Nexus G-Play Ladattava Keskikokoinen Anaalivibraattori -TESTIVOITTAJA

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Nexus G-Play Ladattava Keskikokoinen Anaalivibraattori -TESTIVOITTAJA

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

38,90 €

26,90 €

  Kuvaus

  G-Play Medium on valittu testivoittajaksi ympäri maailmaa, eikä suotta.

  Sen kokonaispituus on 8 cm ja halkaisijaltaan se on leveimmillään 2,8 cm, joten kooltaan se on täydellinen valinta kenelle tahansa. Kyseessä onkin yksi markkinoiden parhaista yleiskäyttöön sopivista anaalivibraattoreista.

  G-Play -vibraattoria voi käyttää myös vaginaalisesti tai stimuloimaan klitorista, nännejä, välilihan aluetta tai mitä tahansa muuta vartalon aluetta, jossa värinä tuntuu nautinnolliselta.

  Sen hiljainen moottori on erittäin tehokas ja voit valita kuudesta eri värinäasetuksesta. Vibraattorista on iloa sekä soololeikeissä että yhdessä kumppanisi kanssa.

  G-Play on vesitiivis ja valmistettu joustavasta, ftalaatittomasta silikonista, joka peittää jämäkän ytimen. Kurvikas muotoilu on tuttu Nexus-tuotemerkin muistakin tapeista.

  Ladattava mukana tulevalla USB-latausjohdolla.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  AKKU: Ladattava li-ion (USB-latausjohto mukana).
  KOKONAISPITUUS: 8,2 cm.
  SISÄÄN ASETETTAVA PITUUS: 7 cm.
  HALKAISIJA: 2,8 cm leveimmillään.
  VÄRINÄTASOT: 6 asetusta.
  MUKANA: USB-latausjohto.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Äänitaso
  Stimulaatio
  Pieni Tehotuutti Tilatessa odotukset eivät olleet mitenkään hirveän korkealla koska minulla on aiemmin ollut huonoja kokemuksia ladattavista pikkuvibroista(esim. hyytyy ennen huippua, laimea teho yms.) mutta ajattelin että jos tämä on jonkinlainen testivoittaja niin pitäähän sen johonkin perustua ja kyllähän se perustuu. Pinta on ihanan sileä irrotettava silikonihuppu ja sisällä on kova muovinen suora vibra jossa leveä jalka joka muuten stimuloi kivasti myös ympäriltä riippuen siitä mihin aukkoon tämän päättää tuikata(itse käytin vaginaalisesti) ja tehonsa takia myös aika taivaallinen klitorikselle . Jos tämän asettaa sisäänsä ja samalla satisfyer pro klitorikselle niin aivan varmat hands free-orkut. Palautti ehdottomasti uskon pieniin vibroihin ja ladattaviin. Ainoa miinus on että olisi kiva useampi värinätyyli vaikka onhan tässäkin 6kpl. Älä hämäydy siitä että tämä on anaalivibra, siitä on moneen muuhunkin! Mutta juu, tämän jäljiltä makasin sängyssä ihan hiljaa mieli tyhjänä tuijottaen kattoon ties miten pitkään että suosittelen.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Nexus G-Play Ladattava Keskikokoinen Anaalivibraattori -TESTIVOITTAJA

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *