Näin käytät anaalisuihkua

Hyvä hygienia on erittäin tärkeää kun leikit anaalistimulaation kanssa ja siksi sinun kannattaa puhdistaa itsesi perusteellisesti, ennen kuin aloitat leikin. Riippuen siitä, kuinka kokenut olet itsesi puhdistamisen kanssa, on verkkokaupassamme tarjolla erilaisia puhdistustuotteita kuten anaalisuihkuja, peräruiskesettejä sekä suihkupäitä, jotka asetetaan suihkujohdon tai käsisuihkun päähän tavallisen suihkupään sijaan.

Jos puhdistat anuksesi ensimmäistä kertaa, suosittelemme käyttöösi pientä ja näppärää anaalisuihkua. Prosessi on sama puhdistustavasta riippumatta, ja turvaa sinut infektioriskiltä ja epämiellyttäviltä yllätyksiltä anaalistimulaation aikana.

Tee näin:

Täytä anaalisuihku haalealla vedellä tai odota, että suihkusta tulee oikeanlämpöistä vettä. Aseta sitten puhdistaja tai suihkupää sisällesi ja suihkuta vettä anuksen sisälle.

Päästä vesi ulos vessanpyttyyn. Toista kunnes ulostulovesi on täysin kirkasta.

VINKKI: Voitele suihkupää tai anaalisuihkun kärki liukuvoiteella ennen sisään asettamista, jolloin sen käyttö on mukavampaa. 

Käytön jälkeen puhdista anaalisuihku tai suihkupää perusteellisesti ja sterilisoi se esimerkiksi käyttämällä kiehuvassa vedessä. Älä keitä tuotetta pitkään, ettei se menetä muotoaan.

Onko sinulla tarvetta lisäavulle?

Asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan vinkkien ja neuvojen kanssa, jotta saat parhaimman mahdollisen kokemuksen seksilelusi kanssa. Ota yhteyttä meihin sähköpostilla: service@sinful.fi

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
baseks (1)
CalExotics (1)
Clean Stream (3)
Dansex (3)
Sinful (3)
Sport Fucker (1)
XX-DreamsToys (1)
You2Toys (1)
Näytä kaikki 14 tuotetta
Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi