TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Lovense Lush 2 Sovelluksella Ohjattava G-pistevibraattori var 1

Lovense Lush 2 Sovelluksella Ohjattava G-pistevibraattori

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

129,00 €
Sis. ALV
Sinful.fi suosittelee
Sinful Aqua Vesipohjainen Liukuvoide 100 ml
9,99 €
Sis. ALV
Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml
11,99 €
Sis. ALV
Lovense Bluetooth USB-adapteri
19,99 €
Sis. ALV

Yhteenveto

Sovelluksella ohjattavan Lush 2 -vibraattorin avulla nautit tehokkaasta G-pistestimulaatiosta ja leikit kumppanisi kanssa pitkänkin matkan päästä. Tämän päivitetyn version muotoilua on parannettu, joten yhteys sovellukseen toimii entistä vakaammin. Sovellus antaa käyttöösi loputtomasti värinäasetuksia ja mahdollistaa huomaamattomat leikit julkisilla paikoilla.

Hallitse G-pisteelle kohdistuvia nautinnollisia värinöitä antennissa olevan painikkeen avulla, jolla voit säätää vibraattorin 3 nopeutta ja 10 rytmiä. Tai yhdistä vibraattori ilmaiseen Lovense Remote -sovellukseen ja luo omia värinäasetuksia. Sovelluksella voit myös ladata muiden käyttäjien luomia rytmejä, tai muuttaa musiikkia tai kumppanisi ääntä aivan uudenlaisiksi värinöiksi.

Lush 2 on täydellinen valinta parileikkeihin kotona tai julkisilla paikoilla, sillä siinä on kaksi erilaista yhteysmahdollisuutta. Tässä päivitetyssä mallissa lyhyen matkan Bluetooth-sensori löytyy antennista, mikä parantaa yhteyden vakautta ja toimii 14 metriin asti. Jos yhteyden luo sen sijaan langattoman verkon kautta, kantomatka on rajaton. 

Voit myös käyttää tuotemerkin sovelluksella ohjattavia tuotteita yhdessä Lovense Media Playerin kanssa. Toista sen avulla mitä tahansa laitteeltasi löytyvää 2D- tai VR-videota, luo omia värinärytmejä ja synkronoi ne videon kanssa, jaa omat rytmisi muiden käyttäjien kanssa ja käytä muiden luomia itse. Eläydy täysillä videoon, kun Lovense-tuotteesi värisee sen tahtiin. Huomioithan, että Lovense Media Player on yhteensopiva vain Windowsin kanssa.

Vibraattorin voi myös yhdistää ilmaiseen FappyBunny-sovellukseen, jossa värinöitä hallitaan pelaamalla peliä. Mitä pidemmälle siinä pääset, sitä nopeammin pääset nauttimaan orgasmeista.

Vesitiivis vibraattori on valmistettu silkinpehmeästä silikonista, joka tuntuu vieläkin ihanammalta, kun sivelet sen pinnalle vesipohjaista liukuvoidetta. Lataa se mukana tulevalla USB-latausjohdolla.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful