Näin valitset oikeanlaisen dildon

Kun etsit itsellesi dildoa, joka sopii sinulle parhaiten, on sen tärkein ominaisuus sen käyttötarkoitus. Sen jälkeen voit valita itsellesi parhaiten sopivan materiaalin ja muodon. Minkälaiseen käyttöön olit dildoa ajatellut?

Olen nainen, ja etsin:    

Kokeile: 

Dildoa g-pisteen stimulointiin: G-pistedildoa, lasidildoa, teräsdildoa
Aidontuntuista ja näköistä dildoa: Aidontuntuista dildoa
Värisevää dildoa: Vibraattori-dildoa
Dildoa anaalikäyttöön: Anaalidildoa, Silikonidildoa
Imukupillista dildoa: Imukuppidildoa
Erittäin paksua dildoa: Isoa dildoa, Pumpattavaa dildoa

 

Täydellinen dildo

Tärkeimpiä asioita dildon valinnassa ovat sen koko, materiaali ja muoto, jotka määrittävät sen, miten hyvin dildo stimuloi haluamiasi alueita ja miltä se tuntuu käytössä. Sitten voit kohdistaa huomiosi dildon erikoistarpeisiin, kuten tarvitseeko sen sopia strap-on valjaisiin O-renkaan avulla vai tarvitseeko se esimerkiksi imukupin. Viimeisimmäksi muttei vähäisimmäksi tulee sinun päättää haluatko, että dildosi värisee vai ei. Jos haluat värinää, voit valita paristokäyttöisten ja ladattavien lelujen väliltä itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Muoto

Jos etsit ensimmäistä dildoasi, voi hyvä vaihtoehto olla valita pienempi, sileä dildo, jonka käyttö on yksinkertaista ja ohjaaminen helppoa, jotta opit sen käyttöön nopeasti. Jos haluat itsellesi dildon joka mukailee oikean peniksen muotoa, valitse aidontuntuinen dildo. Haluatko g-pisteen stimulaatiota? Sitten on hyvä valita g-piste dildo vahvasta materiaalista, joka on muotoiltu osumaan g-pisteeseesi. Jos taas etsit niin g-piste stimulaatiota kuin painoakin, voi lasisen tai teräksisen dildon hankinta olla viisasta. Valikoimissamme on myös dildoja, jonka juuressa on imukuppi – ilman käsiä käytettäväksi.

Koko

Kun valitset dildoa, on hyvä päättää, minkäkokoista lelua etsit: ohutta vai paksua, pitkää vai lyhyttä. Jos et tiedä, minkäkokoista lelua etsit, on hyvä valita vähän vaatimattomamman kokoinen dildo. Jos taas haluat paksun dildon, ovat valikoimamme keskikokoiset ja suuret dildot parempia valintoja.  Löydät tietoa dildojen mitoista tuote-sivun ”Tiedot” välilehden alta. Suosittelemme, että tarkistat aina dildon koon ennen ostopäätöstä, sillä kokoa voi olla vaikeaa määritellä pelkän kuvan perusteella.

Materiaali ja joustavuus

Materiaali, sen tuntuma ja joustavuus ovat täysin yhteydessä siihen, millaisen kokemuksen dildosi kanssa saat. Jos valitset joustavan materiaalin kuten esimerkiksi silikonin, sen sisälle asettaminen on helpompaa eikä sen kanssa tarvitse käyttää niin paljon liukuvoidetta.  Silikoni lämpiää nopeasti vartalonlämpöiseksi ja on helppo puhdistaa. Jos taas valitset kovan materiaalin kuten lasin tai teräksen, on millintarkka stimulaatio helpompaa esimerkiksi g-pisteelle tai eturauhaselle, ja materiaali on painavampaa sekä antaa erilaisen tuntemuksen kuin esimerkiksi silikoni tai ABS muovi. Teräs ja lasi ovat materiaaleina myös lämmitettäviä tai viilennettäviä halujen mukaan. Jos taas olet oikean peniksen näköisen ja tuntuisen peniksen perässä, voit kokeilla realistista dildoa, joka tuntuu kuin oikealta iholta ja on muotoiltu suonineen kaikkineen kuin oikea penis. Tuotesivuilta näet, onko dildo valmistettu mukailemaan oikeaa penistä ja ihoa.

Dildo strap-on settiin

Jos dildon tulee olla käytettävissä myös strap-on setissä, on suositeltavaa selvittää, sopiiko dildo O-renkaaseen ennen kuin teet ostopäätöksen. Strap-on dildoissa tulee olla sileä, vähän ulkoneva juuri, joka mahdollistaa O-renkaaseen kiinnittämisen valjaisiisi. Tuote-sivuilla välilehden ”Tiedot” alla, näet niin strap-on valjaiden kuin dildojenkin tarkemmat mitat (O-renkaan ja dildon itsensä halkaisija) ja näet sopivatko ne yhteen.

Haluatko lisää opastusta täydellisen dildon valintaan?

Voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on käyttöä lisävinkeille dildoa valitessasi. Opastamme oikeanlaisen seksilelun valintaan mielellämme. Yhdessä löydämme sinulle juuri sopivan tuotteen valikoimastamme. Ota meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen: service@sinful.fi

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Amaysin (5)
baseks (28)
Basix Rubber Works (1)
CalExotics (3)
Chakrubs (2)
Dillio (3)
Doc Johnson (12)
Fifty Shades of Grey (1)
Fleshlight (2)
Fun Factory (10)
GC (2)
H2O (1)
Icicles (6)
King Cock (26)
Laid (1)
Master Series (1)
Mister B (2)
NMC (1)
NS Novelties (1)
PDX Plus (2)
Real Feel (1)
Real Feel Deluxe (3)
Sinful (12)
Strap U (2)
Strap-on-Me (3)
Strap-On-Me (3)
Tantus (10)
Toyz4Lovers (1)
Vixen Creations (16)
Willie City (40)
You2Toys (11)
Näytä kaikki 214 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 214 tuotteesta
Näytä lisää
Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi