Chemiset & Babydollit

Valikoimamme seksikkäät mekot, babydollit ja yöasut takaavat hyvät yöunet, mutta älä ylläty, jos illat pitenevät ja muuttuvat entistä eroottisemmiksi. Meiltä löydät kaikki viettelevät uutuudet.

Valikoimastamme löydät upeimmat satiiniasut, pehmeät pitsit ja muut kiihottavat yksityiskohdat, jotka korostavat vartalosi aistillisimpia puolia ja nostavat itsetuntoasi makuuhuoneessa. Valitse babydoll, jossa on sisäänommellut rintaliivit, tai pehmeä chemise, joka istuu mukavasti päälle.

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Allure Lingerie (1)
Avanua (5)
Baci (3)
Beauty Night (2)
Casmir (6)
Cottelli Collection (11)
Dreamgirl (2)
Fantasy Lingerie (2)
Kissable (1)
Le Désir (1)
Leg Avenue (3)
Magic Silk (5)
NO:XQSE (1)
Nortie (11)
Obsessive (28)
Passion (10)
Penthouse (9)
Seven 'til Midnight (6)
Materiaali
Nylon (14)
Polyamidi (73)
Polyesteri (41)
Recycled polyamide (3)
Näytä kaikki 110 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 110 tuotteesta
Näytä lisää

Chemiset ja babydollit - vietteleviä mekkoja makuuhuoneen puolelle

Mikä on chemise?

Chemiset ovat jo pitkään suosiossa olleita vaatekappaleita, jotka kuuluvat yhä edelleen jokaisen naisen alusasuvarastoon. Vaan nimenä se ei välttämättä ole se kaikista tutuin, joten katsaus chemisen historiaan on kenties paikallaan. “Chemise” tulee alun perin ranskan kielestä, jossa se tarkoittaa yksinkertaisesti “paitaa”. Aikoinaan se viittasi eräänlaiseen aluspaitaan, joka puettiin korsetin tai muiden vaatteiden alle suojaamaan niitä hieltä käytön aikana. Modernit versiot puolestaan ovat yleensä paljastavia, vyötäröltä löysästi istuvia hihattomia paitoja tai lyhyitä mekkoja, joita voi toki nykyisinkin käyttää alusvaatteena suojaamaan päällysvaatteita, mutta useammin niitä käytetään sellaisenaan osana muutenkin seksikästä asukokonaisuutta. Jotkut niistä ovat selvästi tyköistuvampia ja niillä voi olla myös vartalon muotoa muokkaavaa vaikutusta, kun taas toiset on valmistettu todella kevyestä mesh- tai sifonkimateriaalista, joka laskeutuu kauniisti vartalon kurveja pitkin. Etsitpä millaista versiota tahansa, Sinful.fi:n laajasta valikoimasta löydät takuulla etsimäsi. Löydä oma suosikkisi ja yllätä kumppanisi ihanan eroottisesti.

Entäs sitten babydoll?

Babydollit ovat hyvin samantyyppisiä kuin chemiset ja monesti sanoja käytetäänkin ristiin. Yleensä babydollit ovat kuitenkin lantiolta löysemmin istuvia ja niissä on monesti miltei kellomainen helma. Klassiset babydollit ovat olleet osa muodin (ja makuuhuoneiden) maailmaa jo vuosikymmeniä, peräti 1940-luvulta asti. Ne tunnetaan parhaiten kauniisti laskeutuvasta A-mallistaan, joka alkaa levenemään yleensä jo rintojen päältä tai heti poven alapuolelta. Babydollien suosio perustuu epäilemättä seksikkyyden ja suloisuuden yhdistelmään, jossa viattomuus ja viettelevyys kohtaavat. Useimmiten ne ulottuvat pituudeltaan puolireiteen tai lantiolle ja ne on valmistettu pitsistä tai läpikuultavasta mesh- tai sifonkimateriaalista, joka paljastaa vartalon hillitysti. Osa niistä on edestä avonaisia joko osin tai kokonaan vilauttaen paljasta pintaa. Osa muistuttaa vartalonmyötäistä yöpaitaa, ja taas toisissa on käytännössä rintaliivit, joista lähtee mekkomainen alaosa. Aivan kuten chemisetkin, babydollit ovat ehdoton hankinta alusasukokoelmaan, jos nautit ylellisistä, eleganteista ja hienostuneista vaatekappaleista. Jos treffi-illan päätteeksi on luvassa eroottisia nautintoja, babydoll on varma tapa nostaa makuuhuoneen lämpötilaa.

Osta tuhmat mekot ja babydollit Sinful.fi:stä

Jos kaipaat seksikkäitä alusvaatteita ja vietteleviä mekkoja täydentämään alusasukokoelmaasi tai piristämään parisuhdettasi, meiltä löydät laajan, laadukkaan valikoiman chemisejä ja babydolleja. Ja tietenkin tarjolla on kokoja kaikenlaisille vartalotyypeille, joten käytitpä XS-kokoa tai Plus Size -vaatteita, tarjolla on sinulle sopivia, toinen toistaan viettelevämpiä asuja. Jokaiselta tuotesivulta löydät kattavan, yksityiskohtaisen kokotaulukon sekä mittausohjeet, joiden avulla voit varmistua siitä, että uusi alusasusi on sopiva. Jos asusi kaipaa kaverikseen vietteleviä reisimittaisia sukkia, nekin löydät meiltä. Jos kuitenkin tuntuu, että valinnan tekeminen on vaikeaa tai sinulla on muuten vain kysyttävää tuotteistamme, ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme on aina vain yhden puhelun tai sähköpostin päässä. Tunnemme tuotteemme hyvin, joten löydämme varmasti kaipaamasi vastaukset. Otamme myös mielellämme vastaan tuote-ehdotuksia, joten jos et löydä juuri tiettyä asua valikoimastamme, ota vain asiakaspalveluun yhteyttä, niin selvitämme sen saatavuuden. Toivotamme sinulle ihania shoppailuhetkiä!

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi