasi samanaikaisesti, jotta sähköimpulssit välittyvät ihollesi.

  Etene aina varovasti käyttäessäsi sähköstimulaatioon tarkoitettuja tuotteita, sillä ne voivat välittää erittäin voimakkaita impulsseja.

  Huomioithan, että Don Juan on yhteensopiva mm. seuraavien sähköseksisettien kanssa: Mystim Tension Lover Digitaalinen Sähköseksisetti, Mystim Pure Vibes Analoginen Sähköseksisetti sekä Rimba Digitaalinen Sähköseksisetti.

  Tiedot

  PITUUS: 14 cm.
  LEVEYS: 2,5 cm.
  PAINO: 62 g.
  MATERIAALI: Valkoinen muovi ja kiillotettu, ruostumaton kirurginteräs.
  LIITIN: 2 mm:n naarasliitin.
  CE-SERTIFIOITU: Kyllä.
  YHTEENSOPIVUUS: Mystim Tension Lover Digitaalinen Sähköseksisetti, Mystim Pure Vibes Analoginen Sähköseksisetti, Rimba Digitaalinen Sähköseksisetti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Mystim Don Juan Electro Vaginal & Anal Probe

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *