TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Vaginapumput

Vaginapumppu lisää tuntoherkkyyttä ja tekee kokemuksesta entistä nautinnollisemman. Pumpun luoma alipaine tekee intiimialueesta herkemmän stimulaatiolle. Nämä tuotteet sopivat täydellisesti sekä soolo- että parileikkien piristämiseen.

Vaginapumput lisäävät tuntoherkkyyttä, jotta saisit syvempiä orgasmeja

Mikä on vaginapumppu?

Monilla on ainakin jonkinlainen idea siitä, mikä penispumppu on, mutta oletko koskaan kuullut vaginapumpusta? Kyseessä on ehkä vähemmän tunnettu, mutta vähintään yhtä hyödyllinen laite. Samoin kuin miehisessä versiossa, sen idea on alipaineen avulla lisätä intiimialueen verenkiertoa seksuaalisen nautinnon kasvattamiseen. Miehillä se auttaa erektion ylläpidossa, kun taas naisilla se voi auttaa huomattavasti orgasmin saavuttamisessa. Muita samalla periaatteella toimivia tuotteita ovat esimerkiksi imukupit nänneille.

Vaginapumppu koostuu tavallisesti pyöreästä tai ovaalin muotoisesta kupista, joka kooltaan peittää koko vulvan alueen. Sen pienempi versio, klitorispumppu, asettuu tarkasti klitoriksen alueen ympärille. Kupin suu on pehmeää materiaalia, joka tuntuu hyvältä ja painuu tiiviisti ihoa vasten, mikä auttaa alipaineen muodostumisessa. Kuppiosaan liittyy monesti letku ja sen toisessa päässä on paineen muodostamiseen ja säätämiseen käsipumppu tai käsikahva. Valikoimassa on myös ladattavia automaattisia pumppuja, joista osa on varustettu jopa kiihottavilla värinöillä.

Kuinka vagina- ja klitorispumppua käytetään?

Voit käyttää klitoris- ja vaginapumppua osana itsetyydytystä tai yhdessä kumppanisi kanssa. Sitä voi käyttää myös kehon muilla erogeenisilla alueilla, kuten rinnoilla tai nänneillä. Seksipumpun käyttö on yksinkertaista. Sen kuppiosa asetetaan vulvan, klitoriksen tai muun stimuloitavan alueen ympärille. Suosittelemme intiimialueen karvanpoistoa ennen pumpun käyttöä, jotta alueelle muodostuisi helpommin kunnon alipaine. Pumppaus lisää verenkiertoa alueella, mikä tekee ihosta entistä tuntoherkemmän ja vastaanottavaisen hyväilyille ja kosketuksille. Se saa alueen myös turpoamaan, mikä näyttää ja tuntuu monista todella kiihottavalta. Itse pumppaustoiminto voi tuntua todella stimuloivalta, hieman kuin imuttava suuseksi, ja astetta voimakkaampi alipaine voi olla jopa kivuliaalla tavalla kiihottavaa. Kannattaa kuitenkin noudattaa käytön kanssa varovaisuutta ja kuunnella omaa kehoaan.

Vaginapumpuissa on usein toiminto, jolla paineen voi tarvittaessa vapauttaa nopeastikin. Toimenpiteen jälkeen hento hipaisukin voi tuntua uskomattoman nautinnolliselta, samoin seksi ja itsetyydytys tuntuvat paljon tavallista intensiivisemmiltä. Saavutat myös helpommin orgasmin ja se saattaa tuntua huomattavasti tavallista voimakkaammalta.

Pumpun avulla voi parantaa orgasmiherkkyyttä

Koska pumppaus parantaa vulvan alueen verenkiertoa, siitä voi olla apua naisille, joilla on vaikeuksia saavuttaa orgasmi. Säännöllisesti käytettynä vagina- tai klitoris pumppu voi jopa parantaa pidempiaikaisesti alueen verenkiertoa ja orgasmiherkkyyttä. Oikein käytettynä vagina pumppu on turvallinen, mutta käytön aikana tulee aina noudattaa varovaisuutta. Erogeeniset alueet ovat todella herkkiä ja täynnä pieniä hermopäätteitä, joten kiinnitä huomiota vartalosi tuntemuksiin pumppauslaitteen käytön aikana. Jatka pumppausta vain niin kauan, kuin käyttö tuntuu hyvältä. Älä pidä pumppua liian kauan paikallaan vaikka se ei tuntuisikaan kivuliaalta. Näin vältyt vahingoilta, kuten mustelmilta.

Löydät tarkemmat tiedot yksittäisestä tuotteesta klikkaamalla tuotekuvaukseen. Jos sinulla on mitään kysyttävää vagina- ja klitorispumpuista tai muista tuotteistamme, voit myös aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja voimme ohjeistaa tuotteen käytön kanssa.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful